Tung dag

Idag har jag jobbat i 6 timmar, men på¨vägen hem kändes det fan som ett år :O Om inte mer till och med! Tiden har gått så himla långsamt heela dagen, vilket säkert har berott på att det typ inte kom många kunder alls... iaf så jobbar jag 9(!!!) timmar imorn! Och om 6 timmar känns långt, hur långt känns inte då 9 timmar! Nej fy fan, jag vill sola och bada!

Efter jobbet cyklade jag och mamma ner till parken där det väntade ett friskis och svettispass (som om jag inte svettats tillräkligt på jobbet i typ 30grader... kul att jobba i ett växthus (; ) nej men satt då fick man sig lite träning.

Nyttokick som jag fått sitter jag och svullar melon ;)

Shopping i sthlm med söt-tjejer





sthlm

Nu när lönen sitter där den ska på mitt konto så är det lika bra att spendera lite. Så jag drar in med dessa fina flickor till Stockholm och spenderar lite ♥


Tränings-sug

Nu när sommaren tagit fart ordentligt tänkte jag att det är lika bra att kanske börja träna också, visserligen har jag sagt det typ en miljon gånger förut men det är väl lika bra att passa på medans man är sugen, så får jag väl sluta sen då om jag tröttnar.

Jag köpte mig iaf ett par joggingskor så att man har något shyst att träna i, har inte varit sådär jätteskönt att behöva jogga i tygskor (vilket jag gjorde förra sommaren..). Men TEAMsportia hade rea så jag passade på att införskaffa ett par rosa.

Sen ska ju friskis och svettis ha gympapass i parken två gånger i veckan, så de är det väl lika bra att gå på antar jag..


Midsommarafton -10

Ännu en dag på året som måste firas, och det tackar man inte nej till. Midsommar kan vara den mysigaste högtiden att fira tycker jag! Det är sommar, man har sommarlov och förhoppningsvis är man tillsammans med sina vänner, vad kan bli bättre?

Jag firade iaf Midsommarafton i Länna hos Annas pojkvän Victor, han bor på ett skitmysigt ställe med stor tomt och brygga där man kan bada, vad kan vara ett bättre ställe att fira på?

Men eftersom en bild säger mer än 1000 ord lägger jag upp lite bilder istället för att berätta.




































Dagen

Idag tog jag och Jimmy bussen ut till Linneladan för att gå på arbetsintervju... eller Jimmy skulle, jag följde bara med som moraliskt stöd. Och innan det blev det shooping på stan och sedan jordgubbar, mums!




Nu ska vi ut och kicka lite fotboll...(?)

Bröllopet

Igår var det de enormt omtalade kungabröllopet på TV och jag hade faktiskt jätte gärna velat se hela! Men tråkigt nog jobbade jag.
Men jag kunde iaf se middagen och dansen, vilket egetnligen typ var det bästa, eller iaf Daniels tal som nästan fick mig att fälla en liten glädjetår...

Det roliga är att han säger i sitt tal att han inte alls blev någon prins efter att ha fått sin första kyss av sin prinsessa, men utseendemässigt gjorde det verkligen honom till en Prins.


Shoppingtur på nätet

All By H&M





Fiske

Idag blev det kvällsfiske i Norrtäljeån, jag fick mest bara upp musslor och sjögräs.. inte så shyst, plus att jag höll på att sumpa ett av Jimmys bästa drag.. inte coolt.

Men så fort Jimmy tog över spöt nappade det hela tiden!.. tack för den lixom.








10-06-14

Har väl hänt endel sen sist antar ajg, jag har gått på sommarlov och Jimmy har både tagit studenten och fyllt 19 år.

Känner att det får bli ett bildinlägg idag för det är det jag har mest av.












Presentuppdatering

Hallo folket!
Uppdateringen är seg som vanligt men jag antar att ni börjat vänja er :P

I förrgår fyllde jag år och det vart lite smått och gott av nära och kära. Tänkte jag kunde radda upp lite av´t.


Navelsmycke från Jimmy ♥



Shyst parykitt från Syrran, en hink fylld men x antal cider, asti och vodka (;



En superfin och riktigt tjejig buket från Tessan :)

Sen fick jag även en sterioliknande(bärbar musikspelare) av mina päron :) men den skulle dock bytas ut pga fel typ, och sen även en jätte fin ljuslykta av Jimmys familj.

Sen får vi inte glömma min första drink på Åtellet som Emma bjöd på (;


18 fucking år!


Födelsedagsmiddag hemma hos Frida

I förrgår fyllde ju Frida Torstensson år och det firades igår med middag hemma hos henne. Sen blev det krogen för dom som hade åldern inne, jag fyller ju år i övermorgon så kunde inte gå... tack! Men jag fick så satans ont i magen påväg ner mot stan så gick hem.



Födelsedagsbarnet!




Min pressent till Frida



Matchade pressenter från resten av ligan

(snodde bilderna från Emma)

21:30

Medans pojkvännen och polarna drar iväg på studentfirande får jag sitta hemma med svenskaboken! Sånt gör mig inte glad någonstans! Men det är lika bra att få provet gjort! Så snart har jag inget kvar i skolan.

Imorn ska jag ut till Rådmansö tillsammans med Jenny, är ledig på fredag så hela den dagen lär väl gå till att bara sola och bada hela dan, sen på kvällen blir det väl till att pimpla vin hemma hos Frida som dessutom fyller år imorn ;)


Sommarens sommarplåga?


Vaxning, ingen höjdare

Vet inte riktigt om vaxning är min grejj... kanske ifall man går och vaxar benen på riktigt, men att göra det själv.... nja, kanske inte. Just nu ser mina ben ut som två salamikorvar och allt hår är inte ens i närheten till att vara borta, känns ganska hopplöst då att pina sig själv så mycket och sen blir det ändå bättre om man rakar.

Men då vet man det nu iaf!


Körkort hit o dit

Idag tog min kära vän Jenny körkortet!! :D Ett stort grattis till henne!! Dessutom tog även Jimmys syster Jennifer körkort idag, så grattis till henne också ;)

Idag var jag somsagt ledig och det började med ett besök hos tandläkaren som tyckte jag hade jätte fina tänder! Alltså inga hål ;)

Sen gick jag hem till Ella där det vart mest plugg och sen drog jag och Jenny iväg med bilen!! ;) Rawr!

...längtar som fan tills jag kan fixa mitt körkort


RSS 2.0