Grattis Mamma!!

Vart en mycket mer fullspeckad dag än jag planerat, och den började med att pappa rusade in på mitt rum kl 8 imorse och sa att mamma fyller år (som om jag inte redan visste det lixom..) och vi skulle promt upp och sjunga för henne. Så jag stämde upp min vackra morgonstämma och sjöng för henne, åt en bulle eller två och gick och la mig igen. Vaknade sedan av ett sms från Ella som frågade om jag ville följa med in till täby centrum, och eftersom mitt konto är precis nytankat var det väl inte mycket att fundera på än o följa med! Så nu var alla pengar borta och frida får ännu en gång leva fattig i en månad...

Sen när jag kom hem var det bara att byta om och gå ner till På G och käka lite middag och sen vidare hem till syrran för fika som hon bakat. Aa, det var väl min dag.

Imorn åker jag med fullpackad väska hem till Jenny där det kommer bli allt vad tjejumgänge har att erbjuda!


Skärp från VeroMode och shorta från Gina


14:10

Då kanske det var på tiden att uppdatera bloggen igen ju.. sånt ska ju göras ibland ockå :)

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, men som tur är hade jag kompisar i vigelsjö som höll mig sällskap. Så jag åkte dit och hade lite trevligt fram tills 4 då det vart på tiden att knata hem, vilket inte gick så bra då man vart tvungen att ta omväg för omväg eftersom plogbilarna var i full fart och plogade upp stora snövallar överallt, men jag kom hem oskadd!

Idag hade jag först tänkt åka ut till Jenny men så kom jag på att min mamma fyller år imorn så lär sov hemma, men imorn flyttar jag in hos Jenny och bor där resten utav veckan! Lär bli så stans himla mysigt tror jag!


25 februari 2010

Idag mötte jag upp Ella på stan och vi gick och kollade lite i norrtäljes små affärer. Jag hade redan innen ställt in mig på att köpa en BH från Lindex (jag bara älskar det nya BH-modet!!) och smink från Åhlens. Så det fick de bli, hade väl gärna hittat något mer men jag kände mig inte riktigt på humör.. så när vi kände oss klara gick vi till Kinan och köpte in varsin dubbel glass med friterad banan, shiit gott!



Imorn är det fredag och blir det som planerat lär det bli en kanonkväll tror jag!!

 


Bered er på ett bakslag!

Jag har seriöst inte shoppat sen mellandagsrean och det börjar verkligen klia allt mer och mer i mina fingrar... jag bara Måste ha något!!!
Så, vad är inte bättre än att dra med sig Ella och införskaffa sig någon sexigt på stan. För jo, denna månadspeng tänker jag bara köpa en massa skit för! Tänker varken tänka på spara eller snåla... okej kanske snåla, för jag är en snål person, men snålar man så har man ju råd med så mycket mer! Så istället för o köpa sig en märkeströja för 600kr, kan jag köpa 3st snygga tröjor från HM/gina/veromoda.. you name it!

Nej fan känner att jag är på riktigt spårhumör och vet inte alls vart allt kommer ifrån?!


Idag har jag iaf varit hundvakt, från typ 4-8.. hunden totaldäcka och var skittråkig! Så jag passade på att också däcka för någon minut eller två, men vaknade lika snabbt när jag upptäkt att hunden fisigt.. inte det trevligaste.

Läste precis på Elins blogg, och hon hade lagt upp en massa stört härliga sommarbilder! Det fick mig att hoppa in i min egna "sommarstek"-mapp på datan och drömma mig bort för en stund...








-20°C

Bara jag som mår riktigt bra av att ha varit dutkig en hel dag i skolan och jobbat flitigt och stannat kvar hela dan? Jag blir iaf himla stolt över mig själv!

Idag var det prinskorv i skolan och de är nog den maträtten jag hatar mest på hela jordklotet! Så det fick bli mackor till lunch, vilket resulterar i att jag är svinhungrig nu..


Idag tänkte jag faktiskt försöka jobba flitigt på min historia-uppsatts och strunta helt i MSN! Jo, ni läste rätt!.. idag tänker jag vara seriös!


23:07

Söndagar har helt plötsligt blivit helt okej, jag får bara mer och mer ångest vissa uppsattser man vad ska man göra då? (A)

Jenny kom hit nu på kvällen, så vi har suttit och försökt sätta ihop någon shyst header till hennes blogg men det har blivit mest skitsnack och spotify.. men så satte vi ihop lite hjärtan och annat tjejit så att hon iaf slapp ha sin gamla header.


http://lifeofjennu.blogg.se/


v. 7


Detta kanske inte är den nyaste låten, men eftersom den spelat på min spotify rätt flitigt denna vecka är det inte mer än rätt att det blir veckans låt. Skön? Ja.


Beyoncé - Naughty Girl


00:00

Igår var det fest på Lommargården och även fast det kanske inte var fullsmockat med folk så tycker jag att det var jäkligt skojj! Kan ha berott på att jag var så jäkla taggad och satt och hoppa upp och ner hela dan igår iprincip.

Bilder togs det, men det var drygt 10st så får se om det känns värt att lägga upp på FaceBook, elr här. Just nu orkar jag iaf inte...

Idag har jag iaf mått skit, men det e sånt man får räkna med. Jag och Jenny slapp iaf gå hem inatt eftersom min snälla mamma betalade taxi åt oss, sjukt snällt! Så då passade vi på att ta vägen förbi statiol och köpa lite chips som vi tryckte i oss medans Linas Kvällsbok rullade på teven, en äkta Jenny och Frida film!


Äkta JennyochFrida-förbereder-sig-inför-fest-stile
Langa upp alla tänkbara kläder på sängen och kör panikmodeshow.


Imorn ser det ut som det är en massa mys inplanerat i mitt schema och det gillar vi! Dock har jag två uppsattser som måste vara klara innan nästa veckas slut så jag borde egentligen jobbat lite på de.. men skolan kan inte alltid gå före, så det skjuter vi upp till obestämt datum!


Ella, 17år.. idag!



En dag att älska?

Det fick bli starten på vad man skulle kunna kalla en bloggfri vecka?
Nej men jag har seriöst inte orkat! Kan inte påstå att jag gjort så mycket annat vettigt.. men har bara inte haft lust. Så varför skriva när man inte har något att skriva om? .. jo för de e bara sånt man gör.

Feredag imorn och jag måste erkänna att jag bara älskar fredagar! Vi har sovmorgon, slappa lektioner och det finns alltid något kul som drar en genom dagen! Helgens alla överaskning väntar bara ett stenkast iväg och man får fjärilar i magen bara av att tänka på hälften (A)


Heta Tips!

Att man får bra hållning av att träna är ingen nyhet, men att det gick till på dehär sättet hade jag ingen aning om!

Eftersom jag i princip föddes på en häst och har ridigt i hela mitt liv har jag helt naturligt alltid haft dendär svankande rygghållningen(?), men sen jag slutade rida har jag märkt att jag tappat den hållningen. Men så var jag och Emma och gymmade häromdan och ryggen var en del som jag la ner lite krut på, och ja! Det märks. Nu måste jag svanka och sträcka på ryggen för om jag inte gör det så värker det i hela ryggen!

Alltså ett hett tips för er som känner att ni vill bättre på hållnignen (;


21:48

Egentligen hade jag tänkt vara jätte engagerad i allt detta Alla-Hjärtans-Dag-grejs och göra något fint i photoshop, men så har jag gått och blivit dunderförkyld! Jag gissar på att Jenny smittat ner mig eftersom hon var sjuk typ 50% av de gångerna hon var här i veckan satt.. jag får väl skylla mig själv.

Jag har iaf haft en kanonbra alla hjärtans dag och vill tack för middagen på Kinan, rosen och middagen på Lanternan. Så bortskämd har alltså jag blivit nu i helgen! Tack tack för det! ♥

Trots all snor, hosta och sjuktårar som kommer ut min kropp just för tillfället tänkte jag palla mig till skolan imorn iaf.. jag bor dock inte så långt från skolan (skryt), så mår jag allt för dåligt får jag väl palla mig hem..




Nej nu ska jag gå o lägga mig med en kopp te och lite OS på teven.. jo jag tänker faktiskt kolla lite på det..


17:34

Idag fick man inte någon sovmorgon minsan. Jag vaknade flera gånger innan väckarklockan hade ringt och bara önskade att vi hade försovit oss. Men det visade sig att vi inte alls skulle försova oss...

Det var ju ansökangrej för flygfyren idag så jag och jenny klev upp kl 8 imorse och började fixa oss.. men till vilken nytta? Vi gick dit, fyllde i lite papper, hälsade på lite folk och gick hem, men vad gör man inte när denna värld e så utseendefixerad (;

Idag är det iaf planerat att jag och Anna ska leka, var typ 100år sen vi träffades ordentligt eftersom det alltid lyckats varit något som kommit ivägen o shit. Men idag tänkte vi göra ett nytt försök! :D


v. 6


Jag har märkt att det blivit endel "partymusik" på senaste tiden, men det verkar vara det enda som jag faller för nu för tiden.. har väl någon typ av period elr liknande.



Alex Says - Shame On Me


Morgonvanor

Jag tror att jag totalt misstolkat mina egna morgonvanor, för jag verkar tro att det tar 2 timmar sammalagt att fixa till sig och käka frulle på morgonen. Men så är inte fallet, helt plötsligt tar det typ 10min att sminka sig och 5min att fixa håret och 20min att fixa och käka frukost. Alltså allt detta under 1timme... men de e bra, då har jag tid att sitta här och inte göra något alls.

Igår var jag så jäkla trött att jag gick o la mig kl 8(!?), jo ni läste rätt. Dock somnade jag inte föräns typ 9 eftersom det var massa kul på tven. Men räknar man ut allt så betyder detta att jag sov typ 12 timmar i natt! Så sjukt skönt!

Nu ska jag gå o käka lite lunch ♥


Hell yeah!

Veckorna bara flyger förbi och snart har vi till och med ett lov här!

Igår sov Jenny här och hon är precis i stundens nu påväg in till mig för o spendera ännu en kväll med mig (: Hon e för go ändå! Vi kollade på äkta tönt film igår och käkade donkenmat, helt underbart! Båda vi har ingen skola imorn så då passade det ju bra o spendera lite tid tillsammans.

Annars händer det väl inte sådär jätte mycket,
snart är det Alla hjärtans dag (A)



Snodde bilden från jennys FB
Från i sommras när vi var på grönan (+ att vi var bruna..)


Det rullar på, håltimme som vanligt.

Som alla andra tisdagar så har jag en underbart lång håltimme på ca tre timmar (jag H A T A R det..). Jag gick iaf hem, satte mig och pluggade lite, somnade och vaknade upp! Skit stressad eftersom jag inte hade käkat någon lunch och trode att vi började om 30min!... så visar det sig att vi inte börjar förräns 13:35.. alltså om underfår en och en halvtimme.

Jag ber iaf till gudarna att nästa period blir bättre! ..vilket det inte lär bli för då har jag typ ännu mindre lektioner *suck*


23:14

Blev ingen ridning idag, stället har jag suttit lite vid datan, kollat på Outsiders och trixat lite med bloggen. Som ni kanske märker (vilket jag hoppas!) har de olika menyrubrikerna ersatts av flachiga bilder, jag är ytterst stolt! (lär väl hinna ändra dedär 20 gånger innan fredagen)

Men så är läget iaf, kände precis hur magen kurrade så ska gå o ta mig en kvällsmacka och sen krypa ner i sängen. ♥



Tuffa val i tonåren..

Igår åkte jag ut till stallet och passade på o rida när jag fick möjligheten att rida men inte mocka (kan vara drömmen), känner verkligen att jag tappat alla snygga "ridmuskler" så funderar på o börja rida lite oftare... men jag tänker absolut inte lova något!
På vägen hem passade jag dessutom på att övningsköra och jag har äntligen lyckats lära mig att växla snyggt och smidigt utan att bilen ska hoppa fram (; *skitstolt*

Just nu sitter jag och funderar över om jag bara ska vara hemma och pilla lite i PS resten av kvällen elr om jag ska trotsa magonten och följa med mamma ut till stallet och rida. De är tuffa val man har här i livet alltså...


Dagens


v. 5



Inna - Hot


Helgen i ett inlägg

Helgen blev inte riktigt som planerat men den vart bra ändå, kan verkligen vara skönt med en lugn helg ibland.

I fredag var jag hemma hos min syster och kollade lite på tv och igår var jag med Emma och Lisa, vi spelade lite monopol och snackade om det mesta mellan himel och jord.



Idag borde jag egentligen plugga matte för imorn väntar ett matteprov men jag känner mig jäkligt sugen på o göra min egna lilla spabehandling här hemma, var himla duktig med det ett tag men nu har det inte blivit av på några veckor så kanske ska passa på idag då, när jag ändå inte har så mycket för mig? Kan ju iaf ta med mig matteboken in så känns det bra iaf (;

 


21:42

Tordag idag och jag spenderar den bäst med Jenny! Dock börjar hon 8 imorn och jag börjar 20 i tolv... inte så nice. Men vi gör det bästa av situationen och köper 2 kilo godis och lite chips!

Just nu sitter jag och pumpar skön discomusik och ser fram emot helgen! Känner på mig att de kommer bli nice.

Vad gäller sjukdommar trode jag att det hade gått över men när jag kom till skolan idag slogs jag av den största illamåendet ever! Fick sitta och pina mig igenom hela svenskalektionen för att sedan ha hål i några timmar, ibland älskar jag verkligen skolan!! ..not.


Sjuk..

Kan man få feber bara sådär? Tydligen, iofs har jag gått runt och varit småförkyld i nån vecka nu men ändå, blev sjuk igår och gick runt med feber. Visserligen dämpade jag febern med hjälp av min kompis Värktabletten eftersom jag har fobi för att ha hög feber, men bara därför har man ju inte känt sig pigg.

Nu börjar jag bli iaf friskna till och det är väl ganska bra eftersom jag absolut inte har råd att missa ännu en svenskalektion (vilket jag har imorn), antar att jag får palla mig till skolan imorn vilket som.


21:59

Fan jag blir rädd, helt plötsligt är det bara 4 veckor kvar till sportlovet! Från att ha varit 7 är det bara 4, nästan halva tiden har gått och det känns som att vi började skolan igår? Nejfan, man tackar ju inte nej direkt!

I helgen är det fest på gamla tryckeriet i stockholm och jag och Ella är jäkligt taggad på att gå! Brukar ju oftast vara en massa småttingar på dedär festerna men nu skulle det vara 16-20 årsgräns så lär se annat än 93or och neråt! (; Vi funderar iaf skarp på att gå på den...


Ikväll är det Paradise hotell, jag funderar på att hoppa det och sitta och plugga istället... men samtidigt är det ju ett måste att kolla PH... nej fan det får bli paradise (A) Tv går före skolan (;


Försovning på hög nivå.

Aa men va roligt, jag missade två svenska lektioner (mina enda svenskalektioner) förra veckan och kände igår att jag var så gott som tvungen att gå på denhär lektionen. Så vaknar jag av att Emma står och plingar på dörren och ringer på min mobil. Då var kl 08:40, vilket är den tiden jag måste gå hemmifrån. Så det fanns ju ingen chans att jag skulle hinna.

Men det konstiga är att jag ställde mobilen igår kväll och jag kollade verkligen typ 3 gånger så att jag verkligen hade ställt den och ändå så ringer den inte! Jävla skitmobil!


RSS 2.0