Booring!?

Åh vad jag längtar tills jag blir 18 och man kan vara liite spontan åtminstonde! Som ni märker blev det inget ikväll, har aldrig varit med om något värre! Lixom visst att man inte hittar nått roligt ställe som man vill gå till men nånting brukar man ju hitta. Å vadå, det är Halloween?! Nej tråkigt var ordet och jag deppar sönder totalt!

Får se vad jag hittar på resten av kvällen..


14:02

Det blev inget röjj igår, men istället bestämde vi oss för att övertagga tills idag!

Åh då kommer Anna och eventuellt Jenny med också :D Hihi! Blir kalas kul!


Har inte så mycket mer att säga känner jag.. gick ner en sväng på stan med mamma och fick ett par örhängen :D
ShitFina!



Här kommer ytterligare ett par av bilderna Thomas tog i onsdags:




MiniShopping

Gick ner en sväng på stan med Thomas för att se om norrtälje hade några vinterjackor... hade inte direkt räknat med det men nån jävel kanske man kunde hitta. Men inte då, istället köpte jag lösögonfransar och ett "party"-skärp från H&M, gjorde mig lite glad iaf.



Planerna för kvällen ser ut som följande: Antingen kommer Jenny hit och då taggar hon, jag och Ella på fest till nån Anton annars om Jenny inte kan komma ifrån sin päron taggar jag och Ella ;D
Och så gör som vi brukar göra och helt enkelt ser vart vinden bär oss! (;


Veckans Låt!

Denna sjukt sköna låt måste man höra två gånger för att gilla den. Så var det iaf för mig. Och vilken tur att jag lyssnade på den hela bilresan hit och sedan när jag kliver innanför dörren är den första låten jag hör spelas på radion denna.
Det kan bara betyda en sak, Veckans Låt!

Lady Gaga - Bad Romance


Jag hatar stockholms glesa lager!

Asså jag lackar ur!!
Bara för att jag sålde min jacka innan jag hade hittat mig en ny straffar Gud mig genom att gömma alla jackor i min storlek!

Åkte ju in till stockholm idag och tänkte att jag eventuellt skulle köpa dendär jackan från Salt. Går jag in på första salt, finns inte i min storlek. Går in på andra salt, finns inte alls. Går in på tredje salt, finns inte alls!!! Ja men tack så himla mycket. Men vi sprang in och ut i varenda affär men så fort jag hittade nån fanns den inte i min storlek. Till slut blev jag så desperat att jag tvingade fram tessan till en tjej som hade en jätte fin jacka, så frågade syrran vart hon köpt jackan och hon svarde o vi sprang dit. Men nejdå! Inte hittade vi den inte.

Men så hittade jag en skit fin och skit billig på intersport, men som sagt fanns den inte i min storlek så när jag kom hem åkte jag och mamma upp till norrtäljes intersprot och kollade om den kunde finnas där... tror ni den gjorde de elr?

NEJ! Varför skulle den göra det!!??

Det är tydligen meningen att jag ska frysa ihjäl i vinter tror jag!



Men jag kunde inte åka hem utan att ha köpt något så jag köpte två stycken "mini" disko-kulor att hänga i fönstret. Vet inte om de blev så snyggt men dom var billiga.


FottoDag

Fan jag borde skämmas så seg jag varit på o uppdatera! Men jag glömde inte bort den helt iaf, snarare tvärt om.

Idag hjälpte Thomas mig med att ta lite nya bilder, så snart ska det nog dyka upp en ny header här. Har redan börjat lite smått men lär inte bli klar på ett tag så ni får vänta. Men tog lite andra bilder mer än "header-bilder" så kan ju ge er ett litet smakprov ändå (;





Imorn blir det föresten stockholm med syrran så då ska jag försöka hitta en vinterjacka och ett par vinterskor.. få la se hur de går. Men så då ska man upp tidigt, vi tänkte nämligen försöka komma iväg redan vid 10 (:


"Det var bättre förr"

Igår upptäckte jag min dröm-hemsida! En stream-sida med verkligen alla filmer! Till och med Alla disney-filmer!

Och eftersom jag är en hemlig disneyfantast gjorde detta mig sjukt jävla glad! Ja, jag verkligen älskar disneyfilmer (endast dom tecknade). Ser hellre en gammal klassisk disneyrulle än nått nytt på bio.

Men jag tror inte att jag är ensam om att tycka att de nya disneyfilmerna inte alls har samma charm som de gamla. Jag vet inte om det har med o göra att det påminner en om ens barndom elr om dom faktiskt var bättre, men som igår när jag kollade på Lejonkungen så hade jag seriöst gåshud genom hela filmen! Helt stört, och jag kunde börja grina redan innan Simbas farsa dog bara för att man visste att han skulle dö lixom.

Men men, de nya är Inte lika bra som de gamla!


16:49

Blev ju somsagt Täby idag och vi tog bilen dit, kan ha varit det skönaste! Lyssna på egen musik och slippa alla stopp på olika busshållsplatser. Plus att man kunde parkera precis utanför dörren och slippa släpa med sig nån jobbig jacka!

Men det blev inte mycket shopping, fast jag hittade en himla fin jacka men eftersom jag ändå ska in med syrran på torsdag väntar jag hellre med inköpen tills dess, så man kan få lite kvinliga råd ;D

Men ett linne fick jag med mig iaf... mest för att det var rea!


BikBok 50kr


Åland

Nu har jag typ kommit hem från Åland. Kan inte säga att det var någon höjdare, kunde varit lite roligare människor.. men men.

Direkt när jag kom innanför dörren slog förkylningen till igen och jag känner mig återigen förjävlig!
Så det blir nog sängen ganska snart (efter att jag kört lite Happy Aquarium), sen imorn ska jag och Thomas in till Täby och små shoppa lite, å jag ska kolla på vinterjacka (:


Vad säger man lixom?

Har precis kollat klart på Vem kan slå Filip och fredrik, vilket någon faktiskt för första gången lyckades göra idag! Jävligt starkt :D

I pauserna har jag dessutom varit lite geek... jag har ju verkligen H-A-T-A-T folk som suttit och spelat farmwille(?) på facebook, har aldrig riktigt förståt meningen med hela det. Men så har det kommit nån ny fluga, Happy Aquarium... tänkte att de kunde vara kul o prova på lixom. Åh jag har fastnat TOTALT!!! Är helt sjukt, men det är typiskt mig o fastna för saker efter bara 2sek. Jag hade till exempelt tänkt skaffa The Sims 3, men jag vet fan inte om jag vågar.. är skiträdd att jag ska fasna och sedan isolera mig från hela omvärlden, varit med om det förut o är inte kul!

Så jag känner att jag får nöja mig vid ett litet facebook-spel så länge.. kanske fixar the sims sen...


Söndag morgon?

Okej gårdagen söög. Inte änns värt att snacka om, men det gör jag ändå för jag har ändå inget att skriva om... började i Vigelsjö där en teknik 3a fyllde år, men vi var tvugna att dra vid 12. Så då drog vi till en teknik 2a istället (Torun som går i min klass) där var det ett gäng människor som satt o spela "jag-har-aldrig", allmänt stelt (: Sen drog vi hem..
Aa mer än så behöver man inte berätta direkt.

Nu är det iaf bestämt att vi drar till Åland imorn, lär bli kanonskoj tror jag! Synd bara att man knappast har några stålar alls... måste verkligen spara nu så jag har råd med vinterjacka och vinterskor, sen ska man ju ha råd med julklappar och sånt skit.. ser ut som det blir en fjuttig jul för mina päron iår.
Dom får nöja sig med nått enkelt!

Jag har iaf kommit på min första sak till önskelistan:


21:38

Snart ska jag gå och möta upp Ella och sen drar vi till Vigelsjö där det var lite kalas.
Har nog aldrig blivit klar såhär snabbt, men nu har jag suttit ett bra tag o inte haft nått o göra, bara väntat ut tiden lixom, taggat till lite musik... nu spelar faktiskt Micheal Jackson på min spotify??

Såhär ser man ut kvällen till ära.


Veckans Låt!

Känns som att de e dags för veckans låt innan jag glömmer det! Har inte direkt planerat att detta skulle bli den slutgiltiga, utan jag gick bara ut på Voice.se och kollade va för nya låtar dom hade där. O denhär har man ju hört några gånger och jag kan ju inte ljuga och säga att den inte sätter sig på hjärnan. För de gör den.

För jävla bra när jag tänker efter.


Fabolous ft The dream - Throw it in the bag


Matchen

Matchen igår var väl... helt okej. Bortsätt från att jag först efter de två första perioderna fattade vilket lag jag skulle heja på. Trode att det var Rimbo och nått random-lag som spelade. Alltså trode jag att jag skulle heja på rimbo, men sen blev jag lite fundersam när personerna jag var där med aldrig klappade händerna när rimbo gjorde mål, men varje gång "random-laget" gjorde mål. Så då fick man ju lov att fråga vilka domdär dårarna var. Och det visade sig ju då att det var norrtälje.... pinsamt frida. Men det bjuder jag på!
Man kan inte veta allt här i världen ju!

Dessutom var det för jävla kallt så nu lär jag väl vara ännu sjukare än innan..


Uppdatering

Blev inge åland idag, skulle kanske åka dit imorn istället.
Men jag ska följa med Thomas och hans polare och hans polares flickvän på ishocky i rimbo..? Visste inte änns att det fanns en  hockyplan där men det gjorde det tydligem, jag har heller ingen aning om vilka som spelar.
Men kan bli kul (:


09:45

Äntligen!! Fredag och bara några få timmar kvar tills lovet kan börja!

Dagen börjar med engelska där vi ska få tillbaka våra prov på idioms som vi gjorde för nån vecka sen och sen ska vi typ kolla film. Sen får vi se om jag stannar kvar på resten av lektionerna, är ju fortfarande sjuk och jag känner mig inte speciellt taggad på o sitta med en massa fysiktal som alla redan gjort klart.

Har haft sovmorgon idag också, så det var jävligt skönt. Väntar nu bara på ett telefonsamtal från Kevin där han ska säga att det blir Åland! Elr det vill jag iaf, får se om det kommer ett sånt samtal elr inte..


...

Bara för att jag råkar vara ägare till dena skönhet!


Lovet väntar bara ett stenkast bort!

För er som inte viste det så är det torsdag idag och bara en dag kvar tills det efterlänktade höstlovet börjar! Emma den lyllo-osten ska ju åka till London imorn så hennes höstlov har redan börjat, inte för att de som var de "lylliga" utan att hon ska åka till just London och shoppa loss!! Skulle verkligen vara rånice att få lite utökning på de man har.

Jag börjar bli ganska taggad på o köpa en pälsväst, har hittat endel snygga och billiga men vet inte, kanske börjar med en enkelt pälskrage, vilket är himla snyggt...?



För att sammanfatta dagens händelser vart det pizza till lunch och efter skolan mötte jag upp Anna så vi gick till badhuset och skaffade lite hudcancer :) VI solade alltså! Grymt jävla skönt var det!

Jag pratade lite med Kevin nu också och det ser ut som om det kanske kan bli åland imorn :D Vore sjukt kul om det blev av! Känner mig taggad (;


21:14

Nu är det bara två dagar kvar tills det är höstlov och det ska bli jävligt skönt med det faktiskt. Är iprincip sjuk nu skulle man kunna säga så behöver lite tid o piggna till på plus att man gärna vill ha lov också! Men de får man väl alltid.

Idag har jag varit o gymmat med Emma, även fast jag är sjuk. Men kände att de kanske inte skulle vara så farligt att köra lite styrka bara, värre blir det däremot imorn då gympa står på schemat. Få la se om jag känner mig kry nog att vara me där..

Nu ska jag gå och skriva klart min historia-uppsatts (:


Här är resultatet av min designlektion, ska göra en leksak/traktor


Andra avenyn om.. 33min

Just nu har jag bara lust att gå o lägga mig o dö för en stund. Har suttit i stort sätt hela dan med min historiauppsats som ska vara klar tills imorn och jag har fan ansträngt mig mer här hemma än vad jag någonsin gjort i skolan satt någe friskare vet jag inte om jag blivit..

Snart börjar andra avenyn så då ska jag o min älsklingsmamma krypa upp i soffan och ha lite mamma-och-dotter-stund, det bästa som finns om ni frågar mig! ♥ :)


11:36

Japp, jag blev liggande i sängen idag istället för o vara duktig i skolan. Och en stor anledning till det var att jag vaknade ett total gånger inatt av att jag hade så jävla ont i huvudet, men envis som man är försökte jag hela tiden sov bort den (vilket bruukar funka) men sen vid 4 tiden kunde jag inte längre sova, kändes som om hjärnan skulle hoppa ut och börja leva ett eget liv, vilket jag också jävligt gärna ville att den skulle göra. Men det gjorde den ju såklart inte så jag gick upp och tog tre stycken värktabletter. Eftersom värken inte går över på 2 sekunder låg jag och kollade på tv och fastnade där fram tills 6 på morgonen.

Så man kan väl säga att jag var nådigt trött imorse, men ni tror då inte att grannens badrummsklinkers blev fel under själva bygget av huset så nu måste dom riva upp hela golvet och det låter bokstavligen som om dom försöket ta sig in i våran lägenhet!

Kul att man kan få vara sjuk när man väl bestämt sig för o vara de! TACK SÅ JÄVLA MYCKE!


Sjuk.?

Ush fy o blä!
Nu har den slagit till! Anade ju att jag skulle åka på en förkylning eftersom jag gått och haft ont i halsen i sart 3 veckor nu, den har kanske inte slagit till helt än men jag mår Inte bra! huvudet dunkar och de e jobbigt att andas :( Ojoj vad synd det är om mig!

Nej ska inte betynga er mer om min sjuka kropp nu.
Funderar på o vara hemma imorn.. men på ett sätt gillar jag inte att vara hemma från skolan. Får så dåligt samvete och så är de så tråkigt o bara sitta hemma. men imorn är det typ den enda dan jag kan vara hemma så måste utnyttja tillfället.


Cancer = överskattat

Jag har tänkt och diskuterat lite kring dehär med cancer. Och nu har ju hösten slagit till ordentligt och de är bara en tidsfråga innan snön ligger som ett täcke över marken utanför, så för att liva upp lite har jag åter igen börjat sola solarium. Man vill ju lixom se lite fräch ut och då är sola ett bra knep tycker jag.

Men under sommaren har det ju snackats skit mycke om att man får hudcancer om man solar för mycket och framför allt solarium, och jag säger inte att jag inte tror på det, för det gör jag!

Men va fan(!) nu för tiden får man ju cancer av allt!
För några år sedan var det ju jätte mycket snack om att man fick cancer av att dricka coca cola light och nått år efter de var det pommes och chips man fick cancer av. Jag är inte så himla insatt i allt dedär men det har säkert dykt upp miljontals med andra saker både efter och innan det, som visat sig gör att så att man får cancer.

Så vad ska man göra då?! Solar man inte solarium, får man cancer av att röka, och röker man inte får man cancer av att ha fredagsmys på fredagen med en påse chips, och käkar man inte chips bantar man och dricker light cola och får cancer av det!

Det går inte att undvika och snart kommer säkert forskarna få fram uppgifter om att man får cancer av att andas!

Det går inte att undvika! Alla kommer få cancer.


Det funkar inte att planera

Det blir aldrig som planerat!

Hade ju tänkt ta en lugn helg med massa plugg o sånt tråkigt, det blev visserligen det till en början, men blev ju fan klar med allt plugg redan igår på förmiddan så började fundera på vad man kunde göra under kvällen. Så började jag o Kevin tagga till lite och bestämde oss för o käka pizza och sen eventuellt dra upp till solbacka på 18årskalas. Så hakade det på lite fler folk på pizzan och festen.

Blev kanske inte något helröjj men helt klart mer spännande än vad som var tänkt (:


Sommarn i Skärgårn


Lördag

Lördag idag, känns som om denhär helgen kommer gå fort. Även fast jag inte planerar att göra ett skit.

Igår var jag med Thomas, vi hyrde en B-film och köpte en massa godis och läsk. Sen åkte vi hem till honom och kollade på Jurassic Park, vilket kan vara de bästa filmerna i världhistorien! Älskar verkligen dom ! :D

Men sen efter kollade vi på den hyrda filmen, kommer inte ihåg vad den hette men den skulle iaf handla om två blåsta blondiner och fy fan va dålig den var! Rekomenteras inte!


Nu har jag iaf skrivit klart en uppsats som jag skulle ha färdigskriven tills imorn. Känns jävligt skönt att ha den ur världen, nu väntas bara en historia uppsats som ska vara klar tills onsdag... *suck*


Städning är kul!

Faktum är att jag faktiskt kan tycka att det är kul att städa. Elr iaf nu när vi bor här, de var inte alls lika roligt ute på Rådmansö eftersom mitt rum var mycke större där och det fanns mycke fler skrymslen där damm och annat skit kunde hamna. Men här är det mycke lättare att städa. Så mår man ju alltid så bra efter att man städat, allting är så rent och man kan faktiskt ta sig igenom rummet utan att behöva vara bergsklättrare och man kan låta katten komma in utan att vara rädd att han ska håra ner alla kläder som ligger på golvet.

Ja, de e kul att städa!


Röntgen!

Nu har jag precis klivit ur duchen och ska snart börja fixa iordning håret.
Var ju och röntgade mig idag och det kan ha varit det läskigaste jag gjort i helva mitt liv! Trode inte att jag hade så mycke klaustrofobi(?) men jag fick fan panik när dom sköt in mig i dendär himla tunneln. Var tvungen att hålla för ögononen med händerna och låsas att jag låg hemma i min säng för att inte få totalpanik, för om jag skulle öppna ögonen och se hur jävla trångt de var skulle jag nog svimmat. Men jag fick med mig nån knappgrej som jag kunde trycka på om det vart för jobbigt elr nått men de kändes ju himla töntigt att behöva trycka på den. Så där fick jag ligga i en hela halvtimme i ständig panik.

Sen direkt efter gick jag förbi badhuset och unnade mig själv en tio minutare i solariet. Konstigt egentligen att jag inte får cellskräck där, men men.

Om en timme ungefär bär det av till skolan där jag ska ha matteprov, fy fan jag kommer så hårt få IG! :(
Jag vill inte de!


plugg plugg plugg

Imorn ska jag på helkroppsröntgen!
Lite läskigt känns det ju att behöva lägga sig på en nån sängliknande variant och åka igenom nån himla tunnel. Men så farligt kan det ju ändå inte vara. Ska iaf vara där kl 10 så första lektionen kommer jag tyvär inte kunna delta på.. ush va tråkigt. Sen får vi se hur lång tid det tar.. annars kanske andra lektionen också kommer behövas offras (A)

Men sista lektionen kommer jag iaf gå på, då har vi matteprov och jag känner bara att jag vill ha det ur världen så att jag ska slippa tänka på de under helgen iaf, har så himla mycke plugg nu att jag tror jag kommer ta livet av mig.. Så de blir inte mycke festande i helgen har jag bestämt mig för ):


Nej nu ska jag fortsätta med pluggande, fy farao!


19:49

Auu, nu har jag typ precis kommit hem från gymmet. Jag hatar verkligen att först orka palla sig dit, men när man väl tagit sig dit är det ju bara kul :D Så nu har jag fått lite liv i min kropp så jag ska väl orka plugga ganska flitigt ikväll hoppas jag!

Imorn ska alla tjejerna på teknik (tjejgruppen) åka med Eckerölinjen. På vägen dit ska vi typ planera en massa, vi ska ju försöka komma iväg på nån riktig resa.. typ Barcelona elr London elr nått. Sen på vägen hem blir det massa käk och taxfree!


Veckans Låt!

Shit! Jag har redan kommit på veckans låt :D Grattis!
Denna låt hörde jag för första gången igår, då tyckte jag den var lite.. b, gillade inte den direkt. Så hörde jag den imorse igen å då bah: Fan vilken bra låt!! Veckans låt?! Yeah bitch!

Kan ju vara den skönaste videon också, värd att se! Man blir stört taggad :D

Ke$ha - Tik Tok


Klassfotot

Fy fan vilket jävla väder!!!
Men sitter man inomhus är det ju mysigt (:

Jag blev iaf glatt överaskad när jag kom hem från skolan, mina skolfoton hade nämligen kommit! Och för första gången i mitt liv är jag faktiskt nöjd, elr inte helnöjd över ensamfotot, men de var lite roligt att man fick stå upp. Men klassfotot vart jag fan nöjd över!! *grattis frida, du kan faktiskt "hissa" dig själv ibland!*


Nu ska jag faktiskt gå o vara lite duktig och plugga matte. Sen lite senare kommer en kompis hit, så då ska vi nog gå o hyra film och köpa lite lant-chips (A)
 

 


Snöblandat regn!

Nu har det regnat i stort sätt hela morgonen och helt plötsligt när jag kollar ut är det dessutom blandat med SNÖ!? Men hallå lixom, va är det... den 13 oktober? Nej, nu e jag besviken.
Plus att jag kommer få trycka mig fram till skolan idag, det är dagar som denhär då det var skönt o åka buss, då blev man levererad direkt till skolan och man slapp gå. Men jag ska absolut inte klaga och jag skule absolut inte byta tillbaka.

Men nu måste jag gå om typ 10min. Sen väntar det en håltimme på 3timmar. Jippi!


"Kl e 12 okt"

Just nu känner jag att jag inte har något vättigt alls att skriva! "har hon det nån gång elr!?" tänker ni säkert, men jo ibland så. Men på grund av detta tänkte jag skriva om skolan... oups!

Hade engelska-prov idag! Gick väl hyffsat tycker jag :D Kanske till och med kan smålla dit ett VG, även fast engelska e mitt hatämne! Får helt enkelt se.
Just nu sitter jag o funderar på om jag ska skriva klart min svenska-uppsats elr inte... har inte så stor lust med det, ska nog gå o ta en snabb duch och sen gå o lägga mig. Har inte sovit ordentligt på 3 nätter nu!


Sämst på att plugga

Jag måste verkligen vara sämst i världen på att plugga. Jag kan vara jätte engagerad till en början och sätta mig på nått bra pluggställe och ta fram allt jag behöver för att ha de så bekvämt som möjligt. Men sen när själva pluggandet ska starta så kommer jag alltid på så bra ursäkter till att inte plugga. Som igår, då började jag helt plötsligt baka scones när jag egentligen skulle plugga. Var inte änns sugen på det ^o), men kände ändå att de behövdes göras. O nu, nu hamnade jag här. sitter o bloggar om nått som ingen egentligen bryr sig om, bara för att ha en bra anledning till att inte plugga...


Veckans Låt!

Ush jag blir bara sämre och sämre. Har typ inte lyssnat på så mycke ny musik i veckan så hade vissa svårigheter att välja låt. Men denhär e en skön låt som spelades flitigt igår.

Slagsmålsklubben - Hänt

Partajj hos Ella

Igår vart de riält med röjj hemma hos Ella, och lyckat blev det också !! :D Jag är typ hur nöjd som hellst över kvällen. En av de bättre kvällarna, plus att min Annie var där också och vi har ju inte festat på typ hundra år så bara de gjorde ju att de vart himla kul (:

Sen var det ganska sköna människor där också. och vi vart två extra på mitt rum inatt också när vi skulle sova. Så jag och en annan person fick dela på min gästsäng som 80cm bred!! Tänk er att försöka sova på 40cm! De gick inte så bra. Så efter att ena halvan av natten fått jävligt dåligt med sömn tröck jag ihop dom två korvarna som låg o grisade i min säng och somnade in brevid dom. Fick kanske inte så mycket mer plats men min säng är ju typ 20gånger så skönare än gästsängen!



Martin ser leskig ut...


21:14

Nu har jag o Anna taggat ett bra tag och nu bär det av till Ella den sötnosen. Där blir partajj för hela slanten!

Det taggar vi för!!


Annas linne och mina nya Gina-kjol


to be exactly

Auu, jag skulle behöva plugga lite medans man har tid över till det. Men man gör ju lixom hellre något annat...

Jenny och hennes kompis Stefani slaggade ju här igår efter att dom varit på folkets hus, men det hade enligt dom inte varit sådär överdrivet mycke folk där så de var kanske tur att man inte gick. Ikväll så hade iaf jag o Anna tänkt o tagga lite mer. Hon skulle komma hit lite senare så får vi se vart kvällen slutar, kan bli på alla möjliga platser. Allt från tv-soffan till stockholm. Oups!


Bered er på en katastrof

Nu har syrran dragit hem och vi roade oss med att kolla igenom en massa bortsprugna bilder som pappa hittade på våran stenåldersdata för inte så länge sen.
Och jag säger bara det Oh My God!!! Man fick tydligen se ut preeecis som man ville när man var liten. Fanns så mycke grova bilder att jag inte änns skulle vilja visa hälften för mina närmsta vänner.
Men man hade väl kul antar jag.

Tänkte ge er ett litet smakprov på hur jag kunde se ut när de var Disco, och samtidigt visa att det ibland är skönt att personer förändras.



Och nej jag skulle inte på marskerad och hade klätt ut mig till fröken Lila, utan sådär ville jag se ut.

Men de e väl förståligt!
Lila ormskinnsbyxor (som sitter som om dom vore skräddarsydda!!), lila linne som stryper en, lila "shorta" som blänker och två tunna rosa hårslingor som hänger ner på vardera sida om mitt face. De e väl hett!?
 

Men sen en klassiker som ändå kan vara den skönaste bilden i världshistorien!!!



Några av mina absoluta bästa vänner fångade på bild. Yeah!

Hmm..

Jag är förvirrad... facebook(!) förvirrar mig.


Vad säger man ?!

Jag säger det IGEN, veckan har gått fort..

Jag vet att ingen gillar att läsa om vad man gjort i skolan, men idag så har jag varit så himla duktig på lektionerna att jag måste ta och skryta lite. Fredagar brukar ju oftast vara den segaste dagen, man vill lixom bara få skoltiden undanstökad så att man kan få ha helg så fort som möjligt. Men idag har jag varit ovanligt flitig :D så jag kanske inte änns behöver plugga så mycket som det var tänkt att jag skulle göra i helgen..?
De e jag tacksam för!

Ikväll kommer min älskade syster hit och ska käka middag, det är alltid lika mysigt att ha henne här (: Sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen, kommer nog hamna i soffan med en påse chips och idol framför mig. En riktig "svenne-kväll" som dom sa på vakna med the voice imorse.


09:10

Så var det fredag igen, det är helt sjukt va fort veckorna går.

Planerna för helgen ser ganska glesa ut. Ikväll ska jag iaf bara vara hemma, typ kolla på Idol och umgås lite med mina päron. Jenny och hennes kompis skulle gå till folkets hus ikväll där det tydligen var fest, men eftersom det var så sjukt tråkigt sist så hade inte jag någon större lust att lägga ut 100kr på de. Och eftersom dom inte hade någonstans att sova så kanske dom skulle slagga här x)

Sen imorn så hade jag o Anna tänkt leka, får se vad vi hittar på. Men hon var iaf jävligt taggad på fest så de kanske det blir då :D

Nej nu ska jag gå och fixa det sista, börjar skolan om... 50min.


Stockholm med AnneiÄlskling!

Idag vart det shopping på hög nivå! Okej, kanske inte hög nivå, men typ medel.

Hade egentligen tänkt köpa mig en vinterjacka men det visade sig vara omöjligt såhär tidigt på årstiden. Finns typ bara en massa höstjackor i butikerna nu. Men då hinner jag spara ihop lite extra pengar så jag kan köpa mig en riktigt frän jacka.

Blev iaf lite småsaker, sånt jag gillar (: Hellre mycke smått än få "stora" saker.

Blev:
♣ en superhärlig (och billig) kjol från gina
♣ ett par vanliga mörka jeansleggins (sånna som alla har)
♣ väska från h&m, har spanat in den en hel del men inte palla lägga ut pengar på den, för såå himla snygg tycker jag inte att den är, men nu var det halva priset så då var jag bara tvungen att köpa den (det lönar sig att ha is i magen)
♣ och sen lite annat smått o gott från h&m... kolla bilden.


I allmänhet var det en väldigt mysig dag och även fast jag inte kom hem med det jag skulle så är det ändå alltid lika mysigt att vara med min älsklingstjej Anna! <3

 


Marknad

Det blev inget gym idag. jag vart helt slut efter ridturen och vald att hoppa gymmet därför.

Men det kan ha varit den absolut härligaste ridturen ever!! Det brukar i vanliga fall bara vara pest och pina att rida ut med Arcas såhär på hösten eftersom det oftast blåser så mycket. Och som dom flesta hästmänniskorna vet så är araber väldigt lättskrämda så det räcker oftast med att ett löv rör sig lite för att dom ska flyga högt i luften! 

Men idag var han nog på riktigt bra humör, väldigt busig och bockit men också heelt underbar! Ingen av mina läsare förstår säkert vad jag snackar om. Men de e dagar som denhär som jag saknar att ha häst.


När jag kom tillbaka till norrtälje blev jag direkt nerdragen på marknaden, och eftersom farsan hade sagt att jag kunde få lite pengar om jag gick ner på marknaden så e de klart att man går dit! :D 
Så jag gick några varv där med Anna och hennes pojkvän men jag kom hem med bara lite marknadsgodis.. men vadå, resten finns ju ändå att köpa på hötorget satt.

Och på tala om hötorget ska jag och Anna till stockholm imorn och shoppa, och jag tänkte kanske smita lite tidigare från sista lektionen. Får se hur ambisjös jag känner mig... och hur sur mina mamma blir efter att hon läst detta.


En märkvärig dag

Idag gick jag somsagt ända till 20 i fem och direkt efter det drog jag iväg till stallet. Där mockade jag så snbbt jag kunde för att sedan hinna springa ikapp bussen.
Imorn är det tydligen marknad men jag kommer faktiskt inte gå på den, för första gången i hela mitt liv tror jag! Men har redan fullt upp, direkt efter skolan bär det av till stallet där jag hade tänkt rida ut en liten sväng med sötnosen Arcas, och sen direkt när jag kommer tillbaka till norrtälje så blir det gymmet med Emma direkt. Har ingen aning om hur jag ska orka med tanke på att jag typ är halft förkyld :(

Känns verkligen som om kroppen håller på laddar upp för en dunderförkylning! Har gått och haft småont i halsen hela förra veckan och nu börjar jag dessutom bli såhär låg som man kan bli när man e sjuk... fy fan "/
Så direkt när jag kom hem fyllde jag badkaret med kockande vatten och kockade mig själv i säkert en timme. Sjukt va skötn det var.

Nu ligger jag och kollar på Äntligen hemma och väntar på att andra avenyn ska börja (:


Sjukt sexigt med strumpbyxor och gummistövlar


Va ska man säga..?

Guuud va roligt att gå i skolan en timme och sen ha håltimme i tre timmar ... ^o)

Och på grund av detta slutar vi 20 i 5, när vi egentligen hade kunnat sluta... typ 2 - halv 3


Fy fan lärarna borde inte få sätta ut sånnahär schemat.

friends to death


20:57

Fan veckorna går bara fortare och fortare tycker jag. Känns som det var igår som jag kunde skriva "måndag idag och en ny vecka är igång". Men jag antar att det bara är att tacka o ta emot.

Veckan har iaf redan blivit fullbokad, ska ta hand om mamma häst mån, tis & ons (trode det var förra veckan men hade fel). Så lär hänga där en hel del, sen på onsdag ska jag och Emma gymma och på torsdag blir det stockholm med Anna.
Måste införskaffa en vinterjacka och ett par vinterskor. De är fan förjävligt med höst och vinter. Allt är så dyrt, på sommaren räcker det ju med ett par shorts, ett linne och ett par billiga tygskor så har man en helt ny outfit, men såhär på hösten så måste man köpa jeans, tjocktröjor, vinterjacka och dyra stövlar. De är förjävligt.


(gammal bild)


BildBomb!



Haha martin och nicklas lever ut sina innersta drömmar


Ebba och Ella, finaste flickor


Aaw, så pluttinuttit


Martin mår Bra






Smile!


Emma & Me (posarna själva)


Mer än så orkar jag faktiskt inte engagera mig.

Veckans Låt!

Fan höll ju på att glömma bort det totalt.
Å fan va jobbigt de har varit att hitta någon låt då... Men eftersom det som det pratas om nu är Lilla Melodifestivalen så kanske jag ska tippa min favorit! Kollade på reprisen som gick imorse och fasnade totalt för denna låten.
Kan vara den sötaste lilla tjejen ever med den skönaste och kaxigaste låten!!! Go Girl!

Rebecca - Skaffa en annan tjej

Spola fram till typ 40sekunder så börjar låten där (;


Lördag Kväll

Det har ännu inte dykt upp några bilder från fredagen så jag tänkte faktiskt vänta helt och hållet med partybilderna till jag har alla.

Gårdagen då, klassfesten(!), vart himla trevligt. Kom dit nån gång runt 7 och åkte hem vid 12-1.
Fast det slutade med något som inte var klassfest. Elr det var inte så många från klassen som kom så vid 9tiden började de rulla in lite annat folk.

Kommer som sagt bilder sen när jag fått alla (;


Här är iaf gårdagens klädval:
Tubklänning, skärp och mönstrade strumpbyxor.


14:30

"Godmorgon världen säg vad som står på! Jag tror jag drömt och svävar i det blå"

Så brukar jag o Anna alltid sjunga i kör såhär efter en kväll ute. Men nu fick jag sjunga den själv.

Gårkvällen kan jag inte säga var 100% lyckad. Men det borde jag ju anat innan eftersom jag på facebook bara fick 3% lycky today. Och alla sånna dära test stämmer ju på facebook! De e klart ^o)

Nej men det var kul till en början att hänga lite med dom gamla polarna och snacka gamla minnen. Men efter nån timme elr två spårade det mesta och det vart mest bara jobbigt att vara där. Men på grund av detta så kan jag nu tagga ännu mer tills ikväll då jag tippar på en jävligt kul kväll!



Fotografen igår var Ella så har inte fått några bilder än. Men lär dyka upp nån imorn.

JUST FAN! Får inte glömma veckans låt (; .... måste bara komma på någon..?


math sucks

Hahah, jag och Emma har blivit så sjukt jävla oseriösa sen vi började 2an, och då har jag inte änns nämnt mattelektionerna. Vet inte hur resten av klassen står ut med oss. Men eftersom läraren inte bryr sig ett dugg hur man beter sig på lektionerna är det bara att släppa loss lixom :D

Fast de är för det mesta bara på fredagarna som vi är så oseriösa, då har vi lixom matte sista lektionen. Och vem har lust att sitta råseriösa då..? Tydligen inte vi iaf.

Dethär var en lektion för någon vecka sen. Bestod av nedräkning av lektionen, autografträning och 3 och 4 i rad.


10 % rabatt

Har precis kommit hem från en liten svngom i norrtäljes småbutiker. Hörde ett rykte om att alla som var medlem i H&M fick 10% rabatt på allt i butiken, vilket himla tur att jag är det då!

Så jag fick sällskap utav Thomas och gick ner och spanade lite. Köpte inte direkt överdrivet mycke, men blev ett par sånna hära "latex" (?) leggins och en underlagskräm. Sånt som jag egentligen inte behöver men som jag lika gärna kan köpa nu när de är pyttelite rea. Sen gick vi in på Åhlens där jag köpte ett par tönt-vantar, ni vet sånna som alla ungar hade när man var liten (kolla bilden), men what the hell dom kostade ju bara 40kr och jag behöver nått att ha på händerna när jag går till skolan.




Planerna för kvällen är iaf bestämda nu. Skulle vara nått litet partajj i vigelsjö och alla mina bästa kill-barndoms-kompisar ska dit så kan ju fan inte banga på det! Saknat dom som fan!


09:00

Äntligen fredag!!

Jag får bara mer o mer ångest när jag tänker på den äkliga konstruktionen som väntar mig... hmm.

Planerna för kvällen är inte helt klara än, antingen så blir det vigelsjö elr filmkväll med en kär vän. Men som det ser ut nu skulle det vara jäkligt skönt o bara kolla lite idol och kanske nån skön rulle med lite godsaker till hands.

Nej nu ska jag gå o göra något vättigt, typ fixa håret elr käka frulle. Börjar inte förräns om en timme.


1 Oktober -09

Bara en dag kvar till friheten. Men ändå känns det inge bra för jag vet att jag kommer vara tvungen att plåga mig själv igenom 2 timmar konstruktion :| vilket man kan klassa som fysik eftersom vi gör precis samma saker.

Idag hade vi gympa på ip och fan nu känns det som om jag är ännu sjukare! Halsen har fuckat upp sig totalt. Men sen när jag kom hem fick jag en trevlig överraskning, köpte nämligen lite grejer från bloggshoppen för några dagar sen och nu hade det landat i min brevlåda ;D

Juste, på lördag blir det klassfest xD Lär bli typ korvkalas eftersom det är 7tjejer i klassen och typ 25killar... men va fan jag växtre iprincip upp med killar så det kan nog bli jävligt kul tror jag.



Skitsöta ballerinaskor.
Kanske inte så passande till hösten men kan nog komma till användning.



RSS 2.0