Thinking Of You


 
Katy Perry - Thinking of you


Training makes me happy

Kom typ precis hem från gymmet och de är så skönt efter att man gymmat tycker jag. Jag blir alltid på så bra humör och vill röra ännu mer på mig, göra något mer som är bra lixom :D

Så jag tänkte faktiskt ta tag i mitt rum och städa lite där O: Vilket veeerkligen behövs!


Juste, jag hade ju historia-prov idag och för er som är intresserad så gick det faktiskt helt okej :D VG och MVG frågorna var typ lättare än G frågorna ^o) ... elr så var det bara jag som hade ovanligt tur och fick bara VG och MVG frågor på det jag kunde (; för hoppade över en hel del G frågor.. oups!


..andra avenyn snart!

PLugg plugg plugg! Jag längtar typ tills imorn så att jag bara kan få detdär provet överstökat, men bara därför kommer jag säkert få IG så jag måste göra omprov och plugga ännu mer... fy farao.

Skulle verkligen bli skitglad för ett G för jag orkar verkligen inte plugga mer nu.

Aja, snart spyr jag typ på allt mitt pluggsnack.... men va fan, jag gör ju typ inget annat ^o)



Imorn ska iaf jag o Emma upp till friskis och pumpa lite :D Tänker nog ta en ordentlig tur på cykeln också så man tränar rumpan lite... inför beachen 2010 (;


Tisdag (08:21)

Tisdag idag, och jag ska iväg till vårdcentralen (igen) och kolla upp varför jag har så satans ont i min svanskakota hela tiden. Fast nu har jag iofs inte haft ont i den på ett tag.. men det brukar typ komma lite i vågor, ibland gör de så jävla ont att jag inte änns kan gå, och ibland känns det inte alls... aja. Det löser sig säkert.

De som är mest irreterande är iaf att jag har en lektion, sen tre timmars håltimme och SEN när resten utan mina lektioner börjar så ska jag vara på vårdcentralen.. ^o) ? Kanske lite skönt att slippa lektionerna men känns som jag gjort de några gånger nu... (A)

Aja, nu ska jag gå o borsta gaddarna och sen driva till skolan.


PhotoSHop


Ååååh!

Kan någon ta en kniv och sticka den i mitt hjärta?!

Jag har suttit i princip ända sen jag kom hem från skolan med dendär jävla historian! Jo jag lovar! Till och från iaf, men i stort sätt hela tiden. Så nu får det fan vara nog.

 


Nu kör vi!

Okej från och med NU (om typ 30sek) så ska jag plugga historia stenhårtända fram tills typ.. säg halv 5!

Kommer jag att lyckas?? Vi får väl se..

PLugg? Nejtack!

De blev inge lek med Jenny idag :( Hon var tvungen att städa en massa hemma "/ Men faktum är att jag har prov på onsdag så jag kanske helt enkelt får sätta igång och plugga lite på de... fy fan!

Här är iaf gårdagens outfit :D


Uppdatering

Okej inge mer bloggande för mig när jag kommer hem på nätterna. Och för er som hann läsa så behöver ni ju inte misstolka något.

Aja, idag mår jag piss. Har precis färgat håret på Emma som för tillfället står o fönar håret. Hoppar att det blir bra xD
Sen lite senare så kommer eventuellt Jenny hit och leker med mig, får hoppas att jag mår lite bättre då så jag slipper vara en pain in the as för henne.

Igår då. Kvällen började hemma hos Ella, så då var vi där en stund och sen kom hennes kompis dit å då gick vi typ direkt vidare till kvisthamra där själva "huvud-festen" skulle äga rum. Vi hade ingen aning om vad för folk elr typ av fest det skulle vara där, så det var en ren chansning. Men jag tycker det vart gaaanska lyckat iaf.



Jag och Ella


Jimmy och Ella


Wild Child

Igår så hyrde ju ajg och Thomas film. Så tänkte vi att vi skulle kolla nån skräckfilm, så vi gick till "rysar"-avdelningen för att leta upp någon. Så hyr vi en film som heter Wild Child, verkade ganska bra. Lite såhär Josef Fritz inspererad. Skulle handla om en tjej som suttit inlåst i en källaren sen hon var ett år gammal.

Visst den var ganska obehaglig i början men sen när hon och hennes mamma rymmer från dendär källaren så tar allt som kallas läskigt slut. Men den var ändå jävligt bra! Fast eftersom man hade ställt in sig på skräck så ville man ju också se de!! xD


Veckans Låt!

Autch! Jag blir lika förvånad varje gång jag lyckas med att fullfölja veckans låt vecka för vecka. Denhär låten kanske inte ligger närmast hjärtat men den är helt klart bra. Go the refreng!?


Ken Ring - Nu måste vi dra



18:25

Äntligen fredag!
Och nu har jag fått min jacka såld! Skit skönt (: Måste jag bara lägga den på lådan innan jag glömmer det...!

Planerna för kvällen ser inte speceillt spacade ut, ska eventuellt hyra en film med Thomas och käka lite chips och dipp. Sen imorn taggar jag inför kvällen istället! :D

Men nu ska jag nog hoppa in i duchen och sen blir det Tacoos! Jippi!


Dagens

Länge sen jag hade den kjolen... :O


. .


TorsdagsNytt!

Idag stod stallet så schemat igen och jag var riktigt duktig idag, red nämligen en liten sväng (: Var himla mysigt men börjar redan känna hur träningsverken smyger sig på, har ju inte ridit sen typ i våras!
Jenny och Amanda var i stallet också så då vart det lite roligare, stod vi i varsin box och mockade hästbajs och snackade en massa skit om skolan och hur jävligt allt kan vara xD Och även fast de alltid är mysigt att vara själv i stallet så finns det inget som slår tre tjejer i samma ålder som är där samtidigt!

 

Men sen när jag stod uppe på höskullen fick jag ett glatt samtal av Thomas som sa att våra kläder hade kommit. Han beställde nämligen också lite kläder då när jag beställde från Bubbelroom, så vi skulle kunna samfrakta :D
Så direkt när jag kom tillbaka till norrtälje driva vi och hämtade packetet! Kan inte påstå att jag är helnöjd, vet inte om jag ska behålla jackan :S Måste höra runt lite med syrran och polarna och se vad dom tycker xD (omöjligt att bestämma sånt själv!!)
Sen fick man faktiskt en sjal på köpet om man köpte kläder över 500kr, typ det enda plagget jag vart nöjd med! Och de valde jag inte änns själv ^o)

 

 


♥ Syster

Min syster är verkligen den bästa systern som finns!
Istället för att gå på första lektionen i morse så umgicks jag lite med henne eftersom hon var ledig idag (: Och jag säger då de, har man problem kan man alltid prata med henne! Det spelar ingen roll vad det handlar om, hon kommer alltid med de bästa råden!


Onsdag Morgon

oj vilka emo-inlägg det blev igår.. men detta är ju en blogg så vad ska förvänta sig egentligen.
Idag ska jag till UM vilket betyder att jag inte riktigt vet när jag kommer bli klar. Så får se om jag hoppar första lektionen elr skyndar mig lite extra för att hinna (;

Sen direkt efter skolan ska jag somsagt iväg till stallet och mocka lite, Kommer ha typ 20min på mig att göra allt som ska göras. Får se hur de kommer gå..

NEJ nu ska jag gå o käka lite fruskost (:


...

Just nu finns det bara en person jag vill vara med...


Sluta lägg er i

Fan va trött jag börjar bli på allt folk! Känns som om dom för det mesta bara är ivägen elr klagar på en.
Jag är trött på alla jävla förutfattade meningar och allt jävla skitsnack! Kan inte folk bara hålla sig till sitt och försöka ändra på sig själv istället för att lägga i sig andras liv!



Ska ta hand om min mammas häst (min föredetta häst) veckan ut och nästa vecka, kändes ganska jobbigt till en början. Men just nu känns det jävligt skönt att få komma härifrån och ut dit där jag hör hemma. Bara få köra mitt egna race utan att nån lägger sig i.
Första gången jag faktiskt kan säga att jag saknar mitt förra hem..


Nyfärgat hår!

Visst var det på tiden?! :O Sa typ redan dan efter att jag gjorde första färgningen "mörkt" att jag skulle färga håret igen inom typ bara några dagar, typ en månad senare tar sig Frida i kragen och går o köper hårfärg! Grattis!

Men de vill fan inte bli mörkare, nu är det typ bara jämnare. Vette fan om de är så mycke mörkare lixom :S Ändå var jag till och med lite rädd innan att de skulle bli för mörkt...?

... kommer nog en bild imorn (A)


21 Sep

Gud vad jag verkligen är glad över att jag tog sovmorgon idag, annars hade jag nog totaldeckat på sista lektionen!
Men nu slapp jag göra det iaf.

Sen när jag kom hem så klickade jag mig in på Bubbelroom där jag kollat ut lite kläder. Kanske inte så mycke men nån välbehövlig tröja iaf.

♣ Rosa body
Mysig grå tröja
Svart vinterjacka

Hatar egentligen att handla från nätet just för att man inte vet hur det kommer sitta, men inget av dehär var speceillt dyrt så chansar på att de sitter bra, annars får jag väl skicka tillbaka de (;


Dagens

Idag tog jag den skönaste sovmorgonen ever. Jag och Emma jobbade så flitigt på matte lektionen i fredas att vi kom jätte långt fram, längre fram än vi behövde. Så då kände vi att vi kunde ta lite sovmorgon idag, me like!

Så jag börjar inte förräns om 40min (12.10), jippi!


Veckans Låt!

Fan va duktig jag blivit på att fortsätta med veckans låt! :D

Denhär låten har spelats ganska flitigt på Vakna med the voice och varje gång har jag tänkt: fan va bra denhär låten år! Måste spotifya den sen. Men så har jag glömt bort det, men i fredas när Tessan var här råkade hon göra det åt mig istället! Så nu har den spelat jävligt flitigt här i helgen.

Beyonce - Sweet Dreams


Svamp-plockning

Idag stod svamp-plockning högs upp på min "Att göra lista" (har ingen sån men om jag hade skulle det stått så iaf..)

Bestämde redan förra helgen med Thomas att vi skulle åka och plocka svamp idag, sagt och gjort. Vi åkte ut till Malsta där det tydligen skulle finnas jätte mycket. Så vi herjade runt en hel del där bland mossa och taggiga buskar.
Och man hade ju inte direkt någon bra koll på omvärldens, man går ju lixom bara och kollar rakt ner i marken hela tiden. Så går jag lite för mig själv och letar svamp så bah: fan va jordigt de var här.. Så upptäcker jag att jag typ står rakt i hålet på ett grävlinggryt, och när jag sedan kollat upp igen upptäcker jag att de är typ 20 andra liknande gryt runt om mig! Lite panik man fick då elr! S:



Men vi hittade inte så mycke svamp.. mest annan konstig svamp som vi ändå inte skulle vågat smaka på.

Sen hade vi med oss lite fika, så vi hittade den mysigaste lilla skogsgläntan där vi bänkade oss på en filt och åt en halvgod melon (:  



Skogsgläntan



Dagens fångst!


.


Så kan det gå

Kom precis hem från badhuset där jag o anna var och solade lite. Jag hade faktiskt tänkt sluta med det efter allt man hört om canser och sånt skit, men de är ju så förbaskat skönt att sola så jag unnade mig själv 10min (:

Igår då, Anna kom hit och vi chillade ett tag hemma hos mig. Sen gav vi oss ut på vägarna för att försöka hitta något skojsigt, men efter att ha herjat runt i hela norrtälje så vart vi mer taggade på å gå hem och sova än att fortsätta herja runt. Så jag kan ju inte säga att gårdagen var någon höjdare direkt.


Jag var ju på vårdcentralen igår också, så då var det en gubbe där som kollade på min arm och sa att det var en infektison.. så då fick jag springa ner på apoteket och köpa penicillin. Fy fan, 10 dagar ska jag käka de. De e förjävligt, men men, jag blir väl frisk då hoppas jag.

Ikväll får vi se vad jag hittar på, tror faktiskt att jag bara ska vara hemma.


Kissie in real life!

Idag var kissie med på vakna med the voice :D Och även fast jag har jävligt roligt åt denhär bilden så betyder det ju inte att jag hatar henne! Hon verkar ju mycke smartare "på riktigt" än så som hon är i bloggen (:


Fredag den 18

Äntligen helg! Todde aldrig att jag skulle stå ut dom två sista lektionerna (konstruktion/fysik 2timmar & matte i 1timma) men jag var riktigt duktig och gjorde de iaf :D Så nu ligger jag jävligt långt före också :D Så tror jag hoppar mattelektionen som vi har första lektionen på måndag och tar sovmorgon då istället (;

Men men, kom iaf typ precis hem från stan där jag och Thomas har varit och utfört lite ärender (: Sen ska jag (om en halvtimma) iväg till vårdcentralen och kolla upp en läskig sak som har börjat växa på min arm (misstänkt fästingbett) :|... sen kommer Tessan och Micke hit (min syster och hennes pojkvän), så ska dom käka lite middag här och sånt mys (:
Seeen, kommer anna hit och då blir det förhoppningsvis RÖJJ men stora bokstäver! :D

De var min dag/kväll.


09:14

Fredag!!!

Fan va fort denhär veckan gått O: Känns som om jag inte gjort något vättigt i skolan heller. Men idag var det då tanken att det skulle bli lite röjj ute i spillerspoda, men så vart det inte. Får se vart jag tar vägen istället... hmm, får klura på de under dagen (;

Jag börjar iaf om typ.. en halvtimme, elr jag måste gå om en haltimme.


Torsdag-Info

Torsdag idag och ännu en vecka har typ gått, elr "arbetsvecka" iaf (:

Idag stod paddling på schemat (ush), hatar det typ. Plus att det blåste jätte mycket och de gör ju inte saken bättre direkt. Iaf så skulle vi gå "promenad" först, men eftersom vi inte riktigt var så taggade på det så stannade vi vid dom söta små fåren som fanns en bit på vägen. Och dom påminde mig om när jenny och jag var små/mindre, för då brukade vi alltid gå och klappa fåren och lammungarna som gått i en hage inte så långt ifrån jenny (:



Vi kallade honom Anders Bagge (;

Men sen skulle vi paddla och vi var snabba att ta roddbåten så att vi skulle slippa sitta i nån äklig kajak elr kanot och vingla :P


Nu ska jag snart upp till friskis och gymma lite (:

JUSTE! Nu funkar mitt MSN!!! Jippi!!!

 


Scones

Msn funkar fortfarande inte men jag har bestämt mig för att ändå inte sura (: Pappa köpte en ny raouter idag men de gjorde inte saken bättre, sen spenderade Thomas den största delen av eftermiddan med att hjärpa mig (Tack) men det löste sig ändå inte.. men jag har börjat vänja mig vid msn.se:s webbmessenger som är helt okej faktiskt.

Sen när Thomas var här så passade vi på att baka scones :D Så då käkade vi de och drack te! Supermysigt.



På tala om inget så: Fan va kallt det har börjat bli utomhus! Det är helt stört, det verkligen biter i kinderna när man går till skolan på mornarna, brr, ingentinge jag gillar så jag hellre har kjol än jeans. Men det tar iofs typ bara 10min att gå till skolan, så dom minutrarna kan jag ju faktiskt stå ut med att frysa lite.

Jag har iaf hittat en jättefin vinterjacka på bubbelroom som jag funderar på att köpa! Men köper den nog bara så att jag kan prova den och sedan bestämma mig om jag vill ha den elr inte, eftersom man vill ju gärna att den sitter fint :)

Somsagt så ska jag skicka hem den på prov för o se hur den ser ut på. Så får vi se sen hur det blir ;D

Denna fast marinblå.


Juste, påtala om de så har jag en Svea-jacka som är till salu, så om nån är intresserad kan ni ju bara skriva de elr nått (x


MSN älskar mig!

Antingen är jag en jätte stor datanörd som inte kan slita sig från internet i över et dygn elr så är det såhär för de flesta tonåringar i dagen samhälle. Men jag får seriöst panik, jag har iofs internet så jag kommer ut på facebook och andra sidor men just msn-delen, aauutch :S Känns inte bra i mitt hjärta att inte kunna vara där på ett bättre sätt än Iloveim.com... men får väl se det på den posetiva sidan att jag faktiskt fått lite skolarbeten avklarat tack vare detta :D Jippi!
Idag är det Andra Avenyn! :D Åh vad jag älskar det programet ♥ Länktar redan (: Hihi.


Nej nu känner jag att jag inte ska skriva någe mer, börjat tröttna på att jag alltid klagar på allt istället för att strunta i de som är dåligt o faktiskt kolla på allt som e bra istället! :O Skolan gör mig så tråkig.. "/

 


Damp!!

Jag får verkligen D-A-M-P!! Antingen så är det min data som är allmänt sepe i huvet elr så är det så för alla. Men jag kommer inte in på msn och facebook är helt sepe. Suck, jag lovar att jag fått nått äkligt virus elr nått!

Orkar inte sitta här, kommer bara slå sönder tangentbordet då!


Mm,


Veckans Låt!

Kan vara den skönaste låten ever! Har suttit och pressat den hela veckan, så de är inte annat än rätt att den blir veckans låt! :D

Michael Mind - Baker Street


Weekend

Igår blev det ingen uppdatering alls, fy skäms frida! Men om jag ska ta och berätta om hela helgen på en gång så blir det nog bra.

I fredags mådde jag piss, kände mig jätte förkyld och bestämde därför att jag skulle vara hemma hela fredan så att jag iaf skulle kunna bli frisk tills lördagen så att jag skulle kunna göra något då iaf. Så så blev det, jag låg hemma hela fredan och kurerade mig med c-vitaminer och sånt. Så vaknar jag upp på lördagen och känner mig jätte bra. Och efter att ha suttit hela lördagseftermiddan och letat fest så bestämde jag och Ella att vi skulle dra på fjortisfest i solbacka! :D

Sagt och gjort, och ush vilken tråkig fest det var, först kommer vi inte änns in för att de va "för mycke folk" och sen när man kommer in så är det inte änns några där typ. Bara en massa 94or och 93or, satt efter en kvart i de huset bestämde vi oss för att dra till kvisthamra på en fest som var där. Å jag vet, solbacka och kvisthamra ligger i varsin ände utav norrtälje men vi fick skjuss satt vi slapp gå hela den biten. Och där var det iaf liite roligare, folket var iaf i våran ålder.




Jag bjuder faktiskt på den bilden...

Idag får vi se vad jag hittar på, ska kanske åka och plocka svamp med Thomas lite senare. Sen kanske jag kör en spa-söndag med ansiktsmask och hårinpackning :D Låter jävligt lockande!


Rast

Idag fick man lite sovmorgon, men det märks ju typ ändå inte. Man är fortfarande lika trött som när man går upp på vanlig tid. Vi har ganska softa lektioner idag, men jag funderar på att skippa matten som vi har sista lektionen. Har så himla ont i magen att jag mår illa ..

Fast jag ska ändå ner på stan sen när jag slutar vanlig tid (14.45), ska möta upp syrran och hjälpa henne att shoppa kläder till en 20-årsfest hon ska på imorn.

Vad jag själv ska göra i helgen är ännu oklart, men först och främst vill jag bli av med denhär förkylningen som sakta men säkert börjar krypa fram. Är inte kul att vara sjuk.


made of a boring Thursday

Fan, såhär illa kan det gå om man har en timme över och photoshop tillgänglit.

Idag kollade jag iaf på Idol, kom hit en kompis så då kollade vi på de. Och okej det är lite kul, lär fortsätta kolla sen iaf när det seriösa är igång (;

Som ni ser på mitt snygga schema så har jag sovmorgon imorn, men även fast jag har det tänker jag gå o lägga mig redan nu. Håller ju somsagt på att bli sjuk (vilket jag inte vill vara) och den stora hemligheten till att bli friskare är mycket sömn.. så det blir sängen nästa!



Mitt pimpiga schema, "made of a boring thursday"


Tack så j*vla mycke då!

Idag stod ju somsagt kanotpaddling på schemat men istället för att få paddla vanligt kanot lite lugnt sådär så tvingade våran gympalärare i mig i nån äcklig kajak!!! Och så kommer jag där med min stora tur och råkar få nån med roder (vilket jag inte visste om) och dedär rodret stod ju rakt åt höger/vänster så den drog ju åt ena hållet hela tiden, och där sitter jag som ett frågetecken och fattar inte varför. Så det tog ju typ en kvart att bara komma ut och sen typ 30min att komma in igen. Tack så j*vla mycke!

Nu håller jag på bli sjuk igen också, men jag orkar verkligen inte vara förkyld :( Ska fan kurera mig riktigt ordentligt ikväll med C-vitaminer och te med honung (:


Paddling,

Torsdag idag och en skolvecka har snart paserat, fan va fort de går! :O Ska inte klaga men snart måste man fan börja köpa julklappar..

Idag ska vi paddla kanon på gympan ..?? fråga mig inte varför, jag tycker det är väldigt onödigt. Men va gör man inte för att få lite närvaro på lektionerna. Jag har iaf klätt mig ganska bekvämt för detta så att man ska slippa frysa. Plus att det blev uppsatt hår som jag nästan aldrig har(!) bara för att det absolut ska blåsa så mycket ute på vattnet, i hate it!



Igår var jag och sprang spåret med Thomas, och vi sprang ett spår som jag aldrig sprungit tidigare. Å jag säger bara de att de tänker jag aldrig mer göra :O Fan man blir så jävla otaggad när man inte vet hur långt de är kvar elr när det kommer en nerförsbake elr uppförsback.. så det gick helt enkelt inte så bra. Får ta igen de nån annan dag ...


Fråga Olle

Asså nu rullar Idol men jag har inte änns nån lust att se det.. älskade det programmet förut! Och speciellt uttagningen som kan vara sjukt rolig, men allt känns så jävla tillgjort bara. Så då sitter jag hellre här på bloggen och tjatar om mitt enformiga liv.

Men däremot börjar ett program ikväll som verkar skitkul :D "Fråga Olle-dokumentären". O ikväll ska dom typ snacka om hur man spelar in en porr-film xD Får se hur kul det är, börjar iaf 21.55 för alla intreserade, jag är en av dem ! ;D


SkolFooooto!

Det blev skolfoto idag istället för igår... så det var ju roligt! Fick man stå o rota igenom garderoben en gång till för att hitta en ny outfit..  Blev en midjekjol, grå topp och skärp.. ganska enkelt sådär.

Snart.. om typ 40 min så ska jag ha en timmes lektion i photoshop och sen 1 och ½ håltimma och sen skolfoto! Kul!
Aja, ikväll kanske det blir spåret, har varit ganska usel på mitt hälsosamma träningsliv på sistonde :O Skärpning!


De e bara vi som kan!


(Gammal bild)


Annie!

Idag ska jag slagga hos min annie!! Var typ hundra år sen jag var hemma hos henne, men nu e jag häär (:

Vi har kollat in Idol och andra avenyn *jippi*, fast jag e fan besviken på idol, de sög typ. Hade hoppats på att man skulle få se Kissie göra bort sig i tv men de fick man inte :( Istället fick man se hennes brosha få dissen av juryn. Det var kul (:


·


Pengar!? Nu tack!

asså så himla meningslöst! Man får ju inte sitt studiebidrag denhär månaden bara för att man fick det i juni, så nu har jag gått runt med 30 kr på mitt konto i snart en månad! Vet inte hur jag ska stå ut en månad till! Och jag har redan börjat ta från mina sparpengar som jag så duktigt sparat in hela sommaren! *snyft*


7 Sep 09

Måndag idag och en ny start på veckan.. känner mig inte så taggad på skola men så brukar det ju oftast vara så jag har börjat lära mig att tränga bort dom tankarn (; Funkar ganska bra.

Ni kommer väl ihåg mitt vackra schema som la upp här för inte så länge sen? Det har iaf ändrats(!), det är dock inte klart än men man har börjat se några småförändringar, och jag säger de att dom är inte veckra.

Idag skulle det egentligen varit ganska bra om jag åkt upp till spåret och sprungit lite, men hade ingen att springa me och jag kan verkligen inte springa själv. Får ju inge pepp alls och kroppen lurar hjärnan att man är jättetrött och att man kanske ska gå upp för dendär backen istället för att springa, inte bra. Så det får helt enkelt bli datan och tven ikväll! Inte lika hälsosamt kanske men desto trevligare.


Kräftfiske

Igår var det kräftfiske/fest ute på sonö (: Var så sjukt taggad på något igår på dan men efter att ha hört runt med de flesta människor så såg det ut att bli en mysigt hemmakväll med tven. Så precis när jag laddat upp med chips och godis ringer mobilen och jag kunde leva ut allt tagg iaf!

Kände inte så många där men det var roligt (: Hade dock ingen kamera med mig.. men får se kanske dyker upp några bilder.

Ikväll lär jag väl inte göra så mycket, ta det allmänt lugnt och vila upp mig för skolan imorn.. *suck*


Veckans Låt!

Sean Paul - Press It Up


Folkets Hus

Igår var det fest på folkets hus! Kan inte säga att det var värt 100kr direkt men de e ju alltid roligt att träffa lite folk. Men jag är så sjukt besviken på mig själv för jag tog inte en enda bild! Va e de för stil lixom!? Jag tog med mig kameran men använde den inte..?
Men jenny tog med sin kamera så hon hann fånga mig på bild en gång iaf. Men sen åkte den ner igen för att aldrig komma upp mer.

Nej men det var väl kul (:

Idag får vi se vad som händer.. skulle vara typ kräftskiva hos min mormor men tror jag hoppar det faktiskt. Så ajg får se vad jag hittar på.

 

 


Dagen Till Ära

Måste passa på att använda shorts när solen fortfarande visar sig.
Snart kommer det vara frost ute.


Sovmorgon me like!

Idag fick vi typ världens skönaste sovmorgon! :D Vi börjar inte förräns kl 20 över 11 och jag hade planerat att gå upp kl 9 men vaknar halv 9 och kunde inte somna om.. så då kunde man ligga o dra sig en stund och sedan gå upp ^^, superskönt!

Men sen är det inte lika skönt, för nu när vi kommer till skolan har vi typ en timme CAD och sen 3 timmar håltimme och sen en timme matte... asså snälla! Vem orkar då lixom, de e ju sånt här som gör att så många skolkar. Ska iaf ta ett alvarligt snack med lärarna om detta.. såhär kan det inte var!


Älskar när man hinner fixa nyttighetsfrukost!


Andra Avenyn!

Yes yes yes!!!!
Äntligen börjar det! Mitt absoluta favvoprogram :D Andra Avenyn! Hihi, ja ni läste rätt. På tisdag nästa vecka börjar det.


Simning = boring!

Jaha, två lektioner känns verkligen helt meningslöst, speciellt när de först e svenska där man ändå bara sitter och pluggar enskillt och sedan idrott som inte alltid känns fullt seriöst. Men man känner sig iaf lite duktig efteråt.

Jag och Jenny var iaf i badhuset idag och simmade några längder, o de var verkligen boooring! Ingenting jag tänker ta för vana att göra direkt. Då föredrar jag gymmet där man kan snacka lite skit samtidigt som man biffar. Men efter simningen bastade vi ju o de e ju alltid lika skönt! Så helt meningslöst var det ju inte (;


Imorn är det fredag, och har jag lite tur så börjar vi inte förräns 11.20, de skulle vara typ superskönt!
Sen lite senare på kvällen blire folketshus! Saknat att röjja på dansgolvet, var ett tag sen jag gjorde de nu.. så det ska bli superduperkul! Måste bara komma på något att ha på mig... att det alltid ska vara de största problemet, *suck*.


Prinsessa!

Om vi ska sammanfatta filmen lite då.. vill ju inte avslöja mer än vad trailerna gör men den var verkligen görbra!





Får en klockren 5a av 5 möjliga!


Today!

Idag var jag o Jenny på förhandvisningen av filmen Prinsessa. Var verkligen den bästa filmen ever!! :D

Finns inte så mycket mer att berätta. Jag e typ hur trött som helst och ska så snart jag skrivit klart dehär inlägget fixa ett täcke åt Jenny och sen borsta gaddarna (:





Juuuuste!! Gissa vilken tid jag slutar imorn då!?!? 11.40!

Fast jag måste plugga en massa matte så de är inte så bra som man tror... sen ska jag o Jenny till badhuset och leka spa :D Först blir det några längder i simhallen och sen blir det bastu med hårinpackning o massa annat gott för hud o hår!


Lööv the school!

Kan ni tänka er! Från att ha börjat som en allmänt dryg dag med en dryg håltimme på två timmar så slutar det med att jag får sluta redan nu!! Lixom.. kl halv tolv ungefär! Ganska så stolt över mig själv när jag pluggat så flitigt och sedan som tack fått gå hem tidigt... ibland älskar jag skolan :)

Jaha.. dagens händelser då. Nu ska jag laga nån god lunch, blir nog snabbmakaroner och köttbullar, min favvorätt (som jag själv kan laga) och sen så fort Jenny slutat skolan så blire gymmet! Det är väl typ så det ser ut för tillfället.


RSS 2.0