28/2 -09

Idag har det varit fullt upp hela dan fram tills nu xD
Började dagen med att gå upp kl 7 för att skjussa ner Thomas till bussen och sedan följa med min kära mor till stallet :)
Anledningen till att jag valde att gå upp så himla tidigt en lördamorron var för att jag och mamma skulle rida ut tillsammans, vilket jag tycke är väldigt trevligt. Vi gjorde det nästan jämnt förut när jag hade låne hästar och hon hade en egen häst, men tiderna förändras och vi har inte alltid den möjligheten att kunna rida ut tillsammans så idag bestämde vi oss för att ta chansen medans den fanna och eftersom Jenny är i fjällen och ingen rider hennes häst så lånade vi henne (A) Tack Jenny :) ♥

här har ni iaf bildbevis:




Sedan när vi kom hem var det bara för mig att hoppa in i duchen snabbt som attan eftersom vi senare skulle på en lägenhetsvisning, eller senare och senare.. typ 1timme
Vi åkte iaf dit och lägenheten var kanonfin, lite för stor för oss bara så får la se :)

Nu ska jag iaf börja göra mig iordning för ska inom några timmar vidare till Frida. Ska se till att jag får med mig den riktiga kamerna ikväll också så att man kan få några hyffsade bilder iaf :D

Juuuste, höll ju på o glömma att det faktiskt är min mammas födelsedag idag också. Så Grattis mamma!!!! ♥♥♥

Filmtipset

Ska nu snart krypa ner i sängen och kolla in denne okollade film. Såg trailern till denna film när jag skulle kolla på Linas Kvällsbok och verkade vara en sjuk men rolig film och eftersom jag är typ sjukt galen i svenska filmer så måste även denna svenska film kollas på, men får se om den är lika bra som den verkar.

Ping Pong Kingen

Träningsverk? Ja!



Igår var jag ju på skivstång med Frida och det var inte bara liiite jobbigt :O Trode att jag skulle få sån himla träningsverk i armarna eftersom det typ är jätte mycket armar på det passet och jag tränar nästan aldrig det, men när jag sedan vaknade i morse upptänkte jag att jag knappast kunde stå på benen för att jag hade sån himla träningsverk i dem!! :O Så jag tror inte skivstång var något för mig, får nöja mig med gymmet och gympan. Det känns som om det passar mig bättre (;

Nu har jag iaf bestämt mig för att gå på Lv3 festen iaf. Så jag blev bjuden hem till Matilda för tillfixning innan så får vi se om det blir lika kul som sist, känns däremot ganska tveksamt eftersom Anna inte ska dit :( men men, de får man väl helt enkelt bara vänta o se då (:

Eftermiddasuppdatering

Idag har det varit en himla soft dag. Kunde inte sova ordentliget på hela natten utan somnades riktigt ordentliget först vid 5 satt har varit lite seg. Men kunde ändå komma upp i skaplig tid - kl 11 -  och därefter dukade jag och Thomas upp hela köksbordet med frukost och sen blev det Tiger Woods igen och det blev faktiskt oavgjort denhär gången :P, sen gick vi ut med hunden.. och katten som så snällt följde med hela rundan
Planerna för kvällen är iaf att först ta 17.55 bussen in till norrtälje där jag ska träna skivstång med Frida :D ska bli himla roligt :) sen tror jag nog att jag ska sola lite (A)

Nu ska jag gå och leta upp något att ha på mig på skivstången :)

Lill-Lördag!

Idag har det varit en allt hettsigare dag än jag räknat med. Hade egentligen tänkt ta en lång sovmorron och sedan när jag kännt mig tillräkligt pigg gått ner på stan och delat ut några CV så jag kan få ett sommarjobb, men när Thomas fick för sig att åka in till Täby-centrum och byta in sin spelkontroll till xbox:et så bestämde jag mig för att följa med honom istället. Så jag fick ännu en gång springa runt på centrumet utan pengar och dräggla över allt fint jag hittade. Därefter tog vi bussen hem till Norrtälje där jag nästintill direkt böt från buss till bil och åkte hem till mitt kära hem. Sedan följde jag med mamma till stallet och hjälpte henne mocka medans hon red :) Riktigt mysigt faktist eftersom jag inte varit i stallet på säkert 2 månader.
Sen kom Thomas hit och hade med sig sitt xbox som han hade tänkt att vi kunde underhålla oss med hela morrondagen eftersom vi (för omväxlings skull) planerat morgondagen här :) Så nu har jag suttit här och kollat på medans mamma testade Guitar Hero, hahah o gud vilken syn. Men hon var faktiskt riktigt duktig, säkert 10 gånger duktigare än vad jag var första gången :P
Nu hade jag iaf tänkt gå o knäcka Thomas i Tiger Woods, IGEN! (;  
Sov sött sötnosar <33

Heldag med Anna

Nu har jag återigen slarvat med skrivandet. Hade egentligen tänkt att uppdatera lite igår med slaggade hos Anna satt kände att jag skulle skuter upp skrivandet tills idag :P
Igår då så var jag med Anna. Vi hade bestämt att vi skulle umgås lite men viste inte exakt vad vi skulle göra så vi bestämde oss för att ta bussen till Täbycentrum och loda runt lite där. Vi hade inga pengar - mer än till mat - satt det vart inte mycket shoppa direkt, men dom hade byggt upp en fin liten skriskobana där och lånade ut skriskor till alla som ville åka. Satt jag o Anna bänkade oss på en bänk där och kollade in småungarna när dom åkte. O fy fan va kul det var då xD!!! Seriöst, dom var ju inte bra på åka direkt. Så vi satt där och låtsades att det var shyst att skratta åt ramlande barn, men när vi sedan såg alla mammors sura blickar bestämde vi oss för att gå.
Därefter bestämde vi också oss för att åka hem, men på vägen mot bussen ringde Annas mamma och undrade om vi skulle me till ett stort akvarieställ och kolla på fiskar. Och eftersom klockan inte var sådär jätte mycket och vi inte hade någon tid att passa så följde vi med :)


Sjukt många muppfiskar det fanns då xD

Sedan bar det hem till Anna där vi efter två avsnitt av BigBrother somnade på typ två sekunder.

Förjävlig verklighet!

Asså ibland undrar man vad det är för värld man egentligen lever i! :O Läste på Aftonbladet.se om en kille som misstänks ha mördat sin pappas gravida flickvän. Grabben är 11-år och riskerar att få livstid om dom kan bevisa att det är han!
Självklart är det i USA detta hände och där har dom tydligen en lag som säger att är man över 10-år ska man behandlas som en vuxen människa och därmed få samma typ av staff som en vuxen. Och vapnet ungen hade haft var ett hagelvapen designat för barn och krävde ingen licens!
Asså är man så dum i huvudet att man har sånna sjuka regler får man fan skylla sig själv! Den enda som egentligen ska få ett straff för detdär är fan staten! För man undrar ju lixom varför sånt där aldrig händer i Sverige men alltid i USA? Jo, för att dom tillåter det där!!!
 Dom kan ju inte skylla på en 11-årig unge när det är dom som sitter och tillverkar vapen som är designade för barn! För inte tror jag iaf att man köper ett hagelvapen som man sedan ska ta med sig ut i skogen och skuta harar med!? Eller?

Helg-Händelser

Ledsen att jag inte uppdaterade igår. Hade fullt upp hela dagen, nästan.
Vi ska ju ha visning på vårat hus idag satt igår blev det den stora storstädningen!  Och jag lovar, denhär gången blev det fan 20 gånger renare än vad det blir vid julstädningen, så vi låg i ganska riält :D. Slut vart man iaf efter, men då fanns det minsan ingen tid att vila. Daniel som fyllde 20år i torsdas skulle firas och hans flickvän Camilla hade bokat hela bowlinghallen så efter att vi städat klart var det bara raka vägen bort dit. Och det var riktigt kul! Kan ju faktiskt skryta med att jag gjorde ett antal strikar också :D hahah!
Därefter skulle de andra myndiga barnen vidare på krogen satt då va det bara för mig o Thomas att åka hem (snäll som han e höll han mig sällskap istället för att följa med kompisarna (:
Så så såg iaf gårdagen ut och planerna för idag lär bli att gå på några visningar med mamma och pappa och sedan - om jag hinner - kolla på Thomas innebandymatch.



Äntligen helg... LOV!!!

Äntligen kom den dagen vi alla väntat på: Sportlovet! Men jag tänker inte sporta ett dugg ^^. Tvärt om, jag tänker bara softa, ha filmmaraton och softa lite till.
Sista dagen innan lovet - idag - har iaf varit helt ok. Först fick jag lite sovmorron för att sedan se fram emot engelska, matte och fysik. Och fysiken såg jag faktist mest fram emot :D till en början iaf.. vi skulle nämligen få tillbaka våra fysikprov och eftersom det kändes som det gick himla bra på det så förväntade jag mig ett VG eller kanske till och med ett MVG :D Men jag fick iaf VG. Efter provutdelningen vart det däremot inte lika trevligt längre. Våren lärare hade nämligen bestämt sig för att inte prata någe fysik utan först dra sina planer för sportlovet, men Helt plötsligt fick han en Lyyysande idé (tyckte han..) !! Han skulle gå igenom det kapitelt i matte som vi ligger på! Jipppi!!  men slutade med långa obegripliga förklaringar och uträkningar blandat med skid backar och sateliter... tänker seriöst inte utsätta min hjärna för mer okomliserat tänkande nu så släpper det.
Efter skolan kom Thomas och mötte mig och därefter gick vi ner på stan en stund :)

Planerna för kvällen ser ut såhär:


♣Födelsedagsmiddag för Thomas mamma som fyller år imorn
♣Ta 20.40 bussen hem
♣Umgås med mina föräldrar
♣Sleepa!

Ser helt enkelt ut att bli en chill-kväll :)

Anna Andersson



Asså ingen kan fatta hur mycket jag verkligen saknar dej!
Jag kan förstå om det inte alltid känns som jag kämpar för våran vänskap, men jag gör så gott jag kan och vill verkligen att vi alltid ska vara vänner.
Jag trode faktist inte att det skulle bli såhär, att vi ses såhär sällan.

Hörde här om dan på radion om en tjej som berättade om sin "Själv-valda syster" (kommer inte ihåg om hon kallade de exakt så, men nått i den stilen)
Och då förklarade hon att man föds ju in i en familj, och den kan man aldrig ändra på osv, men att man sedan när man blir äldre bildar sin egna familj och väljer själv sina familjemedlemmar. Och då hade hon en kompis som hon själv hade valt som syster.
Och så känner jag verkligen med dig. Visst, vi är inte släckt eller nått sånt men vi valde ändå varandra som systrar
och en gång systrar -  Alltid systrar.
 


Saknar den tiden vi hade <3

Riktigt Lyckad Dag !!!

Innan jag skriver nått tänkte jag passa på att gratta alla vid namn Frida - som idag har namnsdag :D ....vilket är jag och min kära klasskamrat Frida Torstensson :D
Grattis Till Oss !!! <33

Idag har det nog varit den mest lyckade dagen i mitt liv tror jag. Den började iofs inte sådär jätte lyckad eftersom våran kära hund hade kissat på mina skor... men däremot flöt resten utav dagen på Riiiktigt bra :D

♣Först hade jag 2 timmars matte på morgonen men som jag lyckades stå ut med tack vara alla fina Grattis På Namnsdagen-sms som vällde över min mobil :)

♣Sedan var det resurs där jag fick reda på att provet i Toft som vi skulle ha imorn var förflyttat till efter lovet -  vilket betyder att jag inte behöver plugga någe mer nu i veckan!!! :D

♣Sen hade vi fysikprov som jag hade ställt in mig på att jag skulle på IG eller på sin höjd G, men som gick Hur Bra Som Helst!

♣Efter provet fick man dessutom sluta tidigare.

♣När jag sedan kom hem till Thomas fick jag ett glatt sms från min kära syster där det stod att hon och hennes pojkvän har köpt en lägenhet och ska skriva kontrakt :D Hur kul somhelst (:

♣Påvägen hem från Thomas fick jag dessutom en riktigt glad nyhet från mina föräldrar angående vårat säljeri av huset - exakt vad den goda nyheten var tänker jag inte gå in på men den var RIktigt bra :D!!!!

♣Dessutom var det ju typ HUR FINT VÄDER SOM HELST idag :D!! Känner verkligen hur nära våren är nu :) 


Kan på så sätt sammanfatta dagen som Riktigt Lyckad!! :D

Hemma "/

Stannade hemma från skolan idag för kände att jag har seriösa problem med att få in fysikboken i huvet. Vi har bara tema lektioner idag ändå så får förlita mig på att mina gruppmedlemmar gör det dom ska ;D Vilket jag tror :)

Ställde klockan på alarm så jag skulle kunna ringa till skolan och sjukanmäla mig innan skoldagen började, men råkade väl på något konstigt sätt slå in fel nr så jag kom till larmcentralen(!) men fattade inte det förens dom hade försökt förklarat det för mig typ tre gånger. Snälla som dom va kopplade dom mig vidare till skolan när jag fattat att jag kommit fel och jag lyckades sjukanmäla mig.. inte sådär jätte lyckat.

Nu har jag iaf suttit och pluggat ända sen jag gick upp :O Kollade iofs lite på Ice Age medans jag åt lunch men sen vart det plugg igen. Nu bestämde jag mig iaf för att ta ännu en pause och skriva lite här. Tänkte att jag skulle PhotoShoppa lite också när jag hitta denna sjukligt söta bild på min katt ♥ :

(Dumle)

Grå Måndag.

Ledsen att jag inte skrev igår, blev lite väl mycket hänga med syrran och för lite plugga så när jag kom hem till Thomas var det bara att plugga resten utav den godkända uppetiden. Men nu ska jag inte längre svika mina trogna läsare som så snällt läser min blogg även fast jag inte alltid kommer med så mycket att säga xD

Idag har jag iaf varit i skolan, inte sådär jätte nöjd med dagen. Var verkligen supertrött hela dan eftersom jag suttit uppe till halva natten och pluggat, men jag stod ut! Däckade dock direkt när jag kom hem till Thomas, men när jag vaknade var jag iaf pigg och pluggade gärnet fram tills nu :D

Har precis varit inne och kollat på Frida i min klass nystartade blogg. Den kan jag verkligen rekomendera ;D Mycket trevlig sida (:
torstenssonfrida.blogg.se

En annan väldigt trevlig händelse som hände idag - som jag är väldigt stolt över - är iaf att jag fick tillbaka det matteprovet jag gjorde förra veckan. Tro det eller ej men tjejen här fick VG :D jag hade räknat stark med ett G så jag är verkligen hur nöjd som helst. Får väl hoppas att det iaf går en bråkdel så bra på provet i övermorn....

<3



E han inte för underbar eller!? Kommer han hem hit med en bukett roser även fast vi hade bestämt att vi inte skulle köpa något.
Snällare och gulligare person finns verkligen inte!!

Älskar dej Thomas!! <33 // Frida

Alla Hjärtans Dag!

Ja då va man här igen då. Alla Hjärtans Dag har gått sin halva tid nu och jag har ännu inte fått någon present ;/
Thomas kommer iofs hit inom en timme och jag hoppas då på att kanske få något litet fint (: Inte för att jag tror att jag kommer få det eftersom vi bestämde här om dan att vi inte skulle hinna köpa något nu och skulle därför ge varandra senare.... men en överraskning är alltid skoj (A)
 
 Någonting jag saknar riktigt mycket från de unga årens Alla Hjärtans Dag är iaf alla dedär gulliga kärleksbreven man kunde få. Jag kunde typ ladda i flera minuter innan jag öppnade bänkslocket för att sedan bli överfallen av alla de där kärleksbreven som låg där! Vilket det aldrig gjorde utan kunde på sin höjd ligga nått litet hjärta med ett ritat hjärta på eller liknade. Men nu när jag blivit äldre förstår jag ju faktist varför jag inte fick sådär jätte många och det kunde ju då bero på att jag aldrig skrev några själv... ego som jag var.../är.
I år har jag inte varit speciellt mycke bättre utan har varit på tok för fattig för att änns kunnat kolla åt en chokladask eller liknande.

Idag har jag iaf haft fullt upp hela tiden. Gick upp vid 9 och började fixa iordning på övervåningen, sedan efter det gick jag över till skrubben som nu är tillräkligt ren att man faktiskt kan röra sig därinne (vilket man absoluuut inte kunde innan)
Sedan efter det gick jag över till mitt rum.. vilket jag inte har hunnit klart med än utan bara har gått in i två-tre gånger utan att det hänt något speciellt. Antar väl att jag får gå in dit nu och börja jobba lite seriöst.

Ha en Underbar Alla Hjärtans Dag!!!! // F <3

Veckans Roliga Historia


3 sexförbrytare satt och väntade på böden för de skulle få sina kukar borttagna som straff.
Den första mannen gick in till bödeln, ut till de andra hördes ett långt utdraget aaaaaajj.
Sen gick nummer två in, det hördes ett kort aj.
När den tredje gick in frågade bödeln hur han gick tillväge eftersom
den första skrek ett långt aj och den andra ett kort aj.
- Jo, svarde bödeln, jag går efter deras yrken. Den första som var inne han var snickare så hans sågade jag av,
den andra som var in var frisör så hans klippte jag av med en sax.
Den tredje började skratta hysteriskt.
Bödeln undrade vad det var som var så kul.
- Jo, sa den tredje, jag är glassförsöljare så min får du suga av!!!

Tha Weekend!

Äntligen helg! Har verkligen längtat efter den nu, men kanske inte lika mycket som jag längtat efter Sportlovet! Kommer iofs behöva ha 2 prov innan det dyker upp men jag har det hellre nu så slipper man plugga på lovet.. vilket är väldigt skönt :)

Planerna för helgen ser iaf ut att bli spenderade här hemma. Vi ska ha visning på vårat hus nästa helg satt jag har lovat att städa här hemma och göra iordning lite snyggt :) Kan ju alltid hoppas på en liten belöning, inte för att jag tror att jag kommer få det eftersom jag gör det frivilligt men jag blir annars nöjd bara vi får huset sålt.

Det lär vara det som händer imorn, annars på söndag blir det nog att plugga och så ska jag gymma med syster.


Lediig/hemma

Idag har det varit en superslapp dag. Tog ledigt från skolan eftersom det var Vinersportsdag. Så först tog jag en jätte sovmorron och gick sedan till körskolan - där thomas var - och gjorde en synundersökning så att jag snart kan börja övningsköra :D Gick kalasbra och jag hade en godkänd syn! Sen testade jag o göra ett körskoleprov med Thomas, gick ju sådära.. de va 70 frågor och jag fick bara 24 rätt xD  Men jag har ju aldrig pluggat på det heller (förutom till moppekörkortet) satt jag tycker iaf att jag var duktig :)
Sen gick jag och Thomas till Kryddan och köpte lite svullkäk o gick sedan hem till honom och svullade :)


(SötThomas <3)

Imorn ska vi åka skrillor på gympan - vilket jag inte ser fram emot eftersom jag typ suger på det - men får väl hoppas att man inte behöver göra något allt för avancerat.

Längtar efter Sommaren..

Asså gud va jag längtar efter sommaren! :O eller egentligen så räcker det med bara lite vår, bara det här att det är tort på vägarna och solen skiner räcker för mig. Är så himla trött på denhär himla vintern nu, får ju typ träningsverk bara av att gå hem från skolan för att man måste gå o spänna hela kroppen för att inte halka.
 Kände att jag så gärna vill ha sol och sommar nu att jag tänkte att jag skulle hjälpa till lite på traven genom att börja införskaffa lite vår/sommar kläder. Var in på Asos och kollade lite efter sommriga klänningar, kan ju inte säga att jag är jätte nöjd med det jag fick fram men hittade iaf en klänning som var både fin, sommrig och billig :D

(Klänning från Asos, 400kr)

Imorn är det iaf vinersportdag på våran enhet, men kände att om jag ska vara med på det så ska jag antingen åka skidor eller inte vara med alls, och skidor hade jag inte råd med satt fick bli o vara hemma (A) Vilket jag inte ångrar när jag sedan såg tiden man skulle samlas om man skulle åka skidor: 05:50 !!
Fy fan, jag ska iaf ta en härlig sovmorron och sedan gå till körskolan och göra en synundersökning så jag kan börja övningsköra snart! :D

Sträckt tunga!

Idag gick skoldagen faktiskt himla fort - även fast jag slutade 16.00 - men var ändå sjukt trött, så i bilen på vägen hem somnade jag på 3 röda sekunder. Hade gärna gått o lagt mig nu också men har matteprov imorn satt måste hålla mig vaken en tag till och plugga gärnet... plus att det är Andra Avenyn idag också så får absolut inte missa det!! :D

Är fan sjukt dåligt att AA ska sluta sändas :( Vad ska man göra varje Tisdagskväll nu då!? :O ... inte för att jag vet När det ska sluta men dom har ju inte spelat in några nya avsnitt sen denhär sesongen började satt gissar väl på att det slutar inom de närmsta veckorn :'(  *snyft*

En annan sak som hände idag som var Jävligt skummt var att jag sträckte typ tungan!!
Proppade i mig en massa cashewnötter när jag kom hem till Thomas, och det har ju en viss tendens till att fasna i tänderna och när jag sedan sitter där och försöker få bort det med tungan så Sträcker jag den!! :O asså sånt kan fan bara hända mig... så nu får jag sitta här och trösta mig i datorna, för prata kan jag iaf inte!

Måndag...

Idag har det varit en hyffsat lugn dag. Har iofs kännt mig himla seg hela tiden men inte överdrivet, sutade kl 4 satt  tröstade mig i det.
 Efter skolan gick jag, Frida och Matilda ner på stan och fikade på Pelikan, var himla mysigt (: Fast jag köpte en latte som jag fick jävligt ont i huvudet av, vet inte vad det är med kaffe och mig egentligen men jag får nästan alltid ont i huvudet när jag dricker det "/ Inte fullt så kul när det är så himla gott (A)
 
Efter det gick jag iaf hem till Thomas som hade kommit på en massa nytt snyggt som man kan göra på PhotoShop satt jag har suttit där nu ett tag o fixat lite, kan ju inte påstå att jag är proffs ännu men himla kul är det. Så ni kan ju räkna med en nu Header inom en hyffsat snar framtid ;D


Känner iaf att jag börjar få panik över dedär matteprovet som väntar på onsdag :( Vill plugga men är så himla svårt att koncentrera sig när man har ont i huvudet så får väl skylla på det nu när jag väljer datorn framför skolan ...

50års-kalasen

Igår vart det fest igen. Först hade vi överraskningskalas för min moster som fyllde 50år och senare blev det en 50års-fest till, då var det thomas familjs kompis Anne som var födelsedagsbarnet och dom hade hyrt Offenciven - där jag var igår - och jag kom dit alldeles lagom till den manliga strippan som skulle ge Anne en liten LapDance, och inte en så liten heller faktist. Kan ju erkänna att jag gärna hade suttit där i stolen istället för henne, men jag får väl helt enkelt vänta tills jag själv fyller 50 kan jag gissa :P




Idag har jag iprincip bara sovit hela dagen, även fast jag egentligen skulle ha behövt plugga matte till provet vi har på onsdag, men antar väl att jag får gå och sätta mig med det nu då istället..

Paartii!

Igår var det då HollyWood-fest och det var riktigt kul (:
Först var vi några tjejer hemma hos Matilda och fixade till oss lite och sånt innan vi skulle iväg till själva Huvudfesten :D
Där blev det väldigt mycket hårfixande och killpratande - vilket det ofta blir bland tjejor - men det var iaf väldigt trevligt och kul.

Direkt när vi kom till festen fick jag ett väldigt stort välkomnande utav Anna som hade varit där en stund innan oss, väldigt trevligt att ha henna där, blir ju inte att vi två träffas så ofta längre men igår blev det festande på hög nivå när vi träffades. Men något jag ångrar är iaf att jag tog högklackat... förstår egentligen inte varför man har det för det är ändå typ ingen som ser dem, men men man känner ju sig lite extra snygg i det så får väll skylla på det xD

(Elin, jag o Anna)

Hahah, och själv huvudhändelsen tycker iaf jag var när Calle (från parallelklassen) visade en fin liten fläck han fått på sina jaens. Han hade väl antagligen dansat med nån tjej som tryckt sig lite extra mot hans ben och lämnat detta fina spår efter sig. (pil ner) Hahahah, väldigt roligt om du frågar mig ^^,


Hemfärden såg jag iaf inte fram emot då mina fötter var både söndertrampade och blåsiga, men som tur var fick jag lifta med Elins mamma hem till Thomas, vilket jag är Väldigt tacksam för :D

Idag blir det då inte någon lugnare dag heller, ska först till min moster som fyller 50år och sedan till Thomas föräldras kompis som också fyller 50år. Lär bli väldigt stressigt men vill inte behöva missa någon av dem :)

HollyWood-Biljetten

Idag fick jag sovmorron, skulle till sjukhuset och var därför tvungen att missa förste lektionen ... väldigt tråkigt, noot. Men sen så fick jag veta att dom faktist skulle sälja fler biljetter och jag och thomas var där redan en halvtimme innan försäljningen skulle börja, men efter mycket knuffande och buffande så fick jag tillslut min efterlängtade biljett men med tyvär ett ganska felstavat namn. Jag sa att jag hette Frida Hansson - så att jag skulle slippa bokstavera Breidenskog - men dom skrev istället Frida Karlsson... aa hoppas iaf att dom inte märker något ikväll då ;D.. vilket jag inte tror, men men.


 
Nu ska jag iaf gå och göra mig iordning för att sedan bege mig till Matilda där vi ska fördricka lite (:
(uppdaterar eventuellt med bilder senare)

Auutsh.

Okej, jag lovar, jag ska inte ändra någe mer på utseendet nu. Men man kan ju inte slita sig när det finns så mycket snyggt man kan göra xD
Nu ska jag iaf gå och lägga mig för känner att klockan är lite för mycket för att kunna sitta o pilla på bloggen i timmar. Imorn lär jag bli tvungen att hänga i centralkoridoren hela dagen för att hålla utkik efter dedär biljetterna som eventuellt skulle dyka upp där, får verkligen hoppas på att dom gör det också för jag har fan planerat jätte mycket "/...

Good natt iaf (: <33

Design-mässan

Idag var det då skolutflyckt till Älvsjös Designmässa och jag som hade laddat kameran och taggat för att fotta hejvilt, för att sedan kunna uppdatera er utstående som inte var med på våran utflyckt, blev väldigt besviken när jag upptäckte att dom hade tepetserat nästintill hela stället med "Förbjudet att fotografera"-shyltar. Men jag lyckades iaf smuggla upp kameran en gång för att kunna fotta en lampa.


Sen har jag också kämpat hela dan för att få tag i en biljett till medias HollyWood fest, helt utan posetiva resultat! Får verkligen hoppas att någon helt plötsligt får för sig att inte vilja gå - så jag kan köpa den personens biljett - eller att rycktet om de 30st nya biljetter är sant. 

Så om det är någon som hört något om en biljett som saknar ägare så får ni ju jättegärna slänga iväg en kommenter till mig om det, tack! :D

Frida <3 Thomas

Klottrade lite på PhotoShop...

skolk...

Idag har det nog varit den värsta dan i mitt liv. Vaknade med huvudverk i morse och har haft det hela dagen sen dess. Dessutom skulle jag och Emma redovisa någon svenska grej och vi glömde bort det Totalt, men det slutade iaf inte i total katastrof... även fast vi bara hade typ 10min på oss att trycka in texten i huvudet. Men så iaf när den lektionen va slut så bestämde jag mig för att gå hem och kan ju erkänna att det inte bara var för att mitt huvud var i spängläge utan också för att vi skulle ha Fysik i typ 2 timmar o 45min, men men... man kan inte alltid vara helt perfekt (; Och ja (Anna), jag sjukanmälde mig inte utan gick bara ut genom dörren! Stolt nu vah? hahah.

Men nu har jag iaf ändrat lite till på utseendet och känner mig ganska så nöjd :D Får se om jag hittar någon annan bakgrund som jag gillar bättre, om inte så får denna sitta uppe ett tag till, hoppas att ni inte tycker den ser för förjävlig ut ;D

En nyfödd blogg

Nu har jag äntligen gjort en egen blogg! Har i flera veckor gått och funderat över om jag ska göra en en eller inte, men har inte riktigt vågat för jag tror nämligen att jag kommer tröttna efter någon månad men nu har jag iaf bestämt mig för att göra ett försök.
 Jag har börjat redigera lite på utseendet men känner mig inte helt nöjd än så ska pressa DesignaDinBlogg.se lite till nu så får vi se hur det slutar...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0