söndag morgon

Söndag idag och medans anna har legat och slappat i min säng har jag lyckats städa min garderob och lite andra utrymmen i rummet.

Snart är det onsdag och då ska jag och mina brudar anna och angelica åka med Galaxy! Kommer bli så jäkla kul tror jag! Längtar som fan :)


Här har ni en härlig bild på min syrras lånehund James


20.18

Nu är det ju lov, så jag känner att bloggen kan väl få återupplivas efter dödsveckan som varit. Har varit så sjukt mycket plugg de senaste dagarna att jag har fått gå in i någon typ av pluggkoma...

Nu är jag iaf på fötterna igen, eller så gott det gå, var och festade igår och det sätter ju sina spår ;)

Jag och Ella åkte till rimbo av alla ställen och festade, var länge sen jag kände mig så gammal, vara typ bara en massa knattar där. Men det var trevligt faktiskt :)



Ikväll kommer Anna hit, så ska vi kolla lite på film och svulla chips å dipp. Så ska jag även försöka dra med henne till Erotikmässan imorn också :D

skit

Nej jag orkar inte blogg, allt känns pissigt jävla skitigt och den dagen jag känner mig bättre får ni höra mer av mig

God natt

Bläää!

Jag tror jag spyr av hemmakvällar. Gå på penicillin och inte kunna gå ut med sina bästa polare tar kål på en!

Har pinat mig igenom Idol som jag för övrigt inte ens gillar. Cirkus Möller var däremot riktigt jäkla kul! Ska nog ta och ladda ner några avsnitt senare (om det går)

För att roa mig en aning till beställde jag hem ett skal och skärmskydd till min Iphone, som föresten inte kommit än! Hade blivit något fel, så jag var tvungen att göra en helt ny beställning. Men nu ska den komma på måndag,  och det hoppas jag verkligen!!



Snö!

Idag när jag vaknade satte jag på Vakna med The voice och fick höra att tydligen hela stockholm var täckt av snö! Snö? Aa då måste ju lilla norrtälje också vara täckt av snö. Vilket jag också upptäckte efter att ha dragit upp persiennerna.



Eftersom jag hade tänkt att jag skulle gå på första lektionen idag fick jag pulsa mig genom snön fram och tillbaka till skolan. Sagt och gjort, nu är jag hemma.

Halsfluss,

Gråtattack nr 3 var då kommen! Det är så jävla frustrerande att inte kunna svälja! Det är så jobbigt att jag måste gråta lite tårar då och då för att jag tycker så synd om mig själv.. patetiskt.

Var på sjukhuset nyss och doktorn behövde inte ens ta ett prov för att få det bekräftat för sig att pencilin skulle behövas, så svullen är man alltså. Blää!

Inte har min mobil kommit heller, hoppas att den kommer imorn, så att jag kan underhålla mig med något :)


22:40

Idag tog jag och Emma bilen in till Täby centrum (igen, igår fick Anna bli respartner). Hon skulle kolla upp lite CVn och jag skulle köpa min jacka. Sagt och gjort! Försökte ta några shysta bilder med jackan på, men antar att ni får nöja er med en bild från hemsidan.


Jacka från Boomerang


Nu är körkortet på sin rätta plats

Hihi :D
Idag var jag och plockade ut mitt körkort hos posten. Måste säga att jag är ganska nöjd med bilden ändå, 20 gånger bättre än det som jag hade på legget iaf!





Annars då? Jo, jag har gått och fått halsfluss (kan jag gissa), har inte fått något besked från någon doktor men det mesta tyder på halsflus. Och jag kommer typ börja storböla snart för att det gör så jäkla ont!

Vinterjacka,

När jag idag var och beställde hem min Iphone passade jag även på att gå och kolla ut en vinterjacka som jag velat köpa jätte länge nu. Jag och Anna hade ju tagit bilen in till Täby centrum så då var det lika bra :)
Och vilken jäkla tur det var då! För just den jag föll för fanns det typ bara 2 stycken kvar av, inga fler på lagret heller.

Så det var bara å lägga undan den och så får jag ta bussen in imorn och betala för den (eftersom jag inte hade pengarna på det kontot just då)


Känner mig himlans nöjd faktiskt! Ni får kanske se den på sen (;


Iphone

Då har det skett! Iphone 3GS är påväg till min brevlåda just precis just nu. Vet inte hur glad min plånbok kommer vara på mig, men jag hoppas det är värt det (;




Just nu känner jag mig jäkligt hengig(?), sitter en tomte och stör mig i halsen när jag ska svälja och benen vill knappt bära mig.


cama för mig?

Nu blir det middag hemma hos min syster Theresia och hennes pojkvän :)



Helgen i helhet

Ensamhetskänslan som jag hade i kroppen igår bröt jag genom att åka till Angelica och kolla på film. Blev Bridget Jones dagbok och halva Pretty Woman, även fast de filmerna hade en tendens till att få en å känna sig ännu ensamare :P Nej men det var himlans mysigt faktiskt.


I fredags fick jag lov att jobba några timmar på Blomsterlandet, inget jag direkt tackar nej till eftersom plånboken är helt platt. Senare på kvällen drog jag och mina två brudar Anna och Angelica till stockholm för att röjja lite! Blev the Bridge, som vanligt för min del. Dansade och sjöng tills rösten tog slut. Grym kväll! ♥



Idag borde jag plugga... vet att det inte kommer sluta så, är sugen på ett ta en riktig jäkla långpromenad! tveksam på om det kommer hända också.

Det var länge sen jag kände mig så sjukt jäkla ensam..

 

Med eller utan?

Jag upptäckte här om dan att det finns vissa handikap med att ha hål i tungan, detta har det iofs alltid gjort, men just detta känns väldigt frustrerande å inte kunna göra på ett bra sätt. Å va roligt att alla redan säkert misstolkat detdär! Men så är inte fallet.

Jag upptäckte att jag inte kan kyssas på ett (enligt mig) normalt sätt med denna stav i käften.
På grund av det funderar jag på att ta ut den, plus att det faktsikt inte riktigt känns som jag... sen är det heller inte lika kul att vara piercad eller något sånt längre, känns mer unikt att vara helt "onålad" nu för tiden faktiskt. (även fast det kan vara hur fint som hellst!)

Jag har i alla fall inte bestämt mig än, ska tänka lite på saken


projekttid

Som de flesta säkert vet ska man ju hålla på med ett projekt genom hela årskurs 3. Jag och min grupp har dock varit jäkligt trögstartade och vi har bollat mellan säkert 8-10 idéer hittills. Men nu har vi äntligen kommit igång och hittat ett projektarbete som vi tror kommer funka!
Vad projektet kommer handla om vill jag dock inte avslöja än (;


Som flitigast går det även å jobba efter lite Donken-mat i korridoren


09.38

Imorn tänker min mamma fara till Ullared med en abonerad buss just för detta resmål, bussen går någon gång på fredag natt och kommer fram till Ullared lördag morgon, nu fanns det tydligen två biljetter kvar.. känner mig lite taggad på att fälja med (; Dock skriker min plånbok åt mig att inte följa med.
Jobbigt när man dras åt två håll..


Need You Now

Härligaste låten alltså!
Helt klart värd att bli genomspelad tycker jag, så spela igenom den!


Lady Antebellum - Need You Now

Resfeber

Nu har min mamma bokat en resa för oss i familjen till egypten i vår! Känns väl kanske lite tidigt å redan börja åhma sig om detta men fatta i februari, typ värsta tiden, kallt men ändå lite slaskigt å dant... lär bli skönt som fan å komma iväg och spendera lite tid med bara familjen :)


Körkort!

Idag tog man körkort då! :D Kan väl säga att jag var liiite nervös, men det mesta av nervositeten släppte så fort jag satte mig i bilen. Tycker jag fick en relativt lätt uppkörning, dock hade jag aldrig ens kört på den vägen som jag fick vända på :S ... men tydligen så gick det bra! :D




Nu på kvällen skulle man egentligen gått på salsalektion, men det var sista lektionen idag och jag och Ella kände verkligen inte för att möta dedär mäniskornas kåta blickar igen. Så vi slappade till en aning och struntade i den.
Nu tänker vi istället sattsa på magdans!
Innan vi valde att gå på salsa stod vi och vägde mellan just magdans och salsa, men vi ville i alla fall börja med salsa.

Nu tänkte vi iaf försöka hitta någon shyst magdans-kurs, så mycket skönare med en danskurs som är lite mer induviduell! :D


...


iih

Här har ni en stolt tjej som känner sig jäkligt lättad just nu! Klarade teoriprovet med 57 rätt, känner mig jäkligt nöjd eftersom jag var ganska så säker på att jag skulle faila innan jag klickade på "rätta provet"-knappen. Utanför satt iaf Emma och väntade snällt på mig, så för att fira lite smått gick vi och käkade donken (jaah, här slår vi på stort!)

Nu är det bara å ladda om och börja tagga inför uppörningen som äger rum imorn.


10-10-10

Idag är det en lite mindre helig dag, det är den 10 oktober 2010. Ska det betyda tur eller otur? Kollar man på hur det gick att övningsköra och hur det gått på proven jag skrivit hitills idag så är det nog en turdag :D

En annan häftig sak är att om min farfar skulle levt idag skulle han fyllt 100år idag (; Den ni!



Efter att jag suttit och skrivit ett antal prov igår natt fick jag sån jäkla lust att spendera pengar, även fast jag knappt har några pengar kvar och borde kanske hålla i de slantar som finns kvar med tanke på att det bara är början av månaden. Men något kunde väl få förgylla min vardag och dimpa ner i min brevlåda i veckan.
Så fick bli ett par välbehövliga låga jeans, mössa och myströja. Billigt å bra.


Teoriprovet...!

Nu närmar sig dagen med stort D och jag kan knappt sov på nätterna. Vaknar ständigt av att jag är påväg att få nackspärr, just för att jag aldrig kan slappna av.

Jag har precis varit nere på Hemmakväll, så nu är hela kylen full av PowerKing, cola och fanta exotic! Allt för att jag ska kunna sitta och plugga halva natten och hela dan imorn. Nå får tycka jag är töntig, men jag orkar inte faila och sen behöva göra om det sablarns provet :P




Tidigare idag jobbade jag några timmar på Blomsterlandet, jag har ju inte jobbat på flera veckor så var lite rädd att jag skulle ha glömt en massa, men tydligen var det precis som att cykla :)

 


I segerns stund förtjänar man champangn, i nedslagets behöver man den.

  

utnyttjar skoltiden väl

Ledsen för seg uppdatering (; Gårdagen var fullspäckad av aktiviteter. Skola långt in på dagen och sedan följde jag med min kompis Emma till House of pain där det väntade en vass nål med lite svart färg på! Slutade med en riktigt snygg tatuering med texten Amor Vincit Omnia.
Sen mötte jag och Ella upp två snygga militärer som vi spenderade kvällen med. Vi kollade på filmen Rec2 som för övrig var riktigt dålig!
Inget att rekomendera...


marknad

Detta kunde vara årets höjdpunkt för bara några år senare, nu vet jag inte om jag tycker det är lika kul längre. Nu går jag mest dit bara för att få i min lite marknadsnogat och kanske även lite varma chips.

Jag, anna, angelica och wille passade även på att hoppa på en karusell... lite töntigt kanske, men jag antar att jag är lite töntig också. Kul var det och åksjuk blev man.



Nu strax börjar Bonde söker fru, jippi!!


fuck it


Salsadregg

Idag var det egentligen tänkt att jag och Ella skulle åkt in till stockholm för att gå på salsakurs (som vanligt) men vi pallade inte riktigt, man börjar märka mer och mer varför killarna som är där är där.. jo för att ragga, och det är inga snygga latinokillar direkt (som man kanske hade hoppats på när man började i en salsagrupp) utan nu är det bara stelbenta 30+ killar som inte kan hålla takten för 5 öre.. nej mindre attraktivt kan det ju inte bli.

Istället gick jag ner till körskolan för att kötta lite extra med pluggandet! Och nu sitter jag och försöker läsa ut en bok som ska vara utläst tills på fredag.


nackdelen med billiga prylar

Det är något underligt och allmänt irreterande och frustrerande med snygga navelsmycken.. dom går Alltid sönder!

Kanske för att jag oftast tar för vana att köpa så billiga och stora smycken som möjligt, men det är fortfarande jätte irreterande.
Men då har man ju turen att ha en farsa som gärna hänger på verkstaden på sin semester. Snäll som han är svettsar/löder (fråga mig inte vad det heter)  han ihop smycket så att det ska hålla. Tips!


Senaste smycket, fyrklöver


stress stress

Jag hade seriöst ingen aning om att det var kanelbullens dag idag när jag vaknade i morse. Inte ens efter att ha sett "kanelbulle!!" all over facebook så fattade jag inte. Det var först när jag kom till Norrtelje Tidning för att vara med på ett UNG-möte som jag fattade det.. efter att ha sett ett antal stoa kanelbullar ligga och sukta efter min mun.




Om mindre än en vecka ska jag skriva körkorstprovet (eller hur fan man säger det) och dagen efter blir det uppkörning. Detta är något jag inte direkt gillar eftersom jag typ bara blir sämra och sämre på de där jäkla proven! Men jag ska pressa gärnet hela veckan tänkte jag! En nykter helg är dessutom något som jag inte tänker diskutera! Jag tänker hålla mig lugn och bara tänka körkort körkort körkort.

Dock har jag lika mycke skolarbeten som måste göras, men helt ärligt tänker jag låta körkortet gå före för en gång skull.


Galen kväll

Grymt jäkla galen kväll det blev igår :D Torun i min klass skulle ha "klassfest".. vilket slutade med att det typ blev skolfest. Det kom iaf galet mycket folk dit och jag hade såklart med mig mina två vapendragare Anna och Angelica.

Blev iaf en lyckad kväll och det tackar vi Torun för! Som så snällt lånar ut sitt hus för fest :D


Idag var det tänkt att det skulle bli en plugg och städdag.. men jag mår inte så bra så det får bli film och data.


02/10

Nykter helg? Jo, det var planerna men så ser det inte ut att bli iaf..

Igår var jag och två grabbar från klassen i stockholm för att kolla på festlokal till vår studentskiva. Lär bli grymt!
Efteråt gick vi och firade kontraktet med varsin cider. Guld!

Efter det gick jag något varv på stan för att införskaffa något nytt. Blev bland annat en guldklcka som jag varit ute efter jätte länge, och en rosa tungstav! (;



Snart kommer mina brudar hit och då blir det röka vattenpipa och sen utgång.

RSS 2.0