Måndag

Idag vart det jogging uppe på spåret och jag fattar inte att jag orkade!! Gick fulldag idag i skolan med både två timmars matte och historia. Men jag har ändå kännt mig allmänt pigg idag i skolan :D Så var till och md ganska taggad på o köra ett var på spåret.. vilket min kropp också verkade vara, gick väldigt bra för att inte ha tränat på hela sommaren! :D Jippi!

Och hör o häpna, imorn blir det gymmet! (; Ja, jag o jenny missade ju söndagspasset så vi tar igen det imorn istället (: Då går jag inte lika lång dag i skolan heller så de känns skönt.

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen o somna in till något program på tven.♥


Beck Bio

Nu är jag hemma från filmen. Vi såg den nya Beck-filmen, som var riktigt bra faktiskt! En av de bästa beck filmer jag sett iaf :D Så det var ju trevligt.

Imorn är det skola igen och jag borde egentligen gå o lägga mig nu men måste ju hålla er uppdaterade (; Å imorn går vi full dag!? De suger fan balle, men vi har ganska slappa ämnen så de känns skönt :)
Sen direkt efter skolan ska jag faktiskt upp till spåret och springa! :D Det blev inge gym idag så tar igen det imorn då. Får se hur bra det kommer gå bara... har ju inte tränat på hela sommaren typ!


Söndags-Underhållning

Igår vad jag ju me syrran (: Vi hyrde filmer och köpte donken mat, en perfekt kombination! (;
Vi hyrde Dark Memories och The Hottie and the Nottie, två typiska tessan och frida filmer. Fast The hottie and the nottie var inte så himla bra... jag somnade iofs på slutet men kanske just för att den inte var så bra ;D Men den rekomenderar jag iaf inte.

Idag så var det ju tänkt att jag o Jenny skulle gå o gymma... vilket vi också lär göra. Men hon slutar inte förräns 6 så vi drar väl nån gång efter det :)
Sen kanske (om jag hinner) så ska jag och Thomas gå på bio.

Imorn är det skola... fy fan känns inte som om jag har hunnit sova ut ordentligt :(


Grattis Thomas!!

Juste, höll ju på att glömma.
Idag fyller Thomas 20år!

Grattis!


Veckans Låt!

Jay Sean feat. Lil Wayne - Down


Uppdatering

Igår så blev det ingen uppdatering, tråkgt men uppdaterar er idag istället ;D
Igår då så hade jag två lektioner och sen slutade jag typ.. elr jag vet egentligen inte alls hur det blev med allting men de krånglade en massa så nu har jag typ fått frånvaro på nån lektion.. aja, en lektion hit elr dit (;

Sen på kvällen så skulle jag och mitt ex Thomas käka middag, så då grillade vi lax och käka bakpottis. Typ hur gott som helst blev det ! Så då var jag där typ hela kvällen, och sen kom två utav hans kompisar eftersom dom skulle ut på krogen.. kul att man är 17 lixom, va fan skulle jag hitta på?! Men då träffade jag några polare och var med dom resten utav kvällen. Så det vart väldigt lyckat iaf (:

japp sen fick man inte komma
Såhär god mat blev det för oss två :)

Idag så ska jag och min älskade syster ha tjejkväll. Hennes pojkvän är borta hela kvällen så då ska jag åka till henne så då lär det bli en massa gott och fullt med tjejsnack. Lär bli kanonmysigt (: ♥


Dagens

Jo! Jag tänker visst ha shorts idag, saknar alla mina små söta shorts och idag skulle det ju faktiskt bli fint väder satt :)



To good to be true

Torsdag eftermiddag och schemat jag la upp häromdan ser inte liiika bra ut längre. Har hänt vissa förändringar, men tror jag överlever ändå ;D De är iaf inte värre än nått jag haft tidigare (;

Idag ska jag o jenny ut på en powerwalk! Just nu är hon på körskolan, men så fort hon kommer därifrån så drivar vi ;D Sen ikväll lär hon slagga här, har ju sovmorgon imorn så!

Nu när skolan börjar så kanske jag kommer börja med veckans låt! :D Var ju ett tag sen sist men jag skyller på sommarlovet (; Allt e sommarlovets fel (:


"Mitt nya liv" ?

Slutade ju som sagt riktigt tidigt idag, vilket var jävligt skönt. Hade en en lektion och sen var det bara att palla sig hem. Väl hemma däckade jag i sängen och vaknade sedan av att Jenny kom hit. Tihi, den gullrumpen hade varit uppe i södra bergen med sin klass så hon kom hit direkt efter och höll mig sällskap. Och hon o jag har ju bestämt oss för att starta våra "nya liv", våra nyttiga liv helt enkelt. Så vi bestämde att:

♣ det inte blir någe godisätande elr läskdrickande i veckorna! Helger är undantag, måste ju leva också ;D

vi ska möta friskis på tisdagar och söndagar för ett gymmpass

vi ska köra ett powerwalk- elr jogging-pass på torsdagar


vet inte alls hur bra detta kommer gå men det började iaf bra med att vi vart hur godissugna som helst! Men istället för att slänga pengarna på onyttigheter så köpte vi melon! Rawr!



Juste, sen hjälpte jag henne med hennes bloggdesign också. Hon peckade och jag handlade. Look for you self.
Lifeofjennu.blogg.se

Älskar vårat nya schema

Är det bara jag som verkligen älskar vårat nya schema elr?? Verkligen det skönaste jag varit med om!!! Å jag är så tacksam att jag bor i norrtälje, annars hade jag hatat detta schemat. Men det känns som att det kommer bli så oseriöst i skolan när vi har detta schemat, lixom att först ha håltimme i ca2 timmar och sedan ha matte med en lärare som inte änns märker om man räknar matte elr läser franska på lektionen? Men de löser sig väl antar jag. Nu ska jag lägga mig i sängen o ta en powernap tror jag (;


Måndag

Första dagen i skolan avklarad, kanske inte lika jobbigt psykiskt som förra året men helt klart mer fysiskt ansträngande. Man märker verkligen att det har börjat rulla igång nu igen, har redan fått matteböckerna och haft första lektionen i mitt hat-ämne, engelska! Hatar det så himla mycket, vilket kan bero på att jag suger på det.. elr för att läraren är totalt rubbad. Får hoppas att hon inte läser dehär för då lär jag få ett ännu större ig än jag redan har... Okej, jag har inget ig, men de skulle inte förväna mig om jag slutar där.

Nej men så illa är det kanske inte, men grejen e att när jag går i skolan får jag så jävla dålig matlust. Jag kan vara hur hungrig som helt i skolan, men bara tanken på att hugga in i nån äklig skolpotatis med nån äklig fisk elr köttbit till får mig att vilja spy. De e helt enkelt förjävligt.. och jag har redan gått tillbaka till domhär tråkiga blogg inläggen där jag bara sitter och klagar på skolan. De e inte bra.. kommer sluta med att jag får lägga ner bloggen totalt.


Skolan Börjar!

Aaaaoouuutsh!
Om exakt 28min från nu måste jag börja gå mot skolan... första gången på jätte länge. Ska väl bli lite kul men just nu vet jag inte om det var det mest bekväma att erkänna det. Får helt enkelt hoppas att vi inte går till 20 i 5 ... för då tar jag typ livet av mig!

Outfiten för dagen vart iaf ganska enkelt, trode egentligen att man skulle kunna gå barbent iaf nån vecka till utan att helt förfrysa men jag vågar inte ta risken att sätta mina bara ben utanför dörren och sen få köldskador, så de blev strumpbyxor på... för första gången på länge.
Så det blev 25krs kjolen från monki, vitt linne och ett skärp.



Bröderna Lejonhjärta, bortklippta scener

Ni måste bara se denhär!!
Kan vara den roligaste

 

Frisk!

Frisk frisk frisk! Känns som himlen, även fast jag börjar skolan imorn. Men grejen e att efter att ha liggat totalt isolerad på mitt rum i en hel vecka utan att kunna träffa nån eller orka prata med nån så ska det bli himla kul att börja skolan! :D

Och äntligen ska jag ta tag i mitt liv och faktiskt göra något åt det. Inte bara flyta på vågen utan faktiskt anstränga mig lite. Jag o jenny ska börja gymma och sen lär det bli ett o annat jogging-pass uppe på spåret, sen ska jag sluta äta onyttigheter i veckorna och läsken sparar jag till helgen. Känns jävligt kul såhär innan iaf, men vet inte hur länge det kommer hålla.. det är nästa problem.

Nu ska jag iaf rota igenom garderoben efter något att ha på mig imorn, sen blir det duchen och sen ska jag kolla på filmen Män som hatar kvinnor 

Äntligen!

Äntligen är det värsta över! Trode aldrig att jag skulle bli frisk men nu börjar jag faktiskt se hopp för det. Febern har gått över och nu är det bara spåren från hostan kvar, som värk i lungor och träningsvärk i magen. De e förjävligt, men jag lär iaf kunna gå till skolan så jag är ganska nöjd.
Att sammanfatta händelserna sen jag skrev sist lär iaf gå ganska snabbt, har för det mesta bara legat framför tven och kollat på sex and the city elr nått överdrivet amerikanskt program på discovery, elr så har jag suttit framför datorn. Imorn lär jag iaf vara frisk hoppas jag, så fram tills dess ska jag nog kolla ännu mer på sex and the city!!! "yippi!"

SjukHus!

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Det kan vara rätt så mysigt till en början, man har lixom en anledning till att ligga kvar i sängen o glo film hela dan och pärona tar hand om en som om man vore självaste kronprinsessan. Men redan efter andra dan har jag fått nog! Har feber så blodet kockar i mig, huvudvärk så att jag ser dubbelt och halsont att jag inte kan sova.

Så skulle mamma kolla upp vad det var för något, och det visade sig vara influensa!!!! Men enligt "vårdgaiden.se" så är det ingen fara, det gäller lixom bara att hålla sig lugnt så går de över efter 5-7 dagar.
5-7 DAGAR!!!!??? Asså jag orkar seriöst inte!!! Trode typ att jag skulle bli frisk imorn..

Idag kom iaf en kär vän hit och pysslade om mig, vi kollade Harry Potter-filmerna och svullade melon och drack te. Hur mysigt som helst, verkligen något man behöver när man mår som jag. Aja, nu har jag väl ändå tjatat klart om min äkliga sjukdom.. hoppas bara att dom inte gör så mycket i skolan imorn...

Ooh, I´m so Sick

Det är fan ett mirakel att jag lyckades kravla mig fram till datorn. Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk tills på torsdag då skolan börjar.

Home finaly

Nu är vi hemma igen och det blev inge moppeåkande hem till Jenny för oss. Vi var alldels för trötta för de! Så vi gick till VideoCity istället och hyrde 3st skräckisar, men får se om vi verkligen kommer klara av att se alla tre utan att somna xD

Förresten så håller jag på o få världens värsta förkylnign känns det som! Har sepe ont i halsen och hela min kropp värker (och nej de e inte för att jag härjat runt i stockholm hela dan, jag kan känna skillnaden). Jag hittade iaf lite kläder.



♣ Kjol + skärp från H&M
♣ Stringisar från H&M
♣ Kjol från Monki (25kr om ni måste veta ;D )
♣ Skärp från Beyond retro
♣ Ögonskuggsborstar från H&M




Älskar dej Jenny! Du förgyller min dag! ♥

Stockholmo

Hallo! Imorse hade jag ställt klockan redan kl kvart i 9, men det slutade med att jag gick upp kvart över 11... dåligt av mig, men måste få unna mig de nu innan skolan börjar ;D

Idag ska jag ju somsagt till stockholmo med Jennii, sen efter det ska vi ut till hennes place där jag inte varit på hela sommaren!! Helt sjukt egentligen, med tanke på att jag nästan bodde där för bara några år sen.. ojoj, hon o jag satt nästan ihop då. Gick inte en dag utan att vi träffades, men tider förändras.

Aja, nu kommer hon snart hit så måste hinna fixa de sista innan de.

16 Augusti

Fy fan asså jag lär seriöst slå rekort på kräftätning dehär året.. personligt rekord då alltså (;
För ikväll blir det kräftor igen.. men inte så många kanske, jag, mammsen o pappsen ska dela på ett paket. Men innan det så ska jag o Emma dra till Arena o käka lite tjockismat o snacka massa skit (:

Imorn blir det shopping i stockholm för mig o Jenny! :D Måste ju ha lite nytt o frächt nu inför skolstarten (; Kommer ju upp en massa söta 93:or som man måste snygga till sig för.. nooot!! Fy fan, nästan mardrömmen asså. Längtar inte till 3an då de bara kommer vara en massa pluttat som pluttar runt, inte en enda äldre kille man kan spana in... "Suck"

Voice `09

Igår var det Voice 09 i kungsan och det var ju inte så jävla lyckat om ni frågar mig. Det regnade och folk svettades. Och ursäkte men jag tror jag aldrig sett så mycke negrer och turkar på en o samma gång som jag gjorde då!! Euw! Inte för att jag är nån rasist elr liknande men man tål faktiskt inte hur mycket som helst, särskilt inte när dom tror att dom kan göra hur dom vill bara för att man står som packade sillar, till exempelt som att graba ens as 24/7.
Aja, jag fick se en liten glimt av alla stora rappare o allt var de va så jag var nöjd.


Lazee

Lazze

Men det klockrenaste under hela kvällen var iaf när vi skulle gå på toaletten på Mcdonalds (jag, anna och victor). Då kommer det två stycken sienare (domdär som har skitstora kjolar där dom kan gömma allt dom snattar på ICA), och det var jätte lång kö men dom var tydligen hur kissnödiga som helst så dom kutade förbi alla och in på toan! Alltså, dom trängde sig ganska grovt.
Victor typ lackade så när dom skulle gå ut sen så ställde han sig mitt i vägen så dom inte kunde komma förbi.

sienare: Ursäkta?
Victor: Men jag står här.
sienare: Men och? Flytta på dig!
Victor: Men ser du inte att jag står här!!
sienare: Jävla idiot! Flytta på dig!!
Victor: Men jag står här!!

Så tar tjokisen sasts mot väggen och trycker upp hela röven mot victor så att han ska flytta på sig. Hahha, vilken jävla syn det var alltså!

Mm,

Efter många om och men blev jag klar!!


En garderob full med kläder men inget att ha på sig.

Idag står voice 09 på schemat och jag ska åka dit ganska snart. Håller på att försöka hitta något att ha på mig.. de e fan helt otroligt, en garderob full med kläder men inget att ha på sig.... som vanligt helt enkelt.
Får se hur roligt de änns kommer bli på dendär skiten. Har aldrig tidigare tyckt att de varit kul så varför skulle jag tycka de just idag??? Aa, kanske kommer nån bild om ni har tur.

Jenny slaggade här igår o de vart en riktig tjejkväll igår. Vi bika upp till flygis och köpte 5kg godis och tjejtidningar. Sen satt vi o lyssna på michael jacksson och läste solo ända fram till kl 1. Då kollade vi på Bert-serien fram till 3. Sen kom John Blund och nattade oss.


Vimmelbilder! (Finaly!!)

Nu e jenny här o hon har med sig kameran!!! :D De betyder att dom efterlänktade Kräftskive-bilderna har kommit!!
Orkar inte vara så seriös med dom eftersom de var ett tag sen kräftskivan var nu, men fanns ju endel sköna som hur som helst måste komma upp ;D
Såhär mysigt kan de bli på våran uteplats!


Frida, William, Lisa o Kewaline


Anna, Martin o jag (jag vill ha mitt blonda hår!!)
Vi älskar varandra!

Jenny o Jag
Ser ut som jag precis friat till Jenny och att hon sa ja och jag ska ge henne en kärleksfull kyss för de!

14 Augusti

Fredag då, planerna för en festdag som denna ser ganska glesa ut. Ska iaf börja med att städa mitt rum och sen lite senare kommer Jenny hit och underhåller mig! Får se vad för bus vi hittar på. Anna kom ju hit igår och då vart det film och lantchips, en vanlig kombination. Båda två var väldigt sega så vi hyrde två svenska filmer (mycket skönare för då slipper man läsa.. bara att kolla lixom), det blev en okänd och en känd, Krama mig (som var helt ok) och Hip hip hora (som som vanligt är lika bra).

Imorn så är det ju Voice 09 i kungsan. Så den är det väl tänkt att man ska gå på.. de är ju lixom gratis! (;

Svull kombinerat med shopping

Nu är Anna här o vi har redan hunnit med att både shoppa och svulla, fan rekord? Typ!
Aja, vi gick ner o loda lite på stan, jag köpte en midjekjol och ett skärp från H&M. Sen hade ju jag tänkt införskaffa lite skolmaterial.. vilket jag också gjorde, men då driva vi med cykeln upp mot billighetsaffärerna (Ö&B och Rusta) och köpte de där. Blev lite pennor, block och kalender, sånt skoltråk ni vet x)

Tänkte jag skulle göra själva grejen med skola lite roligare genom att köpa färgglada kolegeblock o pennor o sånt men de finns självklart inte, och gör det de så kostar de typ 100kr styck!! O så mycke pengar tänker iaf inte jag lägga ut på skolan.


"Suck!"

Aa men va bra att jag ägnar nästan en hel dag åt att göra en shyst header, jag hade ju inte räknat med att färga håret precis just nu. Snyggt o vara blond på headern men brunett i vanliga fall x) Lyckat Frida.

Bruuun.

Jag gissar på att ni är ganska nyfikna över hur det ser ut nu. Men om vi säger sådär, att dehär var bara första färgning. För för det första blev det jätte fläckigt och ganske grå/grönt så ska färga igen, och sen är dethär bara grunden för sen kommer det massvis med slingor i olika nyanser av brunt så de blir lite naturligt! ;D Så är alltså läget just nu.



Idag då så ska jag träffa Anna, så hon kommer in hit runt 3-4 tiden och då ska vi ner på stan och jag ska införskaffa lite skolmaterial. Är ju bara en vecka kvar nu så måste börja fylla på vinterförådet. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll, brukar oftast alltid sluta med spår för oss men ikväll har vi iaf bara planerat film och svull..

·

OKej!!! Nu är det mörkt!!!

Brunett here I come!!

Okej, idag ska de alltså ske.. jag ska återigen bli brunett. Fan jag vet inte om jag vill xD
Anna skulle egentligen kommit hit o gjort de på mig men vi sket i de eftersom hon ändå bara skulle kunna vara här en kortis och sen visste inte hon om hon var så duktig på o färga.. o om jag redan är orolig så kanske de e bäst o låta nån som kan det göra det ;D Så jag ska nog smit över till syrran ikväll och låta henne färga det!

Men föresten så kommer det inte bli riktig brunett, ska färga det lixom lite typ mörkblont. Aa, ni lär ju se sen.

Ny Header !!!!

Så, va tycks!? :D

Som ni kanske ser har det hänt endel nytt här, gjorde mig en ny header idag och blev ganska nöjd. Kan hända att det sker nån förändring, vem vet.. jag kanske vaknar upp imornbitti och tycker att det ser ut som skit! Jag är ju ganska trött just nu o då tänker man ju inte alltid helt klart så man vet ju somsagt aldrig men just nu är jag nöjd.
Aja, ni får iaf jätte gärna komentera om vad ni tycker! :D

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen o kolla på nån go gammal svensk film. ♥

11 Augusti..

Det blir ingen hårfärgning ikväll men däremot ska jag hem till min kära syster och fika :D Hon har nämligen stått o bakat typ hela dan så då måste jag åka dit och godkänna dem (;

Idag har jag inte gjort så mycket, typ tagit de lugnt o kollat en film. Fast jag var faktiskt precis å badade vid gropen :D Det regnade iofs lite men det var riktigt skönt ändå, brukar ju kännas så varmt i vattnet när de e så kallt i luften.

Juste, har suttit o jobbat på en ny header idag också, men känner mig inte så nöjd än. Får finslipa lite så det så kanske ni kan få se ett litet smakprov på det senare (;

Lunch/Frukost

God morgon!
I morse vaknade jag ganska tidigt och det var verkligen hur skönt som helst o få sova ut ordentligen en hel natt. Så det var nog därför jag vaknade så tidigt som jag gjorde, sen hade jag och Thomas bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans så då ville jag ju hinna fixa mig innan det... fast för min del blev det mer som frukost, men det var trevligt.

Idag får vi se vad jag hittar på, som det ser ut nu ska jag ta ett skönt bad i badkaret och sen ikväll ska jag eventuellt färga håret!! :D Fast jag börjar bara med några mörka slingor bara, är för feg för att färga hela håret på direkten (A)

Jerry Springer chockar.. som vanligt

Asså det är helt sjukt hur mäniskor ibland kan vara så dumma!

Kollade precis på Jerry Springer och gud va de programmet lyckas chocka mig lika mycke varje gång, tycker alltid att det är det värsta jag sett när jag sett ett avsnitt.. så nästa gång jag ser ett avsnitt är det typ 20 gånger värre..??? Som idag, då var det en tjej som hade haft trekant med sin mamma och mammans pojkvän!! Lixom, vem kommer på den tanken!? Men det var ändå inte det värsta, för tjejen har 4 barn med sin man (som hon varit tillsammans med i 3 år) och väljer att fortsätta ligga med sin mamma och dumpa sin pojkvän!
Va ska hon säga till ungarna när dom undrar vart deras pappa är då?  "Jo men jag dumpade honom för att få ha sex med eran mormor istället, men de e väl lugnt?"

Blir så himla sur på sånt där. Ush fy o blä!

Åh Fy Fan!

Hade ju kräftskiva igår och det var typ jättelyckat enligt mig! Men eftersom mamma o pappa hade kameran kunde jag inte ta några bilder, men Jenny hade med sig sin så så fort hon lagt över bilderna så ska jag göra en riktig uppdatering åt er (;

I morse mådde jag iaf inte så bra :S Elr när jag vaknade gjorde jag det så då gick jag upp och började städa ganska glatt, men ju mer jag höll på med halvruttna kräftskal och annat jufs så började jag må riktigt illa. Men efter en timmes vila kunde jag fortsätta städa och jag tror faktiskt inte lägenheten har varit så ren som den är nu på riktigt länge! ;D

Nej nu ska jag ringa och tjata på Jenny att hon lägger över bilderna (;

Den Lever!

Yes!! Jag löste myseriet med min muppiga skärm! Hade på något konstigt sätt ändra skärpan på skärmen satt den bara var jätte mörk, men då ändrade jag bara om det så nu funkar det som det ska (:

Tack vare de kunde jag nu fixa med bilderna från igår, blev inte så många men några iaf (;


Lånade klänningen från Emma (: Tack! ♥

A D H D

Ja får seriöst ADHD på min dator! Skärmen vägrar funka, så om jag måste använda den så måste jag koppla in teven som skärm, å de e lite väl jobbigt.
Nu sitter jag iaf vid världens segaste dator satt bara att skriva dehär inlägget kommer nog ta en timme elr så.

Var ju i Länna igår på kräftskiva.. och det var sådär. Var inte så himla taggad på fest satt... men aja. Bilder tog jag men kan ju inte lägga upp några eftersom dom är på den andra datan. Gör det så fort jag får igång den! ;D

Ikväll är det ju kräftskiva hos mig, så jag har typ hållt på o städat o pysslat hela dan :P Får se hur lyckat det blir (:
Men nu ska jag hoppain i duchen. Ha det bäst// ♥

Partajj i Toruns trädgård

Jaha, tillbaka till ruta ett igen då.
Igår var det partajj i Toruns trädgård. Hennes kompis ska åka till usa nu i höst och blir borta ett tag så det skulle vara nån typ av avskads-fest. Och dom hade fixat så himla mysigt där i trädgården, hängt upp fullt med ljusslingor och lampor i träden och tänt en massa ljus och sånt, verkligen jätte mysigt. Så där satt vi och roade oss glatt större delar av kvällen. Kom hem nån gång runt 2, och vägen dit är historia för tillfället.





Somsagt så är det bara att börja ladda om på nytt för ikväll blir det kräftskiva ute i Länna och sen imorn blir det kräftskiva hemma hos mig! :D

Kräftor ..igen?

Nu e jag hemma igen. Slaggade ute i Bergshamra igår så idag har jag solat och badat en hel del.

Planerna för kvällen ser ut att eventuellt bli kräftisar med mammi o pappi och sen lite senare röjj uppe i kvisthamra. Det känns som att denhär helgen kommer bli den stora kräfthelgen för min del, för idag blir det ju ev kräftor, sen imorn ska jag ut till Länna på kräftskiva och sen ska jag ev ha kräftskiva här på söndag. Kanske kommer ha tröttnat på kräftor till slutet på helgen? Aa, de lär visar sig.

Nu ska jag hoppa in i duchen och ducha bort allt havsvatten! ♥

Yes!

Beställde ju lite saker från Halens för bara några dagar sen som egentligen inte skulle få förrän nästa vecka, men fick dom idag! Tihi!
Men klänningarna/tunikorna som jag tode skulle vara två likadan, en svart och en vit visade sig vara en svart klänning och ett vitt linne..? Va va de lixom? De står ju 2-pack. Aja, blev bra ändå.


GropenBad

Sol sol sol, jag älskar det verkligen!!! Känns verkligen som att det satt väldigt fint med lite sol nu innan skolan börjar för annars hade jag fan fått panik.
Var iaf med Tessan till Gropen (Riala) och bada o sola idag, och de stället kan ju verkligen vara det skönaste stället att bada på, hur fint och klart vatten som helst och klippor som ser ut som stora moln. Man kan verkligen inte klaga på de stället... elr jo lite, för det finns inte så mycke bra ställen att ligga o sola på, så om man vill hitta ett bra ställe måste man korsa vattnet och det är inte det lättaste när man har massa packning med sig.


Igår var det ju premiärätning av kräftor för min del och det var sjukt gott alltså! Men det hade nog varit godare ifall jag inte varit så himla hungrig för då är det typ värdelöst att äta kräfor eftersom man inte får ut så himla mycke mat från sånna... men det var iaf gott. Sen efter det cyklade jag iväg till Emma där Frida och Matilda var, så då kollade vi på filmen Obsessed som var typ hur bra som helst!! :D


Blondin elr Brunett?

Jag har ju snackat om att färga håret mörkt nu till hösten, men börjar tveka lite. Jag älskar ju lixom mitt blonda hår men det sliter ju så förjävligt att bleka håret 24/7, men sen måste jag ju säga att jag saknar mitt bruna hår ganska mycket, hade ju det förrut. Fast jag hatar typ att ena dan vara blond och sen andra dan i skolan är man mörkhårig... kanske färgar på höstlovet..? De känns bra (;



Aja, ikväll ska vi äta kräftor!!! Årets första, och helt seriöst gillar jag kräftsesongen nästan bättre än julen.. så jävla gott med kräftor och så mysigt med sensommar och sånt. Man behöver inte änns ha en kaleder för att veta att de e kräftsesong, man känner det lixom på luften.

Hade egentligen tänkte röja lite med Jenny och hennes kompis ikväll men kände mig inte så pigg på det plus att kräftorna stod lite ivägen (A) Så det slutade med att vi bestämde oss för att göra det en annan kväll (;

SommarStek

Ååh va skönt de är o sola! Tror jag fått det hela på hjärnan, för så fort solen visar sig känner jag att jag bara Måste ut i solen och steka.
Jag o Emma la oss iaf i parken och solade. Sen gick vi o käkade lunch o sen drog vi hem till varsina bostäder, men på vägen hem besämde jag mig för o köpa jordgubbar för 15 kr/litern som enligt jordgubbsförsäljaren var lika söta som jag..? Vet inte om jag kan hålla med, men men.

Solen visar sig och därför tänker mina ben också göra de!

God Morgon!
Även fast jag var hur slut som helst igår så kom jag upp riktigt tidigt! :D Det kan ha berott på att Jenny slagga här och att hon var tvungen att gå upp kl 10 för han skulle åka kl 11. Elr så berode de på det fina vädret som är.
Jag tänker iaf inte göra som jag gjort det senaste två dagarna och låta solens strålar gå till spillo utan idag blir det solning!! :D Det lär bli parkenstek elr något liknande med Emma och Frida, men det skulle det inte bli föräns runt 1-2 så fram tills dess tänker jag nog lägga mig ute på terassen ^^,

Gröna Lund!

Nu är jag hemma igen. Och ja... jag svek er.. jag åkte inte Insane..! Förlåt!! Får blir nästa år, men jag är iaf nådigt åksjuk just nu, snurrar fortfarande i huvet efter alla rundor i PopExpressen och alla andra snurra-runt karuseller.







Kommer eventuellt fler bilder så fort Jenny laddat över bilderna från hennes kamera (;


300:de Inlägget!

Detta är mitt 300:de inlägg!!! Grattis till mig själv!

Snart bär det av till Grönan. Elr snart o snart, runt en halvtimme, men jag är iaf typ klar ska bara packa väskan med nödvändiga saker  (;

Sådär ser jag iaf ut idag, sommarklädd såklart! Spetts-toppen var en av topparna jag köpte igår.


♣♣♣

Trode jag skulle få spendera natten i Jennys hus där jag inte varit på huur länge som helst, men inte då. Får man sova själv inatt. Men imorn blir det somsagt grönan!! :D Och jag brukar vanligtvis vara en riktigt karusell-kruka men imorn ska jag iaf åka Grönans nya "Insane" ! Lovar ingen annan karusell utan det får visa sig imorn vad jag åker o inte åker (;

Nej nu ska jag gå o lägga mig o kolla en film. //♥


3 Augusti (?)

Hejsan!
Dålig uppdatering igår märkte jag. Men så får det vara ibland.
Igår gjorde jag iaf inte så värst mycket, en kompis till mig, Anton, kom hit o kollade på film med mig. Vi såg Saw 5 som jag inte sett tidigare. Jag har ju sett alla tidigare Saw-filmerna men det var ett tag sen så det hade varit lite skönare om man kollat igenom alla dom innan. Men den var iaf bra, typ som en sammanfattning av alla tidigare filmerna.

Och idag då.. jag och min mamma var faktiskt ner på stan och fyndade lite x) Och tro det elr ej men jag handlade bara kläder från Lindex(!!!??) har inte handlat ett normalt plagg där på säkert 10 år, men nu var det ju ganska mycke tok-rea där så hittade 3st toppar för 40kr styck..Perfekt!
Sen shoppade vi lite från Halens katalogen x) Där blev det två toppar/klänningar och en plattång.



(klicka för större bild)

Hemgång.

Nu har jag kommit hem från bröllopet, kom hem mycket tidigare än jag trott. Trode vi skulle få stå o plocka disk kl 2-3 när alla gått hem. Men vi fick gå (:
Är helt slut i hela kroppen så orkar faktiskt inte berätta så mycket om kvällen, den var trevlig och jag tjänade pengar.. vad mer finns det att säga ? (; Nej men det var faktiskt riktigt roligt, kan verkligen tänka mig att göra sånt här flera gånger.

Nej nu kallar sängen på mig. Puss på Er ♥

DressCode

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till bröllpet. Känner att jag fått till servitris-looken riktigt bra med vit shorta och svart kjol (;

Har inte den blekaste om när jag kommer hem ikväll men de lär väl visa sig.


Ny Frisyr

OKeeej, jag orkade inte anstränga mig så mycket x) Men här får ni iaf en glimt av min nya frilla, som egentlgien inte ser så annorlunda ut mer än att de e kortare.


Kvällar blir Aldrig som planerat

Jahapp, blev som jag trode. Jenny kunde inte träffas. Men vi bestämde iaf att vi ska dra till Grönan på tisdag! :D Så då har vi en hel dag på oss att umgås bara hon och jag (:

Iaf så åkte jag hem till Emma då :) O där var Lisa också, så när jag kom dit satt dom o kollade på Baksmällan, så jag fick se slutet. Men efter det gick vi och drack lite te och snacka en massa... aa elr de va vad resten utan kvällen också bestod av x) Från typ 8-9 till nu (: Men det var himla trevligt o mysigt.

Imorn ska jag ju jobba på ett bröllop, vet inte om jag skrivit de tidigare. Men Syrrans pojkväns mamma ska iaf gifta sig så då ska jag jobba där imorn och tjäna in lite kosing (; Får se hur bra det kommer gå bara för mitt knä har typ låst sig och dom vill att jag ska ballansera 15 champange glas på en bricka... eehh, ska jag? Nej du, det händer inte. Men det löser sig. Nu ska jag nog tönta mig lite med PhotoShop och sen hoppa i säng (:

//♥

RSS 2.0