Skor? Ja, tack!

Asså jag har blivit så sjukt förälskad i platåskor. Jämför man sånna med vanliga klackissar/pumps så vill man typ skänka alla sina tråkiga pumps till sin mormor, för det är typ där dom hör hemma (utseendemässigt.)
Dom e lixom båda snygga och sköna att gå i, även fast klacken typ blir 7meter lång. Jag har ännu inte kunnat införskaffa några för jag har typ haft den plattaste plånboken någonsin! Men nu är den någorlunda uppfylld efter studiebidraget satt de första offret får bli ett par som jag hittade på tradera.
Ska bara se till att vinna dom först.. :S


Veckans Låt!

Har varit super dålig på detta den senaste tiden men har glömt bort. Nu är jag iaf på banan igen och tänker fortsätta uppdatera er på musik, för det tror jag nämligen att ni inte klara själva..?

Denna låt skulle man iaf kunna kalla Sommarens låt! Detta lär ju bli typ sommarens värsta sommarplåga :D!! Och glad blir man ju över det för den e ju kallasbra! Ska bara försöka att inte pressa sönder den, skulle ju inte bli så kul för mig i sånna fall.

Rap Das Armas - Cidinho  Doca

Mors dag!

Idag är det morsdag (: Inte nån speciellt dag alls tycker jag, men den ska väl firas lite diskret ändå. Köpte ett kort och två trisslotter till min mamma, borde hon bli glad över tycker jag!

Idag har jag iaf inte gjort sådär jätte mycket, mest legat och sola. Men eftersom det blir så jävla streekhett på våran uteplats så sprang man ut och in typ hela tiden och inbillade sig att det fanns nått viktigt att hämta inne elr byta radiokanal elr något liknande, men att det i själva verket var på grund av värmen som man gick in. Men men, sen åkte jag och thomas o köpte glass, gott gott :)

Nu ska jag snart åka till min mormor, ska vara lite släktträff där :) ♥

Shampooo

Idag införskaffade jag dessa två sötsaker. Fick typ med mig en provgrej hem för några månader sen från H&M. Det är ju typ ett shampo som ska göra att håret blir rakt, så jag testade denhär provgrejen men märkte inte någon skillnad. Men så berättade anna att det typ är bra efter 2-3 duchar så nu har jag köpt det. FÅr se om det ger någon skillnad, ska nog hoppa in i dushen nu och inviga den :) Bara så ni vet lixom (;

Hoho?!

Nu har jag preeecis kommit hem. Vet, jag har inte uppdaterat så noga den senaste tiden. Men nu ska jag göra det.
Igår blev det lite chillkrök och griullning i mitt gamla hus på rådmansö. Vi äger ju fortfarande så vi får fortfarande vara där tills den 16 juni. Så då passade jag på o ha fest där en sista gång! Vet inte om det blev lika lyckat som förra året men det var helt klart kul :D
Var ganska chill att bara träffa massa gamla bekanta och snacka gamla minnen, sånt som man lixom gör :D SKit mys :)

Nu har jag iaf precis kommit hem från Daniel. Jag och THomas var där en stund, så då blev det några drinkar och allmänt tjejsnack medans alla grabar drog in och spelade geutar hero, typiskt killa... ;/ Men det var lite trevligt :)

Så nu sitter jag o väntar på att thomas ska komma hit:) ♥

Slappis Onsdag elr Jobbig Onsdag?

Idag har det nog varit den mest tråkiga skoldagen ever! Började morgonen med typ fysik/rast i 2 timmar, sen typ lite oseriöst klassråd och sen 3 timmars fysik (igen!)
Men jag och Emma tyckte att det kändes väldigt meningslöst att sitta där i tre timmar som sedan skulle sluta med att man ändå satt och flummade bort lektionen. Så vi tog vårat pick o pack o gick hem :D Men på vägen hem bestämde vi oss för att ta en liten promenad så då gick vi hem först till Emma och åt lite och sen gick vi iväg på prommisen (:

Senare när jag skulle gå hem, så började de ju sååklart regna! Men eftersom det typ såg ut som att det kunde sluta närsomhelst så bestämde jag mig för att lida mig igenom det och hoppas på det bästa, men när jag sedan kommer typ 50meter bort så typ börjar det ösa ner! och då var det såklart inte regn utan Hagel!! Asså good luck Frida! Så typiskt mig att ha sån otur, och dessutom hade jag bara strumbyxer på mig så de gjorde ont som fan! Men så slutade de som tur var ganska snabbt och jag kunde knata hem ostörd (;

MysPys med Syster ♥

Asså så himlaskönt asså, efter idag känns det som om det inte finns någe alvarliga skoluppgifter kvar i skolan, känner verkligen att jag kan slapna av lite.
Jag hade ju redovisning i TK/datakunskap idag och det var nog den värsta redovisningen jag varit med om!! Jag brukar typ aldrig bli speciellt nervös när jag ska redovisa utan kan till och med tycka det är kul, och speciellt idag eftersom jag kunde texten typ hur bra som helt och det var lixom bara en redovisning på skoj (vi skulle låtsas att vi var försäljare och sälja en mobil) så lixom de var ju inga problem med själva faktadelen, men sen när jag gick upp där så bara försvann allt och jag vart skitnervös!
Vette fan va de berode på, men har typ varit helt skakad och nere hela dan på grund av en grej som hände igår mellan mig och Thomas, så gissar att jag hade lite opassande tankar i bakhuvudet under tiden som jag redovisade.

Åkte iaf och hälsade på min älskade syster idag efter skolan. Var riktigt länge sen jag träffade henne sådär själv, så det var riktigt mysigt (: ♥ Blev lite matlagning och matätning, och sen film och jordgubbar.

Nu ska jag nog ta en dush och sen ner i sängen och kolla på Bert-serien som jag lånade av Tessan ♥


Riktigt gammal bild på mig o syrran.
Så klockren bild eftersom hon aldrig riktigt varit den som kör dendär klassiska posen ;D

Älskar dej gumman!
Du betyder mest för mig♥

Sista veckorna

Antligen, nu e de bara typ 2 och en halv vecka kvar till sommarlovet och vi har typ redan börjat göra småuppgifter på lektionerna bara för att man inte hinner börja på något större.
Sitter i skolan nu och jag är verkligen förvånad över hur lätt jag kunde gå upp imorse. Gick o la mig nån gång vid 12 tiden igår och jag kunde ändå gå upp ovanligt tidigt, så borde de ju typ alltid vara jue.

Dagen kommer jag i största del ägna åt skolan (som vanligt..) och ni ska vara glada om ni änns hinner se skymten av mig efter det här. ♥

Söndagsmys.

Halloja!
Idag har jag verkligen mått toppen typ hela tiden! Vet egentligen inte varför efterosm jag har två redovisningar på Tisdag och det känns som om de kommer gå skit så jag borde egentlgien vara stressad över det.. vilket jag inte alls känner mig.

När jag vaknade i morse så tänkte ja bah; ja men gud va skönt, idag ska jag ju inte göra nånting så då kan jag bara göra klart alla kvarglömda skolarbeten osv.
Blev det så elr? Inte direkt, elr läst lite ur boken vi ska ha läst fördigt tills på fredag meda jag solade, men sen tyckte jag att de var viktigare att städa rummet än att plugga. Och sen tyckte jag att det var viktigare att städa andra delar av lägenheten än att plugg.
Men dedär e så typiskt mig att bara skjuta allt framför mig hela tiden. Inbilla mig att de e viktigare o göra vissa saker än andra saker. Men men, har ju klarat mig ändå. Nu ska jag iaf göra nått som har med skolan att göra, vad vet jag bara inte.

.

Orkar seriöst inte bry mig om jag inte uppdaterar varje dag elr inte. Ni får vara glada över det som blir (;

De dagarna jag varit "borta" har jag ägnat i största del med att vara med anna. Hon kom hit i torsdags och då typ chilla vi massa och sen blev det IKEA igår, så då shoppade jag klart allt de som saknas till rummet så nu e jag i stort sätt helt klar!! :D SÅ himla skönt.

Iaf så sov hon här igår mä för vi kom på att vi ändå inte hade nått o göra, så istället för o sitta på varsit place så bestämde vi oss för att ha tråkigt tillsammans ;D Nej men de vart roligt, hade kanske kunnat bli roligare om vi hade tagit oss i kragen och gått ut itid istället för att som vanligt alltid skjuta allt framför oss, så de slutade med att vi satt hemma en kväll till... xD
Sen idag blev det solning! Och vi bara rååkade se "18års gräns"-skylten efter att vi hade solat... oj vilken osis (; 

FilmTipset?

Nu är jag hemma från bion och jag kan helt klart säga att jag är missnöjd. Kan bero på att filmen var över 2 timmar lång, och jag hatar när filmer är längre än 1 och en halv timme långa. Men den va dessutom himla jobbig att kolla på, för det räckte med att man inte han läsa en rad av vad dom sa och så var man helt lost på information, så för en trögläst tjej med halvt dyslexi så är det verkligen ingen film att rekomendera... inte för nån annan heller för den delen. (;

Men den får ändå en stjärna för att... den var så bra gjord...? Nej jag vet inte, men det innefattade ju popcorn och läsk så jag e nöjd (;


BioTime!

Äntligen är det långhelg! Egentligen borde jag inte tycka det är sådär superduperskönt som man brukar tycka eftersom jag varit borta från både måndag och tisdag, så jag har ju nästan haft ett helt lov. Men men, skönt är det och det känns lite overkligt. Känns typ som om man har sommarlov men att idag gick man på nån 3 timmars kurs i nått tråkigt.

För att hylla denna långa helg bestämde jag och Thomas (elr snarare Thomas, jag bara sa ja och fråga när den började) att vi skulle gå på bio. VI ska se Änglar och Demoner verkar vara en himla bra film. Den ska ju tydligen vara lite som Da vinci koden och den är verkligen i stil med min typ av film (när det handlar om action filmer), lite såhär problemlösar.
Me like!

Ni ska få en bra poängsättning senare när filmen är sedd, men för att komma i fas kan ni kolla in trailern så läng ;)

19 Maj

För att vara på den säkra sidan bestämde jag mig för att vara hemma idag. Kände mig faktiskt lite risig imorse men känner mig dock bättre nu :)
Har dock inte fått mig så mycke vila idag eftersom vi har matteprov imorn och måste ju plugga till det, skulle vara så hiimla skönt om jag skulle få mvg på detta, och det känns faktiskt som om det skulle kunna gå (; *skryt* *skryt*

Men så i morse när jag låg och kollade på lite Sex And The City avsnitt så slog det mig! Vi går ju bara till onsdag denhär veckan!!! Jag ska alltså bara gå en dag denhär veckan :O fett chill (;


SjukHus?

Måndag, första dan på veckan och jag är hemma. Hemma från skolan alltså, och enligt Emma hade jag inte missat något viktigt. Thank God for that!
Anledningen till att jag var hemma idag var för att jag mådde skit illa i morse och spydde "/... och nej, jag är inte med barn, jag lovar. Men jag tror det var för att lågt blodsocker elr högt blodsocker elr vad man nu brukar ha när man går o spyr :P

Dagen har jag iaf spenderat med Sex And THe City avsnitt och glass o annan sjukhusmedisin. Jag och Emma var riktigt duktiga igår, vi var nämligen vid elljusspåeret och joggade. Var himla skönt att träna lite, var ett tag sen jag gjort det såhär frivilligt :P Men det gick bra och jag fick inge blodsmak i munnen som när vi sprang där med klassen :P

Nu ska jag käka lite middag och sen försöka vila bort den dumma huvudvärken.


Uppdatering

Det blev tyvär inga bilder tagna igår. Men även om jag hade tagit så hade det inte blivit mer än på randompersoner för några kändisar såg vi inte skymten av mer än på den stora skärmen. Vi loda mest bara runt om folkmassan och hängde med lite kompisar :)

Idag så har jag varit i stallet och tagit hand om Arcas. Thomas följde med också så då vart det lite roligare :) men han är typ allergisk mot hästar så det enda han gjorde där va typ o snyta sig xD Inte så lyckat kanske :P

Ikväll så hade jag o Anna egentligen tänkt vara men så kom vi inte på något o göra så då struta vi i det x) Lär väl bli en annan dag kan jag gissa ;D <3

FredagMorgon

Fredag morgon och jag har redan börjat förbereda mig inför copertestet. Gick upp lite tidigare så jag skulle kunna äta frukost utan att få håll de första jag gör, vilket jag fick när vi sprang det första gången "/
Så nu äter jag lite youghurt med bananer och o´boy (A) riktigt gott :) men kanske nyttigare om jag bara hoppat o´boyen :P men men..

Dåligt, jag vet!

Hur kunde detta ske?! Att ajg skulle missa 4 hela dagar utan att blogga :O! Jag tänkte efter att jag hoppade första dagen att man kan ju behöva lite semester nån gång och hoppade att skriva då, men så blev det en dag till och en dag till. Aja, nu är jag tillbaka och ska försöka komma igång ordentligt. Kom dessutom på att jag inte läst en enda blogg sen jag skrev sist, så jag har endel att ta igen.

Hittills har det inte hänt sådär jätte mycket iaf. Thomas tog körkort i Tisdas :D och sen i måndas flyttade vi in helt i lägenheten, känns verkligen jätte skönt :)
Imorn blir det Rixfm, så jag och Anna och hennes pojvän ska in och kolla. :) Lär bli skoj.

Nu ska jag kolla klart på några Sex and the city avsnitt och sen slagga <333
Lovar att fotta imorn (;

PengaBrist!

Asså KUL! Igår när jag o Anna va på väg ner till marknaden tänkte jag att jag skulle ta ut 100kr så man hade lite att spendera. Okej lixom, så kollar man på sitt "saldo Efter Utag" då har jag 23kr kvar!!! Jag hade räknat med att ha typ 400kr kvar, vette fan vart allt tagit vägen! Fast nu när jag gick in och kollade på min översikt över Kontoutagen så fattade jag .. jag brukar nämligen oftast bara köpa kläder och lixom sådana saker som jag är medveten om priset på, men denhär gången hade det blivit mycke typ kryddan och flygfyrenköp, då man bara plockar och betalar och hoppas på att pengarna räcker.
Det är lixom bara den 9 maj och jag är redan pank! LYCKAT FRIDA!




FreddagsChill.

Ååh vad skönt att det äntligen är helg!
okej det hade jag kunnat säga en vanlig helg men denhär helgen lär inte bli vanligt slappig helg. Har nämligen prov i naturkunskap på måndag och nationellt prov i matte B på tisdag. Dessutom ska jag till IKEA imorn så jag måste typ ägna hela denhär lördagen till att plugga, vilket jag inte gillar!

Igår så gjorde jag iaf inte sådär jätte mycket. Anna kom hit och vi tänkte gå på marknaden men eftersom det tog lite längre tid att sminka sig än vad som var planerat så kom vi ner alldeles för sen, så då gick vi till Borgmästarholmen där Thomas och han kompisgäng vad och grillade. Så var vi där till typ 11-12 för då började de regna, så då gick jag och Anna hem och svullade lite chips och melon, gott gott. Så sen blev det Linas Kvällsbok på och slagga, riktigt chill :)

Fredag Morgon

Fredag morgon och det är typ bara 7 timmar kvar tills det är helg! Har ju sovmorgon på fredagarna så jag behöver inte gå förrens om en timme och jag är redan klar, så vet inte riktigt vad jag ska göra fram till dess.
FÖrsta lektionen har vi idrott, vi ska typ köra bollsporter elr typ bollekar, *jippi*  min favorit! Elr inte, finns typ inte en käft som är så bollrädd som jag. Men men, måste kämpa för att få upp mitt betyg lite där eftersom det inte gått så bra för mig på idrotten hitills.

I helgen ska jag inte göra så mycket. Försökte bjuda hit Jenny så hon skulle få se lägenheten och sen kanske kröka lite om man hittade nått sånt. Men nej nej, då är självklart bruden upptagen varenda minut av helgen... men jag får väl bjuda hit henne nån annan dag (;
Jag lär iaf få endel att göra eftersom syrran kommer hem imorn från Spanien, så då ska jag träffa henne och sen på söndag ska vi in till IKEA så jag äntligen kan få avsluta fixandet av mitt rum. Behöver få upp några hyllor och köpa nån typ av tv-bänk och databord. Få se vad jag hittar, brukar oftast bara bli sånt jag inte alls behöver..

7 Maj 2009

Torsdagmorgon, nästan de skönaste dagarna ever. Vi slutar nämligen 20 över 2 då, vilket är väldigt uppskattat (;
Efter skolan har jag lovar min mamma att ta hand om våran häst Arcas, så då ska jag raka vägen dit och mocka och sånt, tror jag rider också men det gör jag nog helst bara om Jenny vill rida med mig (A)

Nej nu ska jag gå o göra håret klart. <33


ProblemLösarna

Idag har det varit en stört jobbig dag, fast det har i största del bara spårat ur hela tiden. Satt såå jobbig kanske den ändå inte var, men om jag hade varit mer aktiv på lektionerna så hade det kanske varit jobbigare (;



Såhär spår kan det bli när man ska göra en uppgift på Fysiken. Jag menar, våran lärare har ju faktiskt tipsat oss om att rita upp "problemet" så blir det lättare att lösa... så då gjorde vi det.
Men inte fan blev det lättare vill jag säga!...

Tio Små MoppePojkar!

Denna gamla goding var det nästan nära att jag höll på glömma bort xD Men kom o tänka på den häromdan så var bara tvungen att söka upp den !


Tisdagen den 5/5

Tisdag och även en dag närmare sommarlovet. Det är verkligen det enda jag kan göra nu för tiden, räkna ner. Dessutom har jag blivit så fruktansvärt skoltrött att jag har börjat nöja mig med ett G när jag lika gärna hade kunnat plugga en timme elr två och fått VG. Det skrämmer mig! Men jag får hoppas på att jag är lite mer taggad efter några veckors sommarlov.

Dagens skoldag är ett bra exempel på hur sjukt skoltrött jag är. Vi blev nämligen indelade i grupper förra veckan och skulle idag börja på arbeterna. Och jag och Emma S fick KrigsTiden så vi tänkte köra järnet idag men när vi sedan kom till skolan kom vi på att vi inte hade nån aning om vad som ingick i KrigsTiden elr under vilket årtionde den höll på. Så vi tyckte att en lunch på Pelikanen och en glass på Pressbyrån var ett bra sätt att ta reda på det.. elr inte. Men vi gjorde det iaf och jag ångrar inte en sekund xD Vi svullade varsin bakpotatis och satt sedan o snacka i typ 2 timmar innan det var läga ett dra vidare till skolan.


Så denna tisdag har varit hyffsat chill. Hade egentligen tänkt att jag skulle plugga lite matte, men jag fastnade i lägenhetsfixeri så tiden rann iväg och nu sitter jag här, mitt i den tiden då jag egentligen skulle behöva gå o sova.

Veckans låt! (förra veckans låt..)

Bättre sent än aldrig. Men nu kom den iaf, ni får helt enkelt vara glada att den kom nån överhuvudtaget. Har helt ärligt haft lite jobbigt att hitta nån låt eftersom jag typ bara suttit och lyssnat på gamla skivor i lägenheten eftersom vi inte har någon tillgång till radio på den. Men men, så gick jag in på min Spotify idag och lyssnade lite på låtarna och kom fram till att denhär låten faktiskt är så sjukt jävla bra. Dessutom får man typ gåshud över hela kroppen av att kolla på vidoen och sån tur att jag hittade orginalvideon då da, så ni kan få uppleva detsamma (;  Så här har ni den:

Taylor Swift - Love Story

SöndagsHändelser!

Ojojoj, nu glömde Frida att utse veckans låt förra veckan. Det är inte bra asså, har gått åt alldeles för mycket tid till lägenheten nu och där har jag inge internet än så blir bloggen typ så fort jag kommer till Thomas elr när jag kommer hem. Men just nu föredrar jag lägenheten så det blir som en ond cirkel.
Igår var det iaf premiär för Anna och kolla in lägenheten och hon verkade uppskatta den xD fast eftersom vi varken hade tv elr data viste vi inte vad vi skulle göra, så vi gick upp till Flygfyren och köpte varsin Moody hahah xD jag vet, vi är inte riktigt normala utan ville känna oss som barn på nytt. Och en moody är lite varelse som är gjord av en balong fylld med mjöl, så den är jätte kul att trycka på! Haha aja, innan var vi iaf på Kina och käkade, typ skiit gott! Men jag har börjat tröttna på att man betalar fullt pris men sen ändå inte äter upp allt. Åt typ bara hälften av både varmrätten och efterrätten, så himla waist of money asså!!
Iaf så vart det premiärsovning i lägenheten och det var väl ganska chill, bara de att det tog typ 3 timmar för mig o somna. Men men ...

Grillkväll

Idag är det söndag och ännu en helg har gått. Även fast denhär helgen ändå var en långhelg har den känts jätte kort. Kan bero på att jag faktiskt gjort himla mycket varje dagn typ :P

Igår var jag ju i Gräddö med alla gamla vänner och det var skit kul verkligen :) Vi bosatte oss vid infjärden där det blev lite grillad korv o sånt. Hur mysigt som helst att sitta ett gäng med gamla vänner runt en sprackande eld och snacka gamla minnen osånt. Verkligen nått man borde göra oftare, men ändå inte för ofta för då blir det inte samma grej lixom. Men i sommar lär vi iaf slå upp några tält där och grilla o sånt igen :)
Men nådigt skönt när man vaknade upp på en 2cm tjock madrass som är full av sand och skit och alla kläderna är på. Då känner man sig inte fräsh asså. xD

Lördagen!

Ni får faktiskt stå ut med ett inlägg om dan denhär helgen, men ni ska faktiskt vara glada att det änns blir det för egentligen har jag inte tid med det (;
Vaknade i morse kl 8 och var klarvaken!! Asså det börjar oroa mig att jag vaknar såhär tidigt om mornarna. Börjar man bli vuxen då elr? Vette fan asså, men dagen har bestått av lägenhetsfixande o saker som sånt. Vi började precis och skulle tapetsera mitt rum men jag valde att gå till Thomas för farsan dampar ju ut så fort det inte går hans väg xD haha, lite komiskt när han för bara några veckor sen blev erbjuden att få det tapetserat och klart av en utbildad tapetserare för en mindre summa men sedan sa nej till det bara för att han ville göra det själv. Så står han nu och svär över att han inte kan och det är så svårt o skit xD
Men så nu är jag iaf hos Thomas och funderar på att gå iväg till lägenheten och kolla hur det går. Lär göra det snart.

Kvällen ska iaf spenderas i Gräddö med det gamla gänget! Lär bli skit mysigt med lite grillat o sånt :)

RoomService

Har blivit ganska glest med inlägg nu idag och igår. Men det var ju valborg igår så hade inte riktigt tid (;
Var iaf med Anna först och sen mötte vi upp tjejorna från min klass och gick till Södra Bergen. Sen blev det lite parken och tråkig fest. Men det vart helt klart en godkänd Valborg!
Idag har jag i stort sätt bara varit i lägenheten och fixat lite. Köpte en garderob igår så det blev att bygga ihop den. Det var inte fullt så enkelt som jag trott att det skulle vara iaf x) Tog ca. 3timmar att bygga ihop den, och då fick ajg ändå hjälp av Thomas xD



Ikväll ska jag iaf inte göra nått speciellt. Är hos Thoams just nu så vi ska typ dippa lite o sånt :)
Och imorn ska vi äntligen börja tapetsera xD Det blev förresten den tapeten med blommorna på. Får hoppas att det blir klart imorn också så man kan börja inreda lite, får ju typ panik av att låta bli xD!

RSS 2.0