powernap, big no

Något som jag ska sluta med är att sov middag... gjorde det idag direkt efter middagen och lyckades somna så pass djupt att när jag vaknade trodde jag det var morgon.. det tog seriöst en bra jäkla stund innan jag kunde komma på varför jag låg i sängen och hur mycket klockan kunde tänkas vara...

Jag hade iaf tänkt plugga nu (skriva labbrapport) men då glömde jag mallen i skolan, suck.


nattblogg.

Galen kväll alltså, började med bio och slutade med Nivå22... så hade man lite tur och hann precis med sista bussen, 10 över ett. Dock hade min kompis Danilo mindre tur och fick ta taxi hem efter att han missat alla tåg och bussar hem, haha lite komiskt kanske.

Hoppas jag orkar upp imorn bara och slipper bakfylla...


18:35

Idag känner jag att jag varit riktigt flitig faktiskt, hade ju feta håltimmen men då passade jag på att göra lite småärenden nere på stan, till exempel öppna ett sparkonto som jag länge varit i behov av. Jag har något sparkontolikande konto redan sen innan, men där är det ju ingen idé att jag sätter in några pengar för lika snabbt som dom kommer in tar jag ut dom, eller "lånar" som jag brukar tänka för att slippa dåligt samvete..

Iaf så kan man inte ta ut pengar från detta konto mer än 6 gånger om året, så det får duga känner jag.

 
Efter det drog jag till körskolan och pluggade, och nu har jag klarat alla 4 faser! (; Och sen var det prov som jag hoppas gick bra.



Snart ska jag sätta mig på bussen in till stockholm för att gå på bio. Mysigt värre i höstmörkret!


4 timmars hål

Nu har jag undefär 4 å en halv timmes håltimme.. och eftersom jag försov mig imorse passar jag på att käka frukost nu. Sen så fort jag är klar med det ska jag till körskolan och plugga lite. Har ju skrivning och uppkörning om mindre än 2 veckor och jag har inte klarat alla faserna än :S


Hemma..

Kom hem från salsan för bara några minuter sen och fuck va trött jag är! Inte har jag lyckats plugga något inför provet i Alternativ Medicin som jag har imorn heller... oups.


08.28

Tisdag morgon och idag lär jag inte få en sekund över för mig själv, skola från 08.50-16.40 och sen blir det raka vägen in till stockholm för lite salsakurs. Så ja kommer nog inte hem förrän klockan 10 ikväll... plus att man har prov imorn (; Det gillas!



Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå till skolan ♥


E.L.F

Har hittat en guldsida för er snåljopar som inte orkar lägga ner tid och pengar på att hitta smink. Anna visade mig denna sida idag, där det mesta kostar 18kr.. jag har ingen aning om vad det är för kvalitet på grejerna, men för det priset är det värt att testa iaf... så jag klickade hem lite ögonskuggor och annat smått.

Hemsidan hittar du här





Allt detta för 150kr? Tack ja..


Glosförhör, nej tack

Engelska är typ det ämnet jag är sämst i! Och i fredags fick vi ett antal jobbiga gloser tills imorn (tisdag).. men jag vet en asbra hemsida där jag brukar sitta och plugga in mina gloser på ;)
Glosboken.se heter denna..

jag brukar alltid dela upp gloserna beroende på hur många jag har, nu hade jag drygt 70 stycken och då är det lättast att dela upp dom. Men det är alltid några jäklar som vägrar fastna och då brukar jag göra en egen liten lista till dem!

Ett tips till er som hatar att plugga på engelskagloser kanske...


Helg: check

Det blev en halvlyckad kväll igår. Hade ju personalfest med Blomsterlandet-ligan, ett riktigt skönt gäng! Så först blev det bowling där det gick sådär... fick iaf 3 stycken strikar (; Så jag är väl någorlunda nöjd. Sen åkte vi till havspiren där vi hade bokat hela övervåningen. Så där blev det en massa god mat!

Men sen drog jag, emma och några till till Trädgården men där var det smockat och 20årsgräns. Så jag och Emma bestämde oss för att gå hem till mig å röka vattenpipa och mysa :) Sagt och gjort! Rökte tills vi mådde illa och sen somnade vi till Fucking åmål :D


På med myskläder och ut på terassen med vattenpipan, lööv it


Fredagsmys

Hann inte riktigt med att uppdatera igår, så medans Anna och ANgelica fixar sig inför kvällen passar jag på å sno datan.

Igår hade jag körlektion kl halv åtta, kan säga att jag inte riktigt var på mitt piggaste humör, så det slutade med att jag fick typ 3 motorstopp..

Efter att jag haft två lektioner mötte jag upp Anna och Angelica, och vi tog med oss inköpslistan och drog upp till Willys för att inhandla massa godsaker! Slutade iaf med en riktigt myskväll men kräftor, vitt vin och en massa ost och kex!






Foton: Angelica Björk

Ikväll är det "firmafest" med blomsterlandet, först blir det bowling och efter det havspiren med en massa god mat! Sen tror jag att jag drar till Trädgården som har lagerrensning och möter upp lite sköna människor :)

Äkta Lycka..

Äkta lycka måste ändå vara när man får reda på att man inte börjar skolan förrän klockan kvart över ett på en fredag :D och att man senare kommer på att man har körlektion klockan halv åtta på morgonen! Haha, men jag tänker vara flitig och sätta mig å plugga körkort någon timme direkt efter, bara för att visa att jag inte deppar för en förlorad sovmorgon!

Hittade ett skitfränt nagellack som jag haft i min nagellackslåda i flera år nu, väldigt töntigt men himla fint tillsammans med fransk manikyr!


Design Open

Brr, förra årets vinterjacka kommer få bli årets höstjacka och det är en sak som är säker! :D För i år ska jag ha en riktig burrig jacka som man gärna kan krypa in i och gömma sig i medans man står och väntar på bussen! :D

I alla fall, idag har jag varit på KTH med klassen där det var DesignOpen 2010, en designtävling för studenter i Sverige. Kan väl vara ganska kul, ett fint förstapris finns det iaf på 25 000kr och det skulle ju sitta fint :) Bjöds iaf på "goodiebag" och käk, mycket uppskattat.

När jag ändå var i stockholm passade jag och Emma på å ta en tur förbi East Street där jag piercade mig för några veckor sen. Jag behövde ju byta stav eftersom staven jag hade tidigare var ganska lång och obekväm (eftersom det var en läkestav). Så jag bytte till en kortare stav, såå mycke skönare!
Nu känner jag inte ens att den sitter där.


Nystart!

Jodå, ni såg rätt. Nu är det dags igen!
Jag har haft sommaruppehåll men nu kan jag inte låta bli att hålla händerna borta från att blogg lite då och då.

En ny bloggdesign kommer jag börja jobba på så fort jag känner att jag får tid, men känner att denhär får duga ett tag till, även fast den är väldigt sommrig.

Vad har hänt i sommar då? Jo, en massa. De två första månaderna av mitt sommarlov var mest dränkta i tårar och bekymmer. Men efter att kommit ur det fick jag en toppensommar! Den sista månaden var den bästa ever!

Så åkte jag utomlands med min kompis Robin en vecka i slutet av augusti, sen någon vecka efter det tog jag hål i tungan!
Annars har det blivit ett antal fester med de två absolut finaste personerna Anna och Angelica.






Så sjukt jäkla underbara brudar!


RSS 2.0