Förjävlig verklighet!

Asså ibland undrar man vad det är för värld man egentligen lever i! :O Läste på Aftonbladet.se om en kille som misstänks ha mördat sin pappas gravida flickvän. Grabben är 11-år och riskerar att få livstid om dom kan bevisa att det är han!
Självklart är det i USA detta hände och där har dom tydligen en lag som säger att är man över 10-år ska man behandlas som en vuxen människa och därmed få samma typ av staff som en vuxen. Och vapnet ungen hade haft var ett hagelvapen designat för barn och krävde ingen licens!
Asså är man så dum i huvudet att man har sånna sjuka regler får man fan skylla sig själv! Den enda som egentligen ska få ett straff för detdär är fan staten! För man undrar ju lixom varför sånt där aldrig händer i Sverige men alltid i USA? Jo, för att dom tillåter det där!!!
 Dom kan ju inte skylla på en 11-årig unge när det är dom som sitter och tillverkar vapen som är designade för barn! För inte tror jag iaf att man köper ett hagelvapen som man sedan ska ta med sig ut i skogen och skuta harar med!? Eller?

Kommentarer
Postat av: Emma

Usa kan vara bra sjukt ibland men är man 11 år så har man tillräckligt mycket vett i skallen för att veta att det inte är normalt att mörda någon människa, speciellt ingen som är gravid!

2009-02-23 @ 13:09:28
URL: http://emmast.blogg.se/
Postat av: Frida

Jo men de e fortfarande sjukt att man kan tillåta att man Får skjuta :O

2009-02-24 @ 14:32:05
URL: http://breiden.blogg.se/
Postat av: Elin

BAJSKORV, gullig blogg (a) :)

<3

2009-02-24 @ 16:04:16
URL: http://eelinslife.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack gumman :D Din me ;D <33

2009-02-24 @ 20:24:41
URL: http://breiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0