En ny blogg är född!

Blev en sen uppdatering idag men jag har haft fullt upp med o hjälpa Ella med hennes nystartade blogg :D Hon var ganska lost på dedär så då lät hon mig ta över bloggen nån timma och ha fria händer till o fixa till den lite gran. Och PS-nörd som man är vart det headern jag la ner mest krut på. Det är ju faktiskt den man lägger märke till först.

Här har ni resultatet:


Vackrare människa får man leta efter alltså!!!
http://jafc.blogg.se/


Lite tidigare idag hjälpte jag dessutom Emma med hennes header. Måste nog börja ta betalt för dehär! Nej men faktum är att jag tycker det är så sjukt kul att jag skulle kunna hålla på i timmar! Så är det någon där ute som är sugen på en ny header ställer jag gärna upp (;



Nu tillbaka till verkligheten: imorn är det nationellt prov, men jag förstår faktiskt inte varför folk blir så nervösa inför de..? De är ju dom nationella proven som är slappa, man slipper plugga och det kan inte sänka betygen. Skulle det kunna bli bättre elr?! Nej du, jag tror inte det!

På onsdag ska jag in till stockholmo och fota mig!! Finns ju nån lite studio där som fotar gratis, dessutom fixar dom frillan och sminket (; Me like! Så det ska bli himlans kul. Ska åka dit me syrran, syrrans pojkvän och syrrans kompis. Och som ni förstår är det alltså syrran som bjöd med mig (;
Hihi, man måste ha en inbjudan ;)


°°°


Veckans Låt!

Iyaz - Replay


Kvällen den 28

Jag kan inte direkt påstå att jag mår toppen idag och jag har träningsvärk i vaderna och ryggen plus en stel nacke, men det är sånt man får ta ibland.

Igår var det födelsedagsfirande hemma hos Ella i nysättra och det var verkligen en lyckad fest tycker jag! Och dom hade fixat ett riktigt shyst dansgolv med riktigt discoljus och rökmaskiner. Så det var jäkligt kul.

Dock dog min kamera av någon konstig anledning? Jag han ta typ två bilder och sen var tydligen batterierna slut ^o) ...

Men det kanske dyker upp fler bilder senare.



Lördagens Uppdatering

Idag stod ju somsagt Öppet Hus på schemat och man var väl mer elr mindre tvungen att gå på det, men jag måste erkänna att jag lika gärna hade kunnat vara hemma o lodat istället för o vara där o loda, jag gjorde alltså ingenting!

Men men, fick en bock i närvarolistan så jag är nöjd!

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Thomas och hans polare. Vi spelade lite tv-spel och kollade på Idol, allmänt trevligt :)




Just nu sitter jag halvfärdig och väntar på att syrran ska komma hit, jag ska färga hennes hår och sen skulle jag eventuellt få låna lite kläder av henne som jag kan ha på Ellas kalas ikväll (:

Helg!!!

Om ni inte redan visste det sen tidigare så har ju vi börjat med väärldens skönaste sovmorgon på fredagarna, vi börjar typ inte föräns 12. Men förre veckan skulle vi ha Nationellt prov i engelska så då fick man ju palla sig upp ändå, och idag skulle vi tydligen ha lite övningsuppgifter och annat strunt inför nästa nationella prov i engelska. Så då tog alltså engelska läraren TVÅ sovmorna från mig! Men när vi kommer till skolan idag så visar det sig att man inte hade behövt gå dit! Utan att man hade kunnat göra de där himla övningsuppgifterna hemma!!!

Aa men ni förstår kanske grejen, jag gick alltså upp tidigt i morse Helt i onödan! Vilket stör mig j*kligt mycke!

Imorn är det dessutom öppet hus så då får man inte mycke till sovmorgon där heller.



Helgens planer då!

Ikväll ska jag eventuellt vara med Thomas, annars kanske jag kör en äkta familjekväll med godisätande i soffan och Idol på tven.

Imorn är det först Öppet hus och sen skulle Ella och hennes brosha ha lite fest, så då ska man dit.

Och på söndag blir det plugga!



•••


LusseBullar

På söndag är det första advent och idag hade vi årets första julbak. Förra året var jag knappast med nått alls när det gällde Julbak och andra jultraditioner, så känner att jag ska ta igen de iår! Typ baka knäck o pepparkakor och sånt där gott (:

Idag blev det iaf lussebullar. Jag är inte sådär jätte förtjust i julgodis och julmat och sånt, så bakar väll mest för nöjes skull.



Idag kom Thomas hit också, så ikväll tänkt vi typ hyra en film och glo in den (:


Onsdag

Idag stod "kom-ikapp-dag" på schemat och det var väl vad man gjorde.. kom ikapp.. lite smått iaf.
Nej men jag var duktig och gjorde klart min vackra leksak som vi hade fått i uppift att göra på designen, å jag gjorde en traktor! :D

Så eftersom det typ skulle vara jultema på våran "utställning" skulle man skriva ett passande rim till din sak... aa de var inte jag så duktig på men efter lite hjälp av Emma kom vi på några.. mindre seriösa rim. Men de kändes inte så passande till en skoluppgift så jag fick nöja mig med detta ytterst avancerade rim!


De nya schemat, gillar fredagarna alltså (;


(snacka om brist på PS-matrial..)


12:07

Tisdag idag och som alla andra tisdagar så har vi en timmes lektion på morgonen och sen typ 3 och en halv timmes håltimme..  Jag gick iaf hem för o käka lite lunch när sedan väldens jobbigaste huvudvärk tog över min hjärna! Att jag änns orkar sitta här nu e ett mirakel, men jag har tagit en tablett så den kan kanske hinna gå över.
Annars stannar jag hemma resten av dan.

Nu ska jag lägga mig o vila en stund!


Recept på Hemgjorda Chips!


Måndag (Ledig!)

Igår kom Anna hit och vi gjorde inte så mycket. Kollade typ på Vem kan slå filip och fredrik och lite gamla Paradise Hotell avsnitt :)
Sen vart vi så himla sugna på chips men eftersom klockan var typ 11-12 då så fanns det ju inga affärer öppna, så då gjorde vi egna istället xD Jag har ju gjort det en gång förut, kolla in det här, och dom vart typ skitäkliga! Men denhär gången hittade vi ett ordentligt recept så det vart faktiskt gott!! Om man gör rätt, vilket vi inte direkt gjorde de första gångerna, men den sista omgången som åkte in i mikron vart skitgoda!!

Idag så kände vi för att sola lite! Vilket vi också gick och gjorde, en 15minutare blev det! :D "Hej Canser!"


Paranormal activity

I vanliga fall skulle detta kännas som en allmänt deppig dag eftersom det är söndag, men imorn är vi lediga så jag kan fortsätta njuta av helgen!

Igår kom Emma, Frida och Lisa hit och kollade på Paranormal activity, jag var seriöst nervös innan men när den väl började kändes det lugnt. Jag kan inte ljuga och säga att den inte var läskig, för det var den. Sjukt läskig!! Men den var inte heller lika läskig som jag förväntat mig. Kan ha berott på att det handlade mer om "demoner" än om "spöken/andar", så den fick en ganska overklig handling. Men bara därför kan jag inte säga att jag inte var rädd när vi sen skulle gå o lägga oss.

Idag (om 1timme) ska jag ut till stallet och rida. Ska bli himlans mysigt och jag har gjort varm choklad och mackor att ta med mig (:

Sen efter det kommer Anna hit. Vi har seriöst inte varit på 100 år så det är verkligen på tiden att vi träffas nu! :D


Veckans Låt!

Dehär hade man inte änns behövt fråga mig om, elr så hade jag inte ens behövt skriva något nu. Men de e klart denna sepe-sköna låt ska bli Veckans Låt!


Black Eyed Peas - Meet me halfway


Lördag

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Thomas och vi kollade på filmen The Boat That Rocked som utspelar sig på 60-70-talet, filmen i sig var inte någon riktig höjdare, men när vi satt där och kollade slog det mig! Kan ni förstå hur kul det måste ha varit att leva under denhär tiden!?

Jag skulle nog aldrig kunna teleportera mig dit nu efter en uppväst tillsammans med mobiler, tven och internet. Men tänk er att växa upp under denna tid..
Internet var inte uppfunnet och man spenderade mer tid tillsammans (IRL) istället för att prata genom en skärm. 
 
Nej men det vore helt klart häftigt.



Ikväll så kommer Emma och Frida hit och vi ska kolla på den nya filmer Paranormal Activity, den verkar helt stört läskig och jag vågade knappast kolla på trailern. 

 


15:31

Äntligen fredag och denhär helgen är det långhelg!
Vi är alltså lediga på månadg och det kan i vanliga fall vara den jobbigaste dagen av dom alla, inte bara för att de e måndag utan också för att lektionerna e helt störda...

Men men, vi är lediga och jag är himlans tacksam för det.
Idag fick jag dessutom reda från ett x-antal klasskompisar att jag varit med i norrtäljetidningen?? Även fast jag kollade igenom den imorse hade jag inte sett något. Men jag blev ju intervjuad av Ella i början av veckan och det skulle tydligen hamna i tidningen x) Hade jag ingen aning om men jag lätt iaf himlans smart om man läste mina "plugg-tips"


...och enligt mina kompisar är det jag som är ljudet (A)

 


!!!

Jag blir så sur, så Himla sur! Ni får kalla mig rasist/nasist, va fan ni vill! Men här e vi snälla, vi låter fattiga, utsatta och hjälplösa människor komma in i vårat land och få lite trygghet och ett tak över huvudet. Men va fan får vi för det!? Inte ett jävla skit, kanske lite gott omdömme från övriga världen men that´s it!

Idag, när jag och Thomas var på HM, sitter det en sienare nerhukad på golvet bland underkläderna och bara lassar in saker under kjolen och precis vid ingången står hennes son och (vääldigt odiskret) spejar ut över affären för o kolla så att ingen misstänker något och lite då och då går han och berättar nått obegripligt till sin mamma, typ: De e lunt, ingen misstänker något!

Seriöst! Är det så man tackar oss elr?
Genom att bete sig som ett j*vla arsle! Nej, fan ska dom hålla på såhär kan dom gott stanna i sitt sönderbombade land!


Jag var dessutom med om en annan otrevlig historia i sommras där en sienare var inblandat (förvånad? troligt), här kan ni läsa om den komiska historian! Hahah!




Jag säger inte att alla beter sig såhär men jag vet att många gör det.

En perfekt TV kväll

Så som bilden visar ser en perfekt tevekväll ut hemma hos mig, en timme bonde, 45 min andra och 30min paradise!

Men man kan inte få allt här i livet och de är väl kanske bra också för om det hade varit så skulle väl världen inte sett så fin ut. Så jag får nöja mig med att dela upp dem iaf. Men ikväll vart det iaf Bonde och Paradise, vilket jag har fasnat heelt för, älskar att sitta och störa mig på folk!



Idag har jag väl inte gjort så jätte mycket, hade tänkt vara lite duktig och plugga när jag kom hem men istället spenderade jag min tid tillsammans med Thomas.
Imorn har jag sovmorgon, kanske inte så himlans länge men en timme extra iaf.

 


19:20

Tisdag idag och det känns som torsdag, nu får jag ju faktiskt ta o ge mig! Men men, de e fortfarande slappt och jag tänker inte klaga.

Jag har precis deltagit i en intervju för "smarta elever", vet inte om jag kan kalla mig smart jämfört med personerna i min klass, men jag har mina VGn och det är jag nöjd över :D
Och Ella var som skulle intervjuva så hon var hit och ställde lite frågor om hur jag sköter mitt skolarbete osv.


Idag är det Andra Avenyn på teven :D Så det ska såklart kollas in och sen kanske Thompi kommer hit (:


Löshår, en smaksak.

Löshår kan vara jäkligt snyggt om man får till det bra. Jag har tänkt tanken x-antal gånger på o skaffa det, men det är så svårt att få det att se naturligt ut, plus att det är alldeles för dyrt för min tunna plånbok.

Men om man bestämmer sig för att skaffa det så måste jag bara säga innan att: För fan, se till o gör det snyggt!!
Och eftersom det kostar så pass mycket så tycker iaf jag att det borde kännas ganska viktigt att få det att se snyggt ut, annars har man ju kostat på hela grejen i onödan.

Här har ni ett bra exempel på en person som lyckats med sitt löshår och en som verkligen inte gjort det:

Det e ju f*n pinsamt! Flickan har ju inte änns lyckats träffa färgen rätt!!
Fan va irreterad jag blir..!


MåndagsMys

Har precis kommit upp ifrån ett långt och skönt bad. Kände verkligen att de behövdes efter en skoldag ända fram till fyra, så nu är min kropp mjuk och rörlig igen :D

Denhär veckans känns som om att den kommer bli himlans slapp, det som varit jobbigt är redan undanstökat så det enda som väntar nu är nationellt prov på fredag men det kan man inte direkt plugga till... vill jag tro iaf (A)


 


Så himla elaka!


(svininfluensan)



Söndag

Det känns som att ju kallare det blir ute desto tråkigare blir det på helgerna... kan det stämma elr? Jo jag tror fan det. Elr så är det för att de e så satans mörkt ute så man blir så otaggad :O

Men jag var ju hemma shäälv igår kväll så då kom Ella, martin o jimmy hit. Satt vi o chillade fram tills typ.. 11. Å då fick vi skjuss till grind där det typ skulle vara nått me precis när vi kom dit skulle alla dra till norrköp..? Aa gick vi dit o jag träffa lite polare från klassen och sen vart vi deppiga och gick typ hem. Aa roligare än så vart det inte.

Idag ska jag typ leka med Thomas, elr sen ikväll iaf. Fram tills dess får vi se vad jag hittar på, kanske pluggar lite om jag känner mig så duktig.


Fredagen den 13

Hallo, blev en himla bloggtorka igår tycker jag men sånt får man ha ibland :)

Gårdagens kväll spenderade jag iaf hemma hos Thomas, han var själv hemma så då hade vi planerat att laga lite mat tillsammans (: Men eftersom han alltid är den som lagar maten annars så passade jag på o laga något åt honom! :D

Det blev lax med fetaost och pommes o nån special sås till det ;D Vart typ RååGott om ni frågar mig :D





Idag så får vi se vad som händer, jag tänkte kanske passa på o ha lite hemmaspa eftersom jag typ kommer vara hemma själv hela dan. Så då blir det väl typ The Voice på radion och varmaste tempen på badkarsvattnet. Sen ikväll kommer det eventuellt lite polare hit, så får vi se vart vi tar vägen senare (:


13 Nov


Veckans Låt!

Rihanna har alltid gjort bra låtar men lika snabbt som man fasnat för dem har man tröttat på dem, just för att de är så bra att man pressar söder dem totalt!

Samma sak börjar hända med denna låt, men innan jag tröttat på den och börjar inbilla mig att den inte är någe bra så får det bli veckans låt.

Så sjukt bra!!.. och sorlig.


Rihanna - Russian Roulette


20:37

Äntligen snart helg! Känns som om denhär veckan har gått skitfort. Först tyckte jag den gick himlans segt och trode hela tiden att vi låg en dag före den riktiga dan. Men så helt plötsligt är det torsdag kväll...

Imorn har jag iaf som vanligt lite sovmorgon och första lektionen är engelska, och jag känner på mig att jag kommer få ha nationellt "prov" där imorn, jag som e sämst på engelska.


Dagens resultat av PS!


PhotoShop... ett problem?

Det ger mig huvudvärk och får mig att tro att jag inte behöver plugga!

Jag har fasnat totalt för PhotoShop(!) ... visst, jag har alltid tyckt det varit kul men nu börjar det gå över styr :O Har suttit i princip hela kvällen nu och jag börjar dessutom få nackspärr, måste ta mig i kragen nu och hitta på något annat.. typ plugga?


...


Onsdag

Hihi! Idag fick jag sakerna från HM, men skorna var j****kligt höga, och jag hade ju räknat med att kunna använda dem i skolan. Men med domhär kunde jag inte änns gå fram till spegeln utan att sträcka vadmuskeln. Så dom åker tillbaka, men jag har kikat lite och har hittat ett par lägrea stövletter.



Ikväll är det bonde söker fru på 4an och det är självklart ett måste! Så där lär jag sitta från 8 och en timme framåt. Fram tills dess blir det väl plugg värvat med PhotoShop (A)

 


Saw VI

Ett äkta Saw fan har ni här, fast min kusin kan ändå vara snäppet värre med "Saw-samlar grejer" osv. Jag nöjder mig däremot med filmerna och där har jag hängt med ändå från starten. Och snart är det premiär här i sverige för Saw 6!

Fast jag måste floppa lite genom att säga att dom inte blivit bättre. Äklighetsfaktorn och rysfaktorn har däremot ökat enligt mig själv, men innehållet vet jag inte om det är så mycket bättre. Men så är det väl alltid, har man väl fastnat i en serie kan man inte sluta kolla. Som till exempelt Andra Avenyn som börjar om ... 5min, de var det bästa som fanns när de började men nu blir det bara krongligare och krongligar, men ändå måste jag kolla bara för att lixom!!

Här har ni trailern till Saw 6 iaf (;


Sovmorgon in my heart

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, Jenny började nämligen inte föräns 10 så då kände jag att jag kunde skippa första lektionen. Så nu börjar jag inte föräns 20 över 1, å då har vi ganska slappa lektioner (:

Efter skolan ska jag eventuellt träffa Thomas, får se vad vi hittar på. Skulle eventuellt bli pizza elr något annat onyttigt.


Att gå elr inte gå...?

Här har ni min vackra kompis Jenny! En riktig skönhet (:

Vi sitter just i stundens nu och gör inte så mycket, jenny ligger och kollar på nått mysko program och jag passade på o sno datan medans Jenny inte sitter där ;D Vi funderar dessutom på o palla oss runt husknuten för o se om VideoCity har öppet, och isånna fall ska det införskaffas chips. Men som det ser ut nu så sitter vi kvar där vi är och kanske stillar våran hunger med en macka elr liknande...


Nu har jag iaf beställt klänningen!!! ;D Jippi! Fast den kommer inte föräns vecka 48.... ;/


Måndagen den 9nov

Måndag idag och jag kom hem från skolan för typ en timme sen. Sötungen Jenny följde dessutom med så vi har legat o kollat i H&M katalogen och skolkatalogen X-antal minuter nu. Snart väntar middag också, sen får vi se vad vi hittar på. Kanske går ner till kryddan och köper lite onyttigheter och kollar på Ullared (;

Ni kommer väl ihåg att jag köpte lite stuff från H&M och hade tänkt köpa mig den svarta med dragkedja också, men att båda dom storlekarna som jag kan ha var slut. Nu har jag iaf hållt mig uppdaterade på deras hemsida sen beställningen och idag fick dom in nya :D Så nu finns 34 och 36, fast nu vet jag inte vilken storlek ajg ska ha .... :|

Fan det är inte lätt när det är svårt alltså.


21:20

Nu kom jag typ precis hem från Tessan. Där har det lagats mat och gjorts fint bara för att det är lite fars dag.. hö! Inte får jag nån uppvaktning på barnens dag.. fast de kanske beror på att jag får det alla andra dar istället? Jag vet inte, men kan så vara...

Jag sitter iaf precis i stundens hetta och photoshopar lite! Någon som är förvånad? Nej, jag skulle inte tro det. Men nu har jag faktiskt en riktigt bra anledning till det!

Jag har nämligen hittat den skönaste funktionen, elr jag laddade rättare sagt ner en. Jag laddade ner ögonfransar!
Så nu har jag lärt mig hur man kan göra coola ögonfransförlängning.

Ska ge er ett litet smakprov på hur det kan se ut bara för sakens skull lixom (;


Fars Dag!

Idag är det fars dag och detta ska ju som alla anda högtider firas. Jag och min syrra ska laga midda åt pappa och mamma hemma hos Tessan och sen väntar en och en annan blomma och trisslott (hoppas han inte läser dehär nu..) till pappi.

Här kanske han inte fick den manligaste grattulationen och jag vet inte heller om han kommer se den, men man kan väl säga att det är en hälsning till alla pappor där ute?!



Nu ska jag iaf gå o fixa till mig lite och sen åker jag iväg till tessetuss.


Ett typsikt I-landsproblem

Nu har jag kollat in lite kläder på HM.com några dagar i sträck och hittade lite smått och gott som jag planerade att köpa. Och speciellt en klänning som är precis av den typen jag har velat ha, och dessutom var den Superbillig! 100kr bara och den fanns i min storlek! Åh de är inte ofta när det är sådär billigt. Så jag sparade min "shoppingbag" så att jag skulle kunna fortsätta fundera lite över resten utav kläderna jag kollat ut.

Så gick jag in imorse och tänkte att jag skulle göra min beställning, men så var 34an utslåld! (alltså storleken jag behövde på den billiga klänningen) "Aja" tänkte jag, jag får väl köpa en 36a istället. Men eftersom jag behöver hjälp av min mamma när jag shoppar på internet så var jag tvugen att vänta eftersom hon inte var hemma.
Sagt och gjort! Så kommer hon hem och vi loggar in, ni tror inte att 36an också är slutsåld då!!!

De är vad jag kallar "I-landsproblem" 


Blev iaf ett par stövletter och en pälsväst


Nytt o frächt..?

Vad tycks? En ny header (; ... igen. Men jag ville försöka fixa något som "smälter in" i bakgrunden men de var ju inte det lättaste så det slutade med att det fick bli en enfärgad bakgrund (slappt? Jo jag vet...)

Lovar att det finns ett superenkelt trick för det men jag kunde iaf inte komma på det och "designadinblogg.se" har ju typ lagt ner så det är ju inte så himla lätt nu för tiden att få det snyggt x)


Veckans Låt!

Denna skönhet har jag hört X-antal gånger på radion men har aldrig ansträngt mig riktigt för o ta reda på vad den heter.
Så nu när jag kom hem till Thomas ville han promt spela en "skit-bra låt" för mig och jag sa "men okej då.... ? .... ! ... de e ju denhär!"

Alltså veckans låt (;


Owl City - Fireflies


Fredag 09:34

Äntligen fredag! :D
Fast egentligen har denhär veckan inte varit speciellt anstängande, flytit på ganska lugnt (:

Idag väntar iaf ett konstruktionsprov som jag tror ska gå ganska hyffsat iaf, pluggade lite igår och då kändes det bra iaf. Sen ikväll får vi se vad jag gör, ska eventuellt kolla en film elr nått med Thomas.


Julen närmar sig med stormsteg!

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon och sedan när jag bestämde för att gå upp upptäcker jag att det snöar ut! Riktigt mysigt känns det nu när vinter/julen börjar närma sig allt mer, men just nu kanske det inte är så mysigt eftersom snön smälter så fort den nuddar marken så det är mest bara slask ute. Men eftersom jag bara ska vara hemma idag så gör det inte mig ett skit (;

Jag passade iaf på o plocka fram skolböckerna, det hade jag iofs gjort även om solen gassat utanför fönstret så snön kanske inte påverkade det så himla mycket men det känns extra mysigt när det är sånt skitväder utanför. Så jag måste faktiskt erkänna att det är himlans mysigt o plugga idag... *skrev jag verkligen dedär...?*



Innan jag lämnar er måste jag bara få håna lite åt dom som gick till skolan idag. Dom blev nämligen först indelade i grupper (blandade med estetare, musikare och medier) så skulle dom bygga ett instrument själva och sedan vid en bestämd tidpunkt skulle dom få sjunga och spela upp "du gamla du fria" (tror jag det var) i centralkorridoren!!!!
HAhahahhaahhah!

Okej nu e jag klar..


"Jo men de e bra att planera i förtid!"

Imorn är det Da Vinci(?)-dagen och jag tänker Inte gå. Vi har prov på fredag och jag känner verkligen att jag hellre tar lite sovmorgon och sedan pluggar till det istället för att hoppa omkring med en massa estetare och andra konstiga människor. Så så ser planerna för imorn ut! :D

Jag har iaf redan hittat en studentklänning! Chansen att jag kommer köpa denna för att sedan om 1 och ett halvt år använda den är typ bara 1% stor. Men jväligt fin var den och billig, så då sulle man ju dessutom kunna köpa sig den motsvarande klänningen i rosa för att ha på kvällen (;
Båda ligger under 500-lappen.




Äntligen!!

Har jag hittat en jacka!
Elr egentligen hittade jag den för ungefär en vecka sen, men idag köpte jag den!

Min älskade syster var en ängel idag och följde med mig till Täby centrum, och vi tog bilen! Sköönt :D
Så nu har jag äntligen köpt mig en vinterjacka! TACK!



Och eftersom tessan jobbar på Åhlens har hon personalrabatt där, så jag passade på att köpa ett par mysiga strumpbyxor och en "hårmojeng" (..vet inte vad det heter)


22:50

Nej men om man ska vara lite seriös då.. känner att jag varit dålig på skrivandet på länge.

Som läget ser ut nu håller jag på och fixar en ny header, hade varit klar för läänge sen om det inte var för att jag inte kan bestämma mig för vilken bild jag ska ha... men jag antar att den jag i slutändan kommer välja kommer jag ändå tröttna på efter några dagar och sedan byta... så det är lite knepigt detdär.

Jag har ju inte hittat någon vinterjacka än som alla vet men min syrra tipsade om en idag som hon och jag eventuellt tänker åka in och kolla på imorn (: Får hoppas att den finns, passar och duger uteseendemässigt.
Annars tar jag fan livet av mig!!!!



Ojoj, jag vet hur mycket folk hatar blogginlägg utan bilder men jag orkar verkligen inte anstränga mig så mycket så jag bjuder på ytterligare några bilder från..."fotodagen"


Kul!

Hahahha, hittade den skönaste videon på den konstiga och vidriga men ibland roliga sidan Existenz.se

Tio leksaker som gjorde dig till bög


12:47 Håltimme

Nu har jag snart haft min håltimme på tre timmar och den började med att jag gick hem till Thomas och käkade lite luch :) Och sen gick jag hem när jag gladerligen möttes av skolkatalogen!! Vilket var jäkligt skoj, fast vart lite missnöjd. Var inte lika kul som när förra årets kom "/.. men men, om undefär en halvtimme ska jag tillbaka till skolan för att ha 2 timmars cad och sen konstruktion... skulle 100 gånger hellre vara kvar hemma men behöver jobba ikapp lite så antar att jag får palla mig dit iaf.


Måndag 08:13

Bara å ladda om och ta nya krafter inför en ny nedräkningsperiod.. va är det, typ 7 veckor kvar tills jullovet men det är ju egentligen ingenting! När vi örjade räkna ner inför höstlovet var det typ 9veckor kvar och de kändes typ som 2 stycken veckor hade gått när höstlovet väl började.
Plus att tiden framför oss lär gå jäkligt snabbt med tanke på allt som ska hinna hända, det är nästan satt det är lite kort om tid om man ska hinna med att både plugga och fira en traditionell jul..!

Jag hade iaf jätte lätt att komma upp imorse och det är alltid lika skönt! Däremot kom jag på igårkväll precis innan jag skulle gå o lägga mig att vi har typ ... 90 engelskagloser tills idag, och våran engelskalärare kan vara den värsta så jag är inte så himla glad över att behöva kugga på detta test...


Söndag 12:45

Nej de var inge kul, men jag ska inte deppa. Fick en hemlig sovkamrat så jag är himla nöjd med kvällen iaf (:

Söndagen ser ut som följande; tänkte typ städa lite på rummet och sen vid 3 åker jag ut till stallet och tar hand om sötsaken Arcas! Sen ikväll behöver jag nog plugga ikapp lite sånt som jag inte orkat göra tidigare på lovet.


RSS 2.0