1 månad

Idag firar jag och Jimmy 1 månad :) .. började kanske inte som världens bästa dag men den slutade absolut som den bästa :) Bjöd honom på Kina och snart tar jag cykeln och bikar iväg till honom.



Imorn har jag inga lektioner så då ska jag vara hemma och plugga körkort, sen vid 11tiden ska jag till tandläkaren.. oups!

 


Soft vecka..

Fan denhär veckan lär bli råsoft, bortsätt från de jobbiga proven som väntar på onsdag och torsdag... men annars blir det slappt.


(tror vi inte har någon engelska.... )


EuroVision

Igår var det Melodifestivalen, finalen ;) ... jag är inte direkt något fan av det tv-programet utan fick först när det började reda på att det var final då, hade ingen aning om det inna. Men kollade iaf lite och fick genast två favoriter!

Moldavien - Sunstroke Project och Olia Tira - Run Away



Belgien - Tom Dice - Me and My Guitar


Marknasafton

Idag är det som sagt marknadsafton i stan och jag och Jimmy var ner en stund. Var väl inte mycke till marknad men jag passad på att köpa vaxning till ben och bikinilinjer :D



Ikväll blir det lugnt iaf :) Ska jobba imorn så känns skönt att bara ta de lugnt, kanske spela lite MarioKart med Jimmys syrra.


Fredag

Åh så härligt! Fredagen är här och idag är det tydligen någon typ av marknadsafton i norrtälje... anatar att jag lär gå på den :)

Men innan det väntas ett prov i konstruktion vid halv 12 tiden, känns jäkligt bra!!

Min födelsedag börjar ju närma sig nu med stormsteg och jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig... funderar på en kamera. Annars har jag inte den blekaste!


Tisdag

Idag stod ett nationellt prov i Matte C på schemat och sist jag räknade matte C var för typ ett halvår! Det var alltså en ren chansning att gå dit och göra det, men för att inte ha pluggat inför det är jag ganska nöjd! Så ett G tycker jag absolut att jag förtjänar!

Annars idag hade vi håltimme som vanligt och jag och Emma passade på å gå ner på stan och göra av med lite nyinkommen lön. Så en kjol och ett linne fick följa med hem:



Ikväll blir det väl till att mysa lite med Jimmy och lite plugg kan jag gissa...

 


Bajs!

Uppdaterandet är uselt! Men det känns itne så värt att blogg när det ändå inte händer sådär jätte mycke...

I helgen har jag i princip bara jobbat och det känns som att jag inte har fått sova på 111år, vilket jag då försökte ta igen när jag kom hem från skolan.. gjorde dock saken bara värre

Idag är det EXAKT två veckor kvar tills jag fyller 18år och familjen börjar ropa efter en önskelista... men va fan ska man önska sig? :S Seriöst, det enda jag är i behov av nu är pengar... men kul att bara få pengar på sin 18årsdag... får väl klura ut något fiffigt då


22.23

Fan nu är det bara 16 dagar kvar tills jag fyller år!... två veckor på måndag! Jävligt shyst alltså!

Kvällen hade egentligen tänkt spenderas tillsammans med Ella på en fest någonstans i norrtälje, men jag jobbar imorn så kände att ajg inte riktigt orkar... sattsar på att köra järnet imorn istället :D Jag passar iaf på att komma ikapp lite med vänskapen med sådana människor som råkat komma lite på kanten sen man skaffat pojkvän. BLir ju lätt så att man snöar in sig helt och hållet med just den personen.. och glömmer bort alla andra. Men så är det inte! Ni finns i mina tanker jämt!!!... nästan ;)

Idag fick man iaf hem två kuver med goda nyheter ;)... lön! Faktiskt första gången som jag får lön! :D Känns ganska vuxet (A) dock fick jag skatta en massa pengar så känns inte som de blev så mycke kvar, men lite iaf :)


Solen shiiner

Asså dehär vädret gör mig galen!! Jag vill bara plocka upp hela norrtälje och hela roslagen och bara krama ihjäl dem! Allting ser så fruktansvärt mysigt ut, man vill bara rulla runt i gräset och få gräsfläckar och maskrosfläckar över hela kläderna!.... så känns det typ nu.

Just nu är jag med Jimmy, han sitter och kollar på Jackass och jag försöker avsluta min rapport som jag tänkte skicka in idag, för om jag gör det så kan jag ta sovmorgon imorn (; Vilket betyder att jag börjar först kl halv 2... vilket betyder att om det är fint väder så kan jag sola ändå fram tills dess!!!
... men dock hörde jag på vädret att det skulle bli fint först mot eftermiddan.. tack lixom! Just då när jag är i skolan lixom...


Lördag

Härligare lördag får man ju leta efter!!! :O Jag jobbade iofs så kunde inte ta del av den så mycket... men efter jobbet mötte Jimmy upp mig så drog vi och köpte glass, sen cykla vi hem till mig och jag böt om till shorts. Sen drog vi hem till honom och stekte i gräset! Soft x100..

Ikväll blir det förhoppningsvis drag hemma hos Torun! :)



Två dagar i ett..

Igår vart det en riktig myskväll hemma hos Ella. Hon, jag, Jimmy, Ebba och Backe grillade en massa under kvällen igår, shit mysigt. Men det vart dock inte så gott....






Idag har jag och Jimmy varit i TäbyCentrum hela dan och shoppat loss endel! Jag tänkte skämma bort mig riktigt ordentligt så tog ut en tusenlapp som jag inte tänkte snåla ett dugg av! Så fick med mig hem ett antal påsar, härligt!

Detta var endel av det som fick komma med hem:



Jag har fått något typ av beroende av ringar.. finaste accessoar typ?


Långhelg i mitt hjärta

Idag har det varit en sån himla sköön dag! Det har verkligen känts som att alla varit så himla glada! Och imorsee när jag gick till skolan var det 31 grader ute på våran terass!! Det var visserligen i solen, men de är ju sjukt varmt ändå!!



Efter skolan gick jag och mötte upp Jimmy, Ella och Ebba som tänkte sola. Jag och Ebba hoppade solandet och gick å köpte godis istället (A) Sen bokade vi alla upp en grillkväll ikväll! Så snart ska jag cykla iväg till Ella och grilla majs och flintastek :D

Senare ikväll kanske vi drar över till Skoog, men vi är ytterst tveksamma på det, jag och Jimmy ska till stockholm imorn så vill inte riskera att vara bakis imorn....


You know

Kvällens gåva:


Från Jimmy


19:49

Kan ni tänka er! Imorn är det onsdag och efter det är det helg. Jag har redan bokat upp mig på TäbyC/Stockholm tillsammans med Jimmy på torsdag.. dock kom jag på att jag satt in alla mina pengar på ett sparkonto, och det gjorde jag bara för att jag inte ska gå och snylta av dem... vilket jag nu kommer få göra iaf (A)

Idag har det varit hur fint väder som helst och eftersom vi har 3 ½ håltimme på tisdagarna passade jag och Emma på å gå hem och få lite färg på kropparna, sen kom Jimmy och Ella också och gjorde oss sällskap :)


Pengar pengar pengar

Igår roade jag mig med att räkna pengarna i min "spargris". Jag har nämligen en glasskål på mitt rum där jag alltid slänger ner alla mina enkroner som jag får över, för det är ju oftast så att man inte orkar handla med endast enkroner, därför håller de sig kvar där!



Ny vecka

Måndag idag och denhär veckan är det kort vecka, redan i övermorgon är det helg lixom (;

Blev lunch på Subway idag tillsammans med Emma, lika gott varje gång.

Idag fick jag dessutom hem mitt Meddo-kort... dock har mitt solberonde gått ner en aning, men det kan väl komma till användning kan jag gissa (A)



Söndag i ett nötskal, slutar oftast i plugg

Igår vart det träff hos Skog med ett gäng sköna människor. Hade kul till och från, men självklart vart det som roligaste efter att Ella, Ebba och Samanta kom, riktiga stämningshöjare dedär! Men det vart iaf hyffsat tidigt i säng för mig och Jimmy, eftersom jag var trött x100 så kändes det lika bra lixom...

Nu ska jag sätta mig med mitt Designarbete ett tag, ska vara inne på onsdag satt aa :S


v. 18






Stromae - Alors On Dance


Lördag you know

Fick jobba en extra timme idag men det betydde ju bara extra pengar så jag tackade inte nej.
Nu ska jag åka och träffa lite folk.


Work Work

Idag väntar 4timmars arbete på BLomsterlandet och jag känner mig sjukt taggad! Blev väckt av syrran kl halv 10 som ringde och frågade om jag kunde börja jobba lite tidigare... men det fick jag lov att hoppa, har ju inte all tid i världen faktiskt.

Nej nu måste jag typ åka, att skriva på bloggen är ju säkert ingen bra anledning till att inte komma tidigare till jobbet, eller?


Fredag you know

Fredag idag och det mesta känns faktiskt himla bra! Förutom skolan då som ger en panikångest x100.. måste plugga you know.

Men idag gick vi kort dag, började 10 och slutade halv 1.. de är ganska soft.

Resten av dagen har jag i stort sätt bara spenderat med Jimmy, det har varit riktigt mysigt och snart ska jag cykla iväg till Donken där jag ska möta upp Ella som jobbat fram till nu och sen kanske Jenny också hakar på på en glass (; Länge sen jag träffade dem faktsikt :/


Övningskör

Nu känns det faktiskt som att körkortet inte är allt för långt borta! Var ute och övningskörde idag en massa, parkerade bland annat vid flygfyren och körde genom McDriven på Mcdonalds :D .. alltså vart det donken mat till middag (; Men det flyter på riktigt fint och Intensivkursen känns som att jag kanske kan hoppa... tänkte ta någon körlektion med körskolan och se vad dom säger.

Just nu sitter jag och funderar på att börja plugga lite, måste läsa in hela Matte C-kursen på mindre än tre veckor... måste alltså få G på nationella för att kunna få VG i Matte C och som det känns nu så känns det ganska hopplöst.


Så sitter man här, men hela skrivbordet fullt med ritningar och anteckningar och dataskrivbordet är fullt med Photoshop-redigeringar och Word-dokument... allt är helt enkelt i ett enda stort kaos! Men så kliver Jimmy in genom dörren med en ask GeishaChoklad! En utav mina absoluta top 3 favvochokladsort! :D

Är han inte för söt eller? Verkligen en räddare i nöden! ♥


20:19

Detta är inte bra... jag har tagit för vana att sova en eller två timmar när jag kommer hem från skolan, och nu kan jag typ inte hoppa över det alls... vet inte hur man bryter en sådan vana utan att komma efter i skolarbeten allt för mycket.

Jag har iaf suttit en stund och fixat med mitt Designarbete och det flyter på riktigt fint. Jag ska göra en bokhylla med flyttbart bokstöd:




Dagens

Då var det dags för att använda shorts för första gången i år!


Dagens Fail

Först börjar Jesper "skratta" en massa åt mig på MSN och sekunderna senare ringer Emma till mig och asgarvar!
Då hade man tydligen failat totalt med stavningen på bloggen... och självklart ska alla andra märka det före mig ;/

Jag hade tydligt missat ett Lhåll... och då blir det ju hål.. vilket vart himla roligt i just den meningen


19:06

Just nu sitter jag och planerar mina framtida studier. Upptäckte precis när jag satt och kollade igenom min kalender att det är endel viktiga saker som ska göras innan jag kan gå på sommarlov. Det mesta bör jag få VG elr MVG på för att kunna få de högre betygen senare, så nu krävs det alltså endel från mitt håll tiden framöver...



Men sånt är väl inte sådär jätte intressant, men något som är intressant är pengar, och idag var jag ner till banken för att sätta in lite pengar till mitt sparkonto. Jag och Jenny ska ju bila till Danmark i sommar och då behövs det en och en annan slant till både bensin, hotell och drinkar (;
Jag har dock märk att om jag har alla sparpengar i en spargris hemma så går jag bara och "lånar" pengar därifrån hela tiden, så för att undvika detta sätter jag in det på sparkontot!

 


Sola med stil

På senaste tiden har jag blivit en väldigt stor solnarkoman! :O Både dåligt och bra för hälsan, bra för utseendet och självförtroendet... nu iaf, lär väl ångra det om ett par 10år... men men.
Har iaf gått och blivit medlem på Meddo, en solkedja som har ett gäng solarium i norrtälje, och man får ju lite förmåner som VIP-kund ;)



Dock kostar det 300kr att bli VIP-kund men då får man sola för dom pengarna... plus 90kr! De är Coolt!

 


Helgen i helhet

Nu har det varit en låång helg! Var ledig idag så fick mig en extra ledighet, vilket jag verkligen förtjänade eftersom jag jobbade både lördag och söndag, men pengarna rullar in och det tackar man inte nej till. Nästa månad lär det klirra till ordentligt i plånboken eftersom jag både får lönen från Blomsterlandet och NT... lär bli användbart med tanke på att jag fyller år strax efter nästa löning (;

Om man ska sammanfatta helgen då:


Valborg som de flesta vet! Helt okej kväll men hade kunnat vara bättre. Började iaf med middag hemma hos Emma som fyllde år på självaste valborg. Sen blev det en och en annan drink och vid halv 10 tiden åkte jag ut med Jimmy till Sonö där det väntade dunkande partymusik och massa massa folk, men dock var det massa folk som jag Inte kände.. så det var inte så kul faktiskt :/
Däremot blev jag tillsammans med Jimmy under kvällen (A) vilket var VÄLDIGT trevligt! Så vi spenderade natten i hans gudföräldrars stuga på en trasig luftmadrass, men trots det var det otroligt mysigt.



(Bild tagen från Emmas blogg)






På lördagen blev det 4 timmars arbete på Blomsterlandet och sen gick jag och Jimmy och solade solarium, det var halva priset på det där solariumet som man står i, fast att stå upp i ett kockhett solarium i 15min var ingen höjdare.. men det var billigt så jag får trösta mig i det.
Efter det gick vi till Ica och köpte jordgubbar och chips och dipp! Till det kollade vi på filmen Open Water 2, riktigt bra men jobbig film! Sorlig om inte annat :(
Införskaffade mig dessutom ett rosa lakarn under dagen.


Påslakarnsett från Ellos, REA 99kr



På söndagen blev det ytterligare 5 timmars arbete på Blomsterlandet och efter det träffade jag Jimmy. Tror inte vi gjorde något speciellt, vi gick och la oss i hyffsad tid för att sedan orka upp på morgonen och få massa soltimmar ute på terassen!!


Idag gick jag upp vid 9 tiden och gick direkt ut och solade! Så låg jag där i drygt 4 timmar och pressade järnet! Så lite färg har man väl fått kan jag gissa (A)
Sen gick jag ner på stan och träffade Emma. Så vi gick i lite affärer och kollade bikinis och sånt tjejigt, fick medmig en ring och ett gäng armband. Sen gick vi hem till Emma och käkade tårta och snackade massa skit :D


Ring från Lindex, 19kr


RSS 2.0