Check out this!

Ni bara måste checka in mitt shysta skrivbord (; Jimmy hjälpte mig att skaffa sånt här RocketDock så nu ser skrivbordet riktigt cleant ut. Måste också tillägga att jag kirrat ikonerna alldeles själv! Elr jag har stylat dom själv iaf (;



GlassTestet

Vår Vår Vår Vår! Idag kändes det verkligen! Snart har vi väl sommaren här också (;

Igår var det Det Stora Glass-testet på UNG-redaktionen ;D Så vi hade införskaffat oss alla de nyaste glassorterna och satt och provsmakade för fullt! Men absoluta favorit var den nya strutglassen som har smak av MarianneGodis :D Superfräch och supergod :)

Den absolut äkligaste var iaf Magnums nya Gold! Den skulle jag inte ens rekomendera till min värsta fiende..

Hittade ingen bild på MarianneGlassen så fick köra en sånhär...




Bortsätt från MarianneGlassen ser min topplista ut som ovan (↑)
Ben and Jerry´s var en riktig besvikelse och "GrazyGym" var god.. men inte speciellt cool att gå runt på stan med...

Magnum Hazelnut var riktigt jäkla god! .. resten talar för sig själva, "Ice Cool Guitar" var god men lite väl töntig (; Cornetto Bröllopsstrut var god.. precis som alla Cornetto..

 


v.12



Denhär låten kanske kan vara den äldsta, men också den skönaste. Har gått och sjungt på denna hela veckan, så de är inte mer än rätt att det blir veckans låt!


Rave Allstar - Hardcore Vibes


Söndagskvällen, precis som den ska

Vad gör man inte en söndagskväll, jo: käkar HemmaKvälls-godis, sitter i Skype, pluggar och tar det allmänt chill.. kan behöva vila upp sig såhär efter helgen. Sen börjar dessutom allt festande visa sig också då ångesten som vanligt börjar krypa över en.. en anledning till att söndagar kan vara sjukt jobbiga..


Åland!

Nej, otaggad var ordet.
Men man måste ju ändå hålla er uppdaterade (;

Igår blev det Åland med gänget! Skitkul faktiskt! Lite väl nervigt när först alla kortläsare på hela båten var ur funktion! Det hade man ju lixom inte riktigt räknat med, men de började funka efter ett tag så vi kunde köpa allt som vi ville iaf :)







Sen när vi kom hem så däckade jag, Jenny och Anna framför Linas Kvällsbok... klockan var då ungefär 22-23 .. inte så coolt kanske, men vad gör man inte när man är trött.

Idag så har jag varit och fikat med Ella! Vi har inte hunnit träffas på typ 100år, så vi kände att vi hade lite att ta ikapp. Satt på En Liten Smula i ungefär 2 timmar och snackade om allt och ingenting, jätte mysigt :)

 


15:17

Seg uppdatering på senaste tiden, men de har inte direkt hänt någe roligheter, mest bajsaker som man gärna håller för sig själv..

Men en rolig grej är iaf att jag var och köpte dendär jackan i Arninge i måndags! :D Det var ju tydligen den enda butiken som hade kvar min storlek. Så då åkte jag o Jenny dit och köpte den sista i min storlek! Jag är bara för nöjd!

Dagen har jag spenderat med Jenny och vi har kilat runt lite i norrtäljebutikerna och käkat lunch på kinan, shitmysigt :)


Jag har föresten införskaffat mig Skype och fick låna ett headset av Parman :D Så nu blir det väl endel sittande där kan jag gissa... nu ska jag gå och köpa hårfärg och sen färga mitt färglösa hår.

v. 11





Destination - Michael Mind (Remix Edit) - Darius & Finlay


Ny header..


Va tycks gott folk?


Kalas i LillStugan

Igår vart det lite 18års-firande hemma hos Jenny i LillStugan. Vart jäkligt chill hela kvällen faktiskt men skitkul med skönt folk osv :)

Jenny har ju en sjukt shyst systemkamera som hon fick på sin 18årsdag, så man kan säga att det togs flitigt med kort under kvällen, närmare bestämt 232st. Tänkte inte lägga upp alla här, men plockar ut några av de skänaste (;






















Jävla nerger, martin!



Parman kör den seriösa looken



Många måsten

Fredag idag och ikväll ska det röjjas!! (; 

Igår sov Jenny här, så vi gick till Ica och köpte hem chips och mjukost (mums!), sen imorse trode jag att det kunde vara nödvändigt att gå på engelskan, så medans jag gick till skolan och kollade film i en timme (helt i onödan) stannade jenny kvar hos mig och pillade sig i naveln. Sen när jag kom hem gick vi ner på stan och försökte hitta något billigt headset till datan, jag har ju skaffat Skype nu, så då vill jag ju kunna delta i konversationerna där också... men jag hittade iaf inget headset, så jag får väl höra med farsan om han har någon som ligger och skräpar.

Sen hade jag ju tänkte att jag skulle köpa dendär jeansjackan (som jag bloggade om häromdan) men då fanns den självklart bara i stl. 40, 42 och 44. Jag lovar att jag inte kommer hitta den! Men jag MÅSTE ha den!!! 

Men iaf så beställde jag en jacka från H&M för en vecka sen, så idag låg den i brevlådan och väntade på mig... vet dock inte om jag är så nöjd.. men Anna kommer hit snart så då får hon hjälpa mig bestämma om jag ska behålla den elr inte


14:48

Seriöst, de är inte klokt! Snart är det bara två veckor kvar tills påsklovet! Ska det gå såhär fort?...

Idag fyller en väldigt speciell person 18år! Ja juste, Anna Andersson (; Hade väl tänkt fixa med lite bilder och sånt men eftersom jag inte gjorde det till Jenny så tyckte jag att det skulle vara rättvisast att inte göra något till Anna heller (; ... eller så är jag bara lat?

Idag då, så har min katt Dumle varit och blivit rakad. Han har ju blivit innekatt nu när vi flyttat in i lägenhet så då behöver han inte längre sin päls, eftersom det både blir för varmt och sen hårar han som ett as! Han ser iaf precis lika rolig ut som förra året x)



Imorn blir det Ålandsbåten med gänget!! Tror de kommer bli himlans kul faktsikt, kanske lyckats skaffa två styckna fribiljetter också så då ingår bufé och grejer (; ...dock hatar jag "båtmat".. typ som i klass med skolmat, men men, mat är alltid mat... eller?

 


Begränsad vara in my ass

Nu har jag gått runt i typ 3-4 veckor och sagt i princip varje dag: "ååh, hoppas mitt rosa headset kommer idag!" Men kommer det? Nej! Så jag väntar och väntar och väntar. Så idag tappad jag tålamodet och ringde dem, då visar det sig att det är någon specialvara som är jätte svårt att köpa in, men så då hade jag spanat in ett svart där.. så då fick jag beställa det istället ;/ ....


Mys x100

Ack, Sundbyberg - Oskar Linnros


desperate

Denhär stört snygga jeansjacka hittade jag för några veckor sedan när jag o Ella luffsa runt i norrtälje affärerna och jag blev totalt förälskad! Men med tanke på den korta midjan och de korta armarna kändes det allt för impulsivt att köpa den då, så jag tänka ha lite is i magen och vänta för o se om jag ens vill ha den senare i vår eller om den ens finns kvar. Men så idag fick jag hem sånna här rabattkupong och kände att det var tecknet! Jag måste köpa den.


Kan ni stava till grymt?

Cashen rullar in och jag är inte annat än lycklig! Denhär sommaren tror jag kommer bli den bästa på år och dar! För o inte tala om Danmark så kommer jag vara 18år, vilket ger en fördelen till Sjukt massa kul! Jag kan se framför mig hur jag och polarna drar drinkar på Grönan och sedan skickar upp oss själva i tilt!... okej, det kanske inte kommer hända, en ni förstår vittsen (;

Sommaren kommer bli G-R-Y-M och jag har aldrig längtat mer!


v. 10




Jeremih - Imma Star


we like it seriously

Jenny den lilla skiten har ju fått sig en riktig kamera! Så den tog hon med sig igår, och vi var ju bara tvugna att spåra lite.. vad gör man inte lixom?








Spårat rolig kväll!

Gårdagen vart verkligen HelGalen! Började med att folk drog hem till Jimmy, jag och Jenny var två av dem. Det var ganska chill stämning, nästintill tråkigt och jag o Jenny var mest bara sugna på att dra hem och glo en rulle elr liknande. Tur det att vi Inte gjorde det!

Strax efter 1 började Martin och Robban spåra totalt och det slutar med att de båda däckar på vardera ställe och Jimmy plockar fram spritpennan! Ingen av dem kunde stå och spyor fick torkas upp medans jag och Jenny tog på oss ansvaret att få hem de båda till Robban. Efter x antal vägringar lyckades vi få in dem i en taxi och åkte vidare till Robban, när vi väl fått in båda i huset däckade de i sängen och jag och Jenny insåg att om vi skulle stanna kvar skulle vi få sova på golvet, vilket ingen av oss hade någon större lust att göra xD Så vi ringde återigen efter en taxi. Tror inte jag skrattat så mycket som jag gjorde igår på År och Dar!


Jag är ledsen martin (; Var bara tvungen .. (A)


13 Mars -10

Igår vart det kalaskrök hos Robban och det var himlans trevligt, träffade personer jag inte träffat på vad som känns som en evighet och hade det allmänt trevligt (:



Ikväll får vi se vad som händer, melodifestivalen finalen är ju ikväll så det vore ju tråkigt att missa... år se vart jag tar vägen helt enkelt.

Å det är inte lite stört hur varmt det är ute nu! :D Imorse vaknade jag av att det var 180grader på mitt rum och solstrålarna verkligen pressade sig igenom mina persienner(?) (rullgardin: Ja tack!) Så fick jag sån himla lust att gå ut och sola, så jag satte på mig short och linne och gick ut och satte mig, helt stört varmt! Tror att termometern visade på 20grader i solen.

 


...

Är det normalt att dendär jobbiga ångesten som jag egentligen borde haft för en vecka sen kommer idag? Nej knappast! Men jag mår så fucking jävla dåligt!

Jag vill bara be om ursäkt för förra veckan (och ni som vet vet vad jag snackar om), jag betedde mig som ett as! Förlåt!

•••


Nej tack till huvudvärk

Har hunnit käka middag och fått världens huvudvärk sen jag kom hem. Har varit en allmänt seg dag i skolan och sen direkt efter fick jag gå raka vägen till norrtälje tidning för att delta på veckomötet, vilket jag inte gjort på ett tag nu.. känns bara ganska värdelöst att sitta där, men men.

Imorn väntar ett matteprov och jag är inte speciellt nervös.. iofs behöver jag så jäkla hårt ett VG, för får jag det på dethär provet så får jag VG i matte C, och de e inte bara liite bra! Så ja tack till VG!


Sportlov, ett annat ord för vila

Har inte blivit mycket till uppdatering nu på lovet, men what tha fuck, måste väl få ha sportlov jag me (; Har iaf inte blivit mycket sport för min del. Jenny hade FF hos sig halva lovet, så där spenderades lite tid med god dricka ;) och sköna vänner. Var verkligen jätte mysigt! Sen resten av veckan kan jag inte påstå har varit sådär överdrivet rusigt, har mest bara tagit det lugnt och det har verkligen varit Huur skönt som helst, har kunnat sitta i sängen i timmar och bara stirrat rakt ut i luften.. vad är det lixom?? Vem gör sånt? :S Men det är så stört jäkla avkopplande! En tyst lägenhet, en bekväm säng och ett huvud fullt med tankar.. man får faktiskt en hel del gjort, man ser saker lite klarare och man hinner verkligen tänka.

Nej slut med filosofin! Skickar med en av de skönaste låtarna på min spellista just nu!


Kings of Leon - Cold Desert


RSS 2.0