Fildelning, rätt elr fel?

Asså det är helt sjukt hur dom kan tro att dom kan lägga ner dethär med fildelning. Visst är det inte så bra att stora skivbolag lägger ut pengar på att sätta ihop en skiva och sedan få 10st låtar sålda bara för att de andra 10 000 lyssnarna laddar ner skivan istället.
Men fildelning har funnit i flera år nu och jag tycker det är dags för skivbolagen att tänka om lite! Har man gått från att ena dagen sälja tusentals skivor till att andra dan bara sälja en bråkdel så många, så är det ju något som behövs ändras. Och eftersom det verkar svårt att stoppa fildelarna så, ja, tänk om!

Fildelarna blir ju inte direkt sämre på att utveckla sig, och om dom kanske blir haffade idag så lär ju säkert nån annan lära sig ett nytt sätt att fildela diskretare på, vi blir ju lixom smartare och smartare.


Och vem vill köpa en skiva för 200spen där max två låtar är bra? När man lika gärna kan ladda ner dedär två låtarna..

Två män anhållna för fildelning

Kommentarer
Postat av: jäzz

så himla sant de du säger, det är ju nästan alltid bara två låtar man gillar på skivan så de borde sänka priserna på musik då kanske fler personer faktiskt BETALAR för musik istället för att ladda ner gratis :P

2009-04-05 @ 15:11:01
URL: http://karateflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0