Onsdag 21:40

Kom precis hem från en lång tur i bilen! Har varit ut till rådmansö en sväng och övningskört, sen tog vi lite omvägar på vägen hem. Känns faktiskt riktigt bra :D Kul är det iaf, som fan!

Imorrn ska vi simma på gympan! Vet inte hur bekväm jag känner mig inför det, när man får i en klass med typ 25 killar och 7 tjejer... aa, ni förstår. Men det går säkert bra! Efter det ska jag upp till nordrona och kolla upp lite saker, kanske får mig ett och ett annat stygn innan jag kommer hem, läskigt värre, vad som händer där får ni eventuellt veta imorrn.


Film

Valborg på fredag då och jag taggar järnet redan!! :D Dock tänker jag hålla mig hyffsat nykter med tanke på att jag ska jobba på lördag, men jag tänker ha kul som fan! Först blir det middag hemma hos Emma som fyller år på självaste valborg och sen blir det Sonö och jaktstugan!! Lär bli kanonkul.

Just nu tänkte jag trycka i mig en mars och kolla på Sanning eller Konsekvens, vilket är en riktig klassiker!!


Dålig stil, I know..

Okej... det har gått flera veckor nu.. men what tha fuck(!) ibland får man lov att få semester från bloggen. Hoppas bara inte att allt för många läsare har försvunnit helt :O Isånna fall: Kom tillbaka!

Har väl hänt endel saker i mitt liv under de senaste veckorna... både dåliga och bra, känns som mest dåliga. Men de bra sakerna väger upp ganska bra faktiskt. Men dethär är ingen emo-blogg satt jag tänker inte trycka ner er med mina klago-ord... det får ni klara er utan :D

Kommer väl ett lite mer normalt inlägg senare idag, just nu delar jag med mig av två extremt supersköna låtar!


B.O.B feat. Bruno Mars - Nothing on You


Two Door Cinema Club - Something Good Can Work


Deprimerad

Då var febern borta iaf då... får vi hoppas. Har inte haft någon idag iaf och det har varit jääkligt skönt! Dock kom jag på att sist jag visstades utomhus var för typ en vecka sen.. och att sitta inne, inte träffa någon och att den enda kontakten med omvärlden man har är genom luren eller internet gör en deprimerad.
Jag blir jävligt deprimerad!

Så oavsett hur jag mår imorn tänker jag gå till skolan! Jag klarar inte av att sitta inne en enda dag till!


Sjuk

ÅÅh va sur jag blir!
Vaknade jag imorse och upptäckte till min stora glädje att jag inte hade någon feber! :D Då var det lixom bara förkylningen kvar att bli kvitt. Så går tiden en aning och tillslut kan jag känna hur huvudet börjar värka och jag börjar kallsvettas.. febern var tillbaka..

Bajs också! Jag orkar inte vara sjuk en enda sekund till!


Uppdatering

Ledsen för den extremt dåliga uppdateringen. Har nog aldrig varit så omotiverad någonsin som jag varit nu under lovet. Kan inte ritkigt minnas allt jag gjort.. men i onsdags jobbade jag och sen på kvällen blev det skräckis tillsammans med Jenny och Emma och i torsdags blev det en jäkligt stressig dag. Började med att jag och Jenny bokade ålandsbåt typ 3-4 på natten och sedan försov oss på torsdagen, så jag lyckades ducha, tvätta håret, torka håret, fixa håret, sminka mig och klä mig på en timme! Det är fan duktigt!

Sen när vi kom hem från åland gick jag och Jenny och käkade kinamat, sen när vi väl kommit hem fick vi 5 min på oss att "piffa" till oss lite innan vi åkte vidare till rimbo där de var lite chillkrök, riktigt rolig kväll faktiskt! :D

Nu är jag iaf sjuk.. inte alls kul! Halsen kittlar och varenda muskel i kroppen gör ont som fan! Och feber ligger runt 38-39... inte coolt alls faktiskt. Så nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på Avatar. Har precis kollat klart på independence day så då passar det väl bra att fortsätta dagen med ytterliggare en superlång film!


Långhelg

Ledsen för att det inte blivit så mycke uppdaterande på senaste tiden. Har ju varit en lång påskhelg med mycket varierade händelser.

I fredags blev det fest på offenciven, det var kul att träffa folk osv men musiken s-ö-g! Gick absolut inte att dansa till det... lite tråkigt eftersom folk verkade jäkligt danssugna :/ Sen i lördags kom mormor hit och käkade påskmiddag och lite senare gick jag och Ella och hyrde film och gick hem till henne. Så hjälpte jag henne att sy in en klänning, vart råsnyggt! :D

Sen igår följde jag med Jimmy ut till Bergshamra och krökade lite där (:
Så jag tycker det har varit en riktigt lyckad helg!

Dessutom kirrade jag in lite pengar på lördagen genom att jobba på Blomsterlandet, är faktsit riktigt kul! Jag håller tummarna för att jag får jobba mer nu under lovet (:


..och detta hittade jag bland godiset i ett påskägg jag fick av mamma och pappa.


Kassaträning

Helt seriöst! Jag tror inte jag sovit ordentligt på flera veckor nu, i veckorna har jag sovit skitdåligt (typiskt skolan att sabba..) och på helgerna har det inte heller blivit mycket till sovande. Men ikväll ska jag fan gå o lägga mig 9! Huvudet håller på sprängs och om jag inte stänger ögonlocken självmant snart så kommer dom bomma igen totalt!

Idag iaf så var jag på kassaträning på BlomsterLandet! Faktiskt himla kul och om någon vecka får jag börja jobba på helgerna (: Skit skönt att kirra in lite extra stålar, måste ju börja spara nu så jag har pengar till min och Jennys roadtrip till Danmark (;


RSS 2.0